Για αρχή θέλω ένα άτομο για PS4 (ο Φώτης αφού δήλωσε πρώτος ενδιαφέρον) και δύο άτομα για PS3,
Χριστόφορε θα μπορείς μετά τον Φώτη να είσαι εσύ αν ενδιαφέρεσαι για PS4, κανένα 24ωρο όμως αργότερα να είμαστε σίγουροι ότι όλα δουλεύουν ΟΚ στον Φώτη.
Printable View
Για αρχή θέλω ένα άτομο για PS4 (ο Φώτης αφού δήλωσε πρώτος ενδιαφέρον) και δύο άτομα για PS3,
Χριστόφορε θα μπορείς μετά τον Φώτη να είσαι εσύ αν ενδιαφέρεσαι για PS4, κανένα 24ωρο όμως αργότερα να είμαστε σίγουροι ότι όλα δουλεύουν ΟΚ στον Φώτη.
Οdy αν θέλει κάποιος άλλος δεν έχω θέμα, εγώ δεν είμαι 100% σίγουρος!
Δηλωνω και εγω αν δεν προχωρησει του Φωτη ή του Χριστοφορου.
Επισης Οδυσσεα, δεν ξερω τι και πως αλλα παιζει να γινει κατι παρομοιο για το GTA?
ΥΓ: Πες ναι πες ναι πες ναι:P
Τσιμπησα το Shadow Of Mordor τελικά, γιατι το COD δεν θα παίξω καθόλου Multi, ας το πάρει κάποιο παιδι που ενδιαφέρεται περισσότερο..
Για τα παιδιά που έχουν αγοράσει απο Ebay. Μου έστειλε κανονικά τους κωδικούς και τώρα το κατεβάζω. Ειναι Primary. Μου είπε να μην διαγράψω το user που έφτιαξα, σωστά? Επίσης έκανα την κονσόλα μου Primary στο συγκεκριμένο account.
Δεν έχω κάνει κανένα λάθος ε?
Ολα σωστα Φωτη...
Ναι αν διαγράψεις τον user χάνεις το παιχνίδι, δεν μπορεί να ξανακατέβει,
υπάρχει βέβαια πάντα το ρίσκο να χαλάσει ο σκληρός ή η κονσόλα σου οπότε κι έτσι θα χαθεί το παιχνίδι.
To GTA V τι εγινε ρε παιδια δεν γινεται να γινει; Δεν καταλαβα :D.
Εγω το πηρα απο US τα μπονους στο στορυ μοιραζονται αλλα online δεν εχω καταλαβει μονο 150000 μου βγαζει το us προφιλ που ειναι τα αλλα 500000 οεο.....στο GR τιποτα στο online.
OK, βλέπω ενδιαφέρον αρκετό για PS4, θέλω όμως και δύο άτομα για PS3 για να το προχωρήσω,
8 ευρώ είναι για PS3 και θα το έχετε για πάντα, αρκεί να μην διαγράψετε το account ή το παιχνίδι από το PS3.
Το κάνω συγκεκριμένα στο COD γιατί είναι Cross buy και μπορώ να κάνω απόσβεση από τις PS3 εκδόσεις,
αν κάτι δεν πάει καλά και δεν είναι όπως τα υπολογίζω, έτσι θα μπω λίγο μέσα αλλά δεν με πειράζει για 5-10 ευρώ, θα μου μείνει η γνώση,
με διαφορετικό παιχνίδι με 16 ευρώ primary θα μπω πολύ μέσα.
Ευχαριστώ παίδες. Ναι πάντα υπάρχει το ρίσκο να χαθεί το παιχνίδι.. Γενικά προτιμώ σε τέτοια παιχνίδια να στηρίζω και τους devs, αλλα λόγω τρελής οικονομική στενότητας τελευταία, ειναι κρίμα να έχω το PS4 να κάθεται χωρίς παιχνίδια.
- - - Updated - - -
Aπο εδώ το πήρα. 22 ευρώ Primary. http://www.ebay.com/sch/annepsn/m.ht...1&_ipg=&_from=
Σε 5 λεπτά ειχα αρχίσει το download.
Aυτη την παπαριά με τα μεταφορικα να μην κάνανε, άλλη τιμή βλέπεις κι άλλη τιμή είναι η τελική.
Οντως, στο Link που έστειλα (οταν βλεπεις τι πουλάει ο καθένας) δεν φαίνονται τα μεταφορικά.
Νομίζω είχα δει κάποιον να το ξαναρωτάει αυτό, αλλα δεν είμαι σίγουρος.. Αφού μου έχει δώσει τα στοιχεία του λογαριασμού δεν μπορώ να μπω και να αλλάξω το password?
Νομιζω μπορεις Φωτη αλλα ο εκαστοτε πωλητης μπορει να το ξαναλλαξει εχοντας την ημερομηνια γεννησης..!
Primary δεν πηρες .....δεν μπορεις να ξαναμπείς γιατί λογικά άλλαξε τα στοιχεια για να το πουλήσει για δευτερεύων, εσύ μονο με το δικό σου λογαριασμό μπορείς να το παίξεις και αν διαγράψεις το παιχνίδι η τον άλλο λογαριασμό το έχασες.
Σωραίος!
Ναι αλλά βλέπεις το shipping not specified οπότε δεν χρειάζεται να μπεις στη καρτέλα του παιχνιδιού για να δεις τελική τιμή.