Πέρα από την ξενέρα της Ubisoft το βρίσκω δύσκολο να ξαναγυρίσω στο AC μετά από αυτό το παιχνίδι πάντως!
Printable View
Πέρα από την ξενέρα της Ubisoft το βρίσκω δύσκολο να ξαναγυρίσω στο AC μετά από αυτό το παιχνίδι πάντως!
εμενα crashare το pc εχτες το βραδι οταν το παιζα και την αλλη μερα που το ανοιξα ειχε διαγραφει το save file...αποτι διαβασα στο ιντερνετ εχει συμβει σε πολυ κοσμο,και μολις ειχα παει στον δευτερο χαρτη,δυστυχως δε ψηνομαι να το ξαναρχισω απτην αρχη αμεσα,κριμα γιατι ηταν ωραιο παιχνιδι και εφαγα μεγαλη ξενερα
Παντως πρεπει οπωσδηποτε να φτιαξουν sequel και επισης το συγκεκριμενο game θα σηκωνει 1-2 σοβαρα DLC με αρκετο content ;)
Κι εγω το τελειωσα το παιχνιδι μολις τωρα, απολαυστικοτατο και χορταστικο πραγματικα αλλα το τελος παιζει να ειναι απο τα χειροτερα τελη που εχω δει σε παιχνιδι λολ.
Το combat system του παιχνιδιου ειναι για σεμιναρια οσον αφορα στο ειδος του παντα!
Μια εξήγηση/intepretation για την ιστορία του παιχνιδιού που χάζευα (spoilers προφανώς):
http://www.reddit.com/r/shadowofmord...ot_is_amazing/
Εγω λιγο πολυ αυτο καταλαβα να πω την αληθεια, οχι σε αυτο το βαθμο λεπτομερειας βεβαια. Αλλα και παλι δεν με ενθουσιασε.
Αυτο που με χαλαει περισσοτερο ειναι οτι οι δημιουργοι εχουν φτιαξει πλασματα και καταστασεις που ουδεμια σχεση εχουν με το LOTR Universe. Οκ παιχνιδι ειναι, αλλα οσο ναναι οταν βλεπω μια αγαπημενη μου μυθολογια να παραβιαζεται, νιωθω καπως. Kαποιες φορες δε, δεν υπαρχει και λογος να γινει παραβιαση της μυθολογιας, πραγμα το οποιο ειλικρινα δεν καταλαβαινω, οπως για πχ στην περιπτωση των Caragors... why the fuck do we need Caragors , when there are Wargs??!!? Kαι γιατι Graugs οταν εχουμε Trolls και τοσα αλλα?
Εμένα μου τη σπάνε τα Ghouls.
Τελείως άκυρος εχθρός και καθόλου διασκεδαστικός στη μάχη.
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά αφού ήθελε να χτίσει την δική του μυθολογία μωρέ, γι' αυτό φαντάζομαι, μπας και κάνουν και κανά sequel βασιζόμενοι στο δικό τους υλικό. Άλλωστε και άλλα πρόσθεσαν, όχι μόνο αυτά. Για κάποιον λόγο, δεν ήθελαν και το promotion να βασιστεί στο LOTR saga (νομίζω είχε ποσταριστεί και βίντεο σχετικά, πέρα από το προφανές - τον τίτλο). Δεν με ενόχλησαν πάντως καθόλου, προσωπικά με έπεισαν για τον κόσμο που δημιούργησαν - σαν expanded universe ένα πράγμα.
ένα από τα καλύτερα steelbook έχει η special έκδοση του εν λόγω παιχνιδιού.
το πήρα πριν λίγες ώρες...
Το ξεκινησα σημερα,παιχνιδαρα φαινεται.Μου αρεσε παρα πολυ η αρχη.Επαιξα κανενα 3ωρο και δεν εκανα ουτε μια κυρια αποστολη.Απλα τριγυρνουσα και σκοτωνα Ουρουκ και μαζευα intel.Δεν ξερω αν αυτο εχει σαν αποτελεσμα να γινω overpowered αλλα ειναι ακρως εθιστικο το gameplay του...Σκοτωσα και 2 captains χωρις δυσκολια αλλα μαλλον σταθηκα τυχερος αφου ο 2ος για παραδειγμα ειχε αδυναμια το stealth kill και το καταλαβα αφου τον σκοτωσα!
Τα γραφικα του εξαιρετικα ενω εχει και πολυ καλο soundtrack.Με λιγα λογια παιξτε το αξιζει με τα χιλια!
Συμβουλη κανε τις βασικες αποστολες, ξεκλειδωνουν πολλα νεα ατοιχεια του gameplay. Μην τις αφησεις για πολυ μετα , γιατι τοτε θα αποκτησεις καποιες φοβερες δυναμεις και δεν θα εχεις να παιξεις αποστολες για να τις ευχαριστηθεις. Πιστεψε με ξεκλειδωσε το combat system ειναι απολαυστικα αυτα που θς κανεις.
Πολύ καλό μέχρι στιγμής το παιχνίδι το καλύτερο που εχω παιξει στο ps4.τρομερό gameplay και καλά γραφικά στο 15% είμαι ακόμα οποτε έχω να δω πολλά ακόμα.Η δύναμεις που ξεκλειδώνονται είναι πολύ καλά δεμένες με το συστημα μάχης του παιχνιδιού.Το μονο που με χαλάει είναι οτι δεν έχει αποστολές μαζί με αλλους συντροφους ,αλλά παει συνέχεια μόνος του.Έχει πάρει τα καλά στοιχεία απο το AC & batman και έχουν φτιάξει ενα εθυστικο gameplay.Ο ανταγωνισμός ελπίζω να βοηθήσει να δουμε στο μέλλον μεγαλύτερη βελτίωση κ στο AC.
Μετα την τελικη αποστολη συνεχιζεις? Μου εχουν μεινει 2 side missions τα οποια ειναι κλειδωμενα παρολο που ειμαι στο 96%. Απο main εχω αφησει μονο την τελευταια.
Συνεχιζεις κανονικα. Dont worry
Ευχαριστω παιδια μολις το καταλαβα τι παιζει. Θα το τελειωσω να παρω Points και μετα θα τα βγαλω και αυτα που μου εμειναν . Δυσκολευομαι με ενα hunting mission βεβαια το 8 αν θυμαστε. Δε μου βγαινει πουθενα το ghul ρε γαμωτο.
Χμμμ, εμένα μου βγήκε νομίζω στην τύχη τελικά, αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς ρε γμτ. Αν και θα τα ξέρεις αυτά, τα Ghuls βγαίνουν βράδυ, και τα Ghul Matrons βγαίνουν αν σκοτώσεις κάμποσα Ghuls πρώτα. Αν καταλάθως βρεις καμιά περιοχή με Ghuls μείνε εκεί και καθάριζέ τα (κάνουν respawn αν απομακρυνθείς λίγο).
@james9
Βγαινουν μονο το βραδυ. Πηγαινε σε ενα σημειο που βγαινουν και απλα κατσε εκει και σκοτωνε τα, μονο αφησε 1-2 τα οποια θα εμφανισουν το συμβολο οτι πανε να καλεσουν βοηθεια να ζησουν και εσυ κατσε εκει χωρις να φυγεις. Θα ξαναβγουν ενισχυσεις, επανελαβε το ιδιο, ασε 1-2 με το συμβολο παλι να ζησουν και απλα περιμενε. Λογικα την 3η φορα θα βγουν 1-2 μεγαλα ghouls και καθαρισες :)
james χθες εκει που επαιζα βλεπω μια αποστολη που λεει "Revenge king_james9t for his death" ή κατι τετοιο απο τον τρομερο Muzuk!wtf λεω τα παραταω ολα και πηγα τον σκοτωσα χωρις δισταγμο.Oλο εκπληξεις αυτο το παιχνιδι δεν βαριεσαι ουτε λεπτο.
- - - Updated - - -
Τελικα αυτο εκανα και επειξα τις βασικες αποστολες.Μολις πηγα και στην 2η περιοχη.Πολυ πιο ομορφη απο την πρωτη,δεν θυμαμαι να την ειχα δει σε καποιο βιντεο.