Kι εμείς όλοι ευχαριστούμε εσένα που διοργάνωσες το τουρνουά με επιτυχία.
Printable View
Kι εμείς όλοι ευχαριστούμε εσένα που διοργάνωσες το τουρνουά με επιτυχία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ τον maxplay για την κάρτα που κέρδισα και διέθεσε δωρεάν για το Τουρνουά του FIFA 15
εφτιαξα αμερικανικο λογαριασμο χωρις plus και για πρωτη φορα τιμισα και εγω το σαιτ του maxplay. πηρα 60 δολλαρια καρτες και αγορασα το evil within. Ολα μια χαρα. Εχω μια ερωτηση, επειδη εχει προσφορα το αμερικανικο ps store για 15 δολλαρια αν ξοδεψεις 100, ισχυει και για απλο λογαριασμο? Και πως γινεται, ξοδεβεις 100 δολαρια και σου πιστωνουν αλλα 15 στον λογαριασμο για αργοτερα? ή πληρωνεις ουσιαστικα 85? Θαρω οτι ληγει σημερα, προλαβενω να παρω το assasins unity?
Το πιο πιθανο είναι η προσφορά να ισχύει για τους Plus λογαριασμους.Και όπως το φανταζομαι αν και δεν το εχω δοκιμάσει, οταν επιχειρει ο χρήστης να πληρώσει 100 δολλάρια θα του δειχνει τελική τιμή 85 με την εκπτωση να αναγραφεται και να αφαιρειται επι τόπου.
Θελω επισης να ενημερώσω οτι προστέθηκε μια ακομα σελίδα με σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και τις κρυφές χρεώσεις που πληρωνει πολύς κοσμος στο Paypal όταν ψωνίζει σε ξένα sites χωρίς να το γνωρίζει.Ο συνδεσμος ειναι εδω και αξίζει τον κοπο να ρίξετε μια ματια http://www.maxplay.gr/index.php/asfalia/
Έκανα και εγώ την πρώτη μου αγορά πριν λίγο, με 0 ευρώ στο πορτοφόλι μου στο store και αγοράζοντας 2 prepaid psn cards μέσα σε 3 λεπτά (και πολύ λέω) είχε ξεκινήσει να κατεβαίνει το παιχνίδι που ήθελα.....τόσο απλά.:a042:
το αμερικανικο πσν εχει προσφορα το ea ufc στα 20 δολλαρια, δηλαδη 16 ευρο! Μαλιστα με psplus αμερικανικο, κατεβενει 14 δολλαρια, κανα 13ρι ευρο. Τρελη τιμη. Στο ευρωπαικο το βαλανε προσφορα στα 28 ευρο και μου φανηκε μεγαλη εκπτωση λολ. Ημουν ετοιμος να τσιμπισω. Αλλα δεν μου αρεσε το ντεμο και δεν προχωρησα. Ειμαι ομως χαρντοκιριλα φαν του μμα αθληματος και στα 13-16 ευρο, θα το χτυπησω. Μια ερωτηση μονο, με απλο λογαριασμο, πληρωνο, κατεβαζω, παιζω. Το εκανα ηδη με το evil within. Αν κανω και us psplus λογαριασμο, θα μπορω να παιζω μονο οσω ισχυει το Plus? Δηλαδη πες οτι κανω ενα 3μηνο, μετα απο αυτο, μπορω να παιζω ea ufc? Παλιοτερα ειχαν διαφορετικα τζαμπα παιχνιδια το ευρωπαικο με το αμερικανικο, οποτε ηταν σουπερ να εχεις και τα δυο. Τωρα δεν εχει νοημα, διοτι δινουν τα ιδια παιχνιδια. Αλλα εχουν διαφορες στις προσφορες, οπως εδω με το Ufc. Αλλα ειναι σπανιες, οπωτε δεν ξερω αν αξιζει να εχεις και us ps plus.
Aγορασα κι εγω μια 12 μηνη συνδρομη Plus, ολα πολυ γρηγορα, αμεσως ηρθε ο κωδικος με e-mail και κοστισε φθηνοτερα απο οτι αν την επαιρνα μεσα απο το PSN. Στην αποδειξη του paypal αναγραφοταν το ονομα Game cards και οχι maxplay ή καποιο Ελληνικο ονοματεπωνυμο οπου αναρωτηθηκα και ισως καποιος που δεν ξερει τον maxplay να νομιζε οτι ειναι καποια ξενη εταιρια απο το εξωτερικο. Δεν γινεται κακοπροερετα νομιζω ουτε με καχυποψια, εδω αγοραζαμε καρτες απο διαφορα αγνωστα ξενα sites, η εξυπηρετηση εχει σημασια, απλα πρεπει να υπαρχει εμπιστοσυνη και να ξερει κανεις με ποιον εχει να κανει, γιατι στο ιντερνετ γινονται και απατες.
Τωρα ανακαλυψα την σελιδα maxplay και ειλικρινα με σωζεις..μια ερωτηση μονο ποσες καρτες σου ερχονται σε μια παραγγελια?οχι τιποτα αλλο αν ειναι περιορισμενος αριθμος να τρεξω να προλαβω χαχαχα.(δεν χρειαζεται να απαντησεις στο email για την 20αρα prepaid τωρα ειδα την απαντηση σου εδω).και παλι μπραβο καιρο εψαχνα για ενα τετοιο καταστημα online
Οσο περισσοτερες παρω τοσο καλύτερη τιμη πετυχαίνω.Κατω απο 100x για την κάθε κάρτα δε συμφέρει να παρω.Απο εκει και πανω οι περισσοτερες εχουν και καλύτερη τιμη όπως για παραδειγμα οι 500x.
^^
Πάρε όμως γιατί θέλουμε να ψωνίσουμε και δεν μπορούμε.
για την 20 ευρω εννοω στο email max..περιμενω ανα πασα στιγμη σημερα να χτυπησω μια..και τα χριστουγεννα βεβαια θα χτυπησουμε κι αλλη μολις πληρωθουμε :)
Παιδια συγνωμη γιατι τις τελευταίες 2-3 μερες ειχε πολυ κινηση στο site και σηκώσανε όλες τις προπληρωμένες ίσως και λόγω των προσφορών που υπηρχαν τις τελευταίες μερες στο store.Κανω ότι μπορω για να γεμισω το στοκ γρηγορα.Ισως σημερα να έχω πολλες 20$ και 10$ και σιγουρα θα ανεβάσω το απογευμα μερικές 20 ευρω και 50 ευρω που έχουν μεινει αλλά όχι πολλές.Η νέα παραγγελία αν φτασει μεχρι Παρασκευη απο Σονυ Ελλάς πρεπει να ειμαι ευχαριστημένος αλλιως απο εβδομάδα.
πανω απο το refresh θα την βγαλω σημερα να προλαβω :p
βεβαια εχω δυο paysafe των 10 ελπιζω ετσι ξεχωριστα 10+10 να μην δημιουργει αυτο καποιο προβλημα
Μολις ανεβηκαν μερικές Ελληνικες προπληρωμένες.Για τις δολλαρίου (10+20) ειχα ενημέρωση οτι θα παραλάβω σημερα αλλά μεχρι στιγμής τιποτα.Εστειλα στην εταιρεια email και αναμενω απαντηση.
Λιγο ασχετο αλλα ας δωσω και εγω feedback μιας και σημερα εκανα πρωτη φορα αγορα..απο την ωρα που εβαλα την Paysafe μεσα σε 5 λεπτα ειχα 20 ευρω στο psn μου με συνοπτικες διαδικασιες..το σαιτ ειναι εξαιρετικα αξιοπιστο και εγω προσωπικα θα το προτεινω σε φιλους φιλες γιαγιαδες παππουδες :p..περα απο την πλακα μπραβο maxplay κανεις πολυ καλη δουλεια συνεχισε ετσι..το maxplay.gr το συνιστω σε ολους ανεπιφυλακτα :) εψαχνα καιρο για κατι τετοιο
σχετικα με αυτο που ελεγα για καρτα 5 δολλαρια, η 15 η 25......ειδα οτι το αμαζον το αμερικανικο εχει μια ps store gift card των 75 δολλαριον. Αρα ειναι σαν να περνεις μια 25ρα και μια 50ρα, και μπορεις να στρογγυλεψεις το υπολοιπο σου στο ps store αν εχεις 5-6 δολλαρια υπολοιπο. Ισως ειναι κατι που θα μπορουσες να φερεις, εστω απο λιγες? Σιγουρα καλυτερα ειναι να υπαρχουν 5ρες, 25ρες, αλλα ισως ειναι η μοναδικη εναλλακτικη λυση.
ειναι ασφαλες να αφησω τα λεφτα απο την prepaid στο psn ή να τα ξοδευω αμεσως μην γινει καμια στραβη?