Μετα απο τοσο καιρο αποφασισα και εγω να το ξαναπιασω και να το τελειωσω.
Υπαρχει κανεις προθυμος να βοηθησει για τα δυο co op trophies?
(psn: giotios)
Printable View
Μετα απο τοσο καιρο αποφασισα και εγω να το ξαναπιασω και να το τελειωσω.
Υπαρχει κανεις προθυμος να βοηθησει για τα δυο co op trophies?
(psn: giotios)
Ναι φιλε μου συνονόματε μπορώ να σε βοηθήσω εγώ που το έπαιζα και πρόσφατα αλλά θα μιλήσουμε με pm για ώρες κλπ γιατί δεν ξέρω πότε θα έχω χρόνο για PS4.
(Peteoklis)
Να σαι καλα! Και ελεγα οτι θα μου μεινει σε εκκρεμοτητα για πολυ καιρο η πλατινα...
Θα σε κανω add το απογευμα που θα ειμαι σπιτι και απο κει και περα οποτε εισαι online και εχεις ορεξη το κανονιζουμε.
Ρε παιδιά, τι έχει γίνει με την Complete έκδοση του παιχνιδιού, ξέρει κανείς; Μιλάμε κρατιόμουν πως και πως να το αγοράσω στις γιορτές και ψάχνω σήμερα και είναι άφαντο από όλα τα ελληνικά καταστήματα. Εντωμεταξύ και Αγγλία που κοιτάω στο Amazon δεν υπάρχει καθόλου, εξαίρεση στο Game.co.uk που όμως δεν μπορούμε να παραγγείλουμε με ελληνική κάρτα. Τι έχει γίνει και εξαφανίστηκε το παιχνίδι...
Γιωργο η complete edition δεν ειναι ακριβως "complete". Τι εννοω;
Δεν εχει ολα τα dlc on disc, απλως συμπεριλαμβανει το season pass,
The Far Cry 4 Complete Edition includes the full game of Far Cry 4 as well as the Season Pass which adds 5 separate pieces of downloadable content.
το οποιο κιολας πριν λιγο καιρο ειχε βγει σε προσφορα στο store στα 10€.
Οποτε μπορεις απλα να παρεις την απλη εκδοση τωρα και να περιμενεις να ξαναβγει σε προσφορα το pass.
Eτσι θα σου βγει και πιο φθηνα.
^^ Αχά! Δηλαδή το έξτρα περιεχόμενο δεν είναι στο δισκάκι; Νόμιζα ότι όπως συμβαίνει με αρκετές GOTY/Complete, ότι όλα τα DLC συμπεριλαμβάνονται στο δισκάκι.
Δυστυχως δεν συμβαινει παντα. Την πατησα και εγω πριν λιγες ημερες με την Re-Elected εκδοση του Saints Row IV,
η οποια ειχε μεν ολα τα DLC του main game on disc, αλλα το standalone expansion Gat Out Of Hell ηταν με κωδικο για download.
Το περιεργο της υποθεσης εδω ειναι οτι στην εκδοση του XB1 ειναι ολα on disc.
Οποτε always γοοογλε search what you want to buy.
Το τερμάτισα εχθές μετά από 24 ώρες.
Καλό παιχνίδι, αλλά νομίζω επειδή είχα παίξει το 3 δεν μου έκανε τόσο εντύπωση. Ωραίος κόσμος και πολύ ωραία γραφικά.
Γενικά μου φάνηκε πως πάταγε ακριβώς στο 3 και κάποιες αποστολές μου φάνηκαν πολύ πανομοιότυπες.
Γενικά όμως παίζεται ευχάριστα και περνάει η ώρα ευχάριστα. Σε ελάχιστα σημεία με έπιασα να βαριέμαι.
Αλλά νομίζω με το επόμενο μέρος της σειράς (Primal) δεν θα ασχοληθώ μιας και μου φαίνεται μία απο τα ίδια
Ακριβως το ιδιο εχω παθει κ εγω. Εχω παιξει 6-7 ωρες κ νομιζω οτι ολα τα εχω ξαναδει κ ξαναπαιξει. Δυσκολα θα το τερματισω. Παντως ωραιος κοσμος με μορφα γραφικα.
Στάλθηκε από το ZTE Blade A450 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποίος δεν το πήρε το gold edition (όλες η πίστες, τα πάντα ) 20 εύρο στο psn έχασε!!! (Ισχύει ακόμα η προσφορά;) Παιχνιδιάρα με coop, 2 παίχτες μπορούν να κάνουν όλα τα side mission παρέα. Έχω παίξει το 40% Για 20 εύρο θα σας τρελάνει το παιχνίδι . Μπαίνουμε στα στρατόπεδα με σιγαστήρας και γεινετε χαμός. Το campaign τρέλα . Must buy αγορά. Αντί να πάρετε wild lands 100 εύρο , πάρτε αυτό , τουλάχιστον δεν θα κλαίτε το 20αρικο
Έτσι κι αλλιώς και αυτός που πήρε farcray 4 100 ευρώ , έπρεπε να περιμένει 2,5 χρόνια να παίξει wild lands day1 στα 100 εύρο. Και εσείς και ο day1, θα παίζεται τα παιχνίδια με 2,5 χρόνια διαφορά. Απλά αυτός έδωσε 200 εύρο κι εσείς 40.
Δηλαδή αν πάρετε τώρα far cry 4 gold edition θα περιμένετε (εσκεμμένα) 2,5 χρόνια όπως έκανε και ο day1 αγοραστής (άθελα του, γιατί το wild lands δεν είχε βγει τότε ) και θα παίζεται, με τον ίδιο χρόνο αναμονής απλά 160 ευρώ φθηνότερα
Θα πάρετε wild lands 20 εύρο φουλ έκδοση σε 3 χρόνια
Αυτοί που το πήραν day1 έχουν κάψουρα με το παιχνίδι (όπως εγώ τα battlefield και UFC day1 όσο και να κάνουν) αλλά σε αυτή τη τιμή το farcry 4 gold edition αξίζει στα δικά μου γούστα
Sent from my iPhone using Tapatalk