Χρησταρα....δεν έχω μιλήση καθόλου μάζη του αυτές της μέρες ...ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά
Printable View
Παιδιά λόγω εξωφρενικά μεγάλου φόρτου εργασίας, απλά δεν υπάρχει χρόνος για δοκιμές και set up.
Εχθές μπήκα αλλά ήμουν κομμάτια, δεν καταλάβαινα τι έκανα.
Στράτο θα χρειαστώ βοήθεια φίλε αλλιώς θα πάρω τηλ τον Μαριδάτση...
Δεν μίλησα ούτε με τον team mate.
Κοινώς δεν έχω ιδέα τι γίνεται, γενικώς.
Ξεκινάμε τη Πέμπτη...;!
Ξεκιναμε Δευτερα και μετα μαλλον Τεταρτη. Οποτε εχεις χρονο Ηλια. ;)
Θέλω να πω σε όλους όσους συμμετείχαν χτες στους δύο δοκιμαστικούς που κάναμε, ότι εντυπωσιάστηκα πολύ με το υψηλό επίπεδο των οδηγών που πήραν μέρος και ότι είμαι ενθουσιασμένος γιατί προβλέπω ένα καυτό πρωτάθλημα.
Με αφορμή το χτεσινό μικρό "επεισόδιο" στον αγώνα θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση των ποιο έμπειρων οδηγών προς τους ποιο άπειρους - όπως εγώ (αναφέρομαι μόνο για τον εαυτό μου). Ελπίζω οι διαφορές μας να μην λύνονται μέσα στην πίστα ή ακόμα και μετά το πέρας του αγώνα μέσα στο δωμάτιο αλλά να απευθυνόμαστε στους αρμόδιους ενώ παράλληλα να τους δώσουμε την πλήρη εξουσιοδότηση να διευθετούν αυτοί τις υποθέσεις αυτές.
Εμένα τουλάχιστον με άγχωσε το περιστατικό γιατί φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα κάνω άθελα μου και την "στραβοτιμονιά" μου και πιθανώς να αδικήσω κάποιον συμπαίκτη μου. Θέλω να ξέρω ότι θα υπάρχει κατανόηση σε μια τέτοια περίπτωση, γιατί το άγχος σίγουρα θα φέρει ακόμα χειρότερα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα να πω ότι οι "καμπάνες" θα πρέπει να "πέφτουν" προς όλους όσους το αξίζουν (για να γινόμαστε καλύτεροι) αλλά όπως είπα να το αφήσουμε αυτό στους αρμόδιους.
Να ευχηθώ σε όλους (και ιδίως στην ομάδα μου) καλή επιτυχία την Δευτέρα, καλή αρχή και κυρίως ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!
Καλημερα σε ολους.Το πρωταθλημα παιρνει μια αλλη τροπη πριν καλα καλα ξεκινησει.Ισως ειναι καλυτερα ετσι,τωρα που ειναι νωρις.Χθες ολη μερα εσπαγα το κεφαλι μου για το τι πρεπει να γινει.Ετσι εχω να σας ανακοινωσω μια αποφαση μου σαν διοργανωτης και οχι απλα μια αποψη.Αφου ευχαριστησω πολυ τον Διονυση για την τιμη που μας εκανε να λαβει μερος και να σπαταλησει καποιες ωρες απο τον προσωπικο του χρονο για το πρωταθλημα θα τον παρακαλουσα να αποσυρθει.Οπως λεει ο λαος μας η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.Η επιθεση που εκανε προχθες στον αλλο συμμετεχοντα ανεξαρτητου ποιος ειναι ηταν τελειως μα τελειως λαθος.Δεν τον παρεξηγω γιατι οπως μας ειπε και ο ιδιος στην αρχη,ειναι το πρωτο του πρωταθλημα και δεν ξερει πως λειτουργουμε.Αλλα για να προλαβω τα χειροτερα που θα ερθουν παιρνω αυτη την αποφαση.Εφερε μια αναστατωση ανευ λογου και αιτιας σε μια απλη συνατηση γνωριμιας μας και σε μια απλη προπονηση.Πρεπει να καταλαβετε ολοι, οτι συμμετεχετε σε ενα πρωταθλημα που απαρτιζετε απο ανθρωπους και οχι απο μια μηχανη.Εχετε να κανετε με 13 διαφορετικους χαρακτηρες.Πρεπει να καταλαβετε οτι ο σεβασμος που λεμε οτι πρεπει να υπαρχει δεν ειναι το πως θα περασω καποιον ωστε να μην τον βγαλω απο τον δρομο αλλα πως σεβομε γενικοτερα καποιον που απλα ακουω την φωνη του μεσα απο την τηλεοραση.Για μενα δεν χρειαζοταν καν να δω το riplay για το τι εγινε.Ειναι να γελια να καθεσε να δεις ενα riplay μιας συναντησης γνωριμιας και ενος απλου αγωνα 5 γυρων.Μπηκα ομως στην περιεργεια να το δω και εξεπλαγην.Για το τι επακολουθησε μετα περιμενα να δω εξωπραγματικα πραγματα.Δεν εγινε τιποτα ωστε να προκυψει αυτη η συμπεριφορα.Και επειδη εγινε αυτο τοσο νωρις,προσπαθω να προλαβω τα χειροτερα για το μετα που θα εχουμε αγωνες 60 λεπτων.Και κατι τελευταιο προς ολους.Δεν φταιμε εμεις βεβαια,φταιει ο ιαπωνας που μας εμαθε ετσι.Πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι δεν τρεχουμε σε ενα απλο αγωνα του παιχνιδιου που μας βγαζει τελευταιους και μας ζηταει σε 5 γυρους να βγουμε πρωτοι αναγκαζοντας να σπρωχνουμε οτι ειναι μπροστα μας για να το καταφερουμε.Αν ειμαστε πιο γρηγοροι εκει θα φανει η μαγκια του καθενος για το πως θα κερδισει ενα αγωνα χωρις να κανει τετοιου ειδους κινησεις.Το πρωταθλημα ξεκιναει κανονικα την Δευτερα.Θα προσπαθησουμε να βρουμε ακομα ενα μελος.Ωστοσο μεχρι τοτε ο Χρηστος-cantom-προσχωρει στην ομαδα του provatidi-agrinioti που κατ εμε ειναι η πιο αδυναμη ομαδα και το petronas μενει ελευθερο που αποψη μου ειναι να το παρει η ομαδα του Στρατου γιατι πηραν ενα αμαξι που ειναι βαρυτερο απο τα αλλα και ισως ειναι και οι μοναδικοι που εκαναν τοσο πισω στην επιλογη τους για το καλο του συνολου.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ........Υ.Γ.-Αρη συγνωμη για χθες που δεν μπηκα ολη μερα ενω το ειχαμε πει αλλα δεν ειχα ορεξη καθολου μετα απο ολα αυτα.Συνεχισε εσυ οπως ειπαμε.....KEEP TRAINING:drive:
Πραγματικα εξεπλαγην... η αποφαση του Νικου αποτελει ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη Δημοκρατια....το να με αποβαλει απο το πρωταθλημα για ενα περιστατικο που εγινε σε μια προπονηση(ανεξαρτητα αν ειχα δικιο η αδικο), με ολα τα ελαφρυντικα που ειπε ο ιδιος οτι εχω πιο πανω, ειναι αδικο(ακομα και οι δολοφονοι εχουν Δευτερη ευκαιρια..)...
Κατα τη γνωμη μου μπορουσε να το χρησημοποιηση σαν ευκαιρια το περιστατικο αυτο και να με επιπληξη ετσι θα συμορφονοντουσαν ολοι..
Ο ιδιος στον επομενο αγωνα ειχε θεμα με καποιους με τα φρενα αλλα δεν ειδα ουτε επιπληξη γι αυτους...
Τελειωνοντας θα μπορουσα να σκεφτω 1000 λογους που δεν θελει ο Νικος να συμετεχω στο πρωταθλημα αλλα οχι αυτος που ανεφεραι πιο πανω...
Δεν κραταω κακια σε κανενα..καλο πρωταθλημα σε ολους..
Καλημέρα .....σίγουρα μια όχι ευχάριστη εξέλιξη ......και ακόμα ποιο σίγουρο είναι πως ήταν μια δύσκολη και όχι αβασάνιστη απόφαση .....τώρα αν ήταν δίκαιη και επιβεβλημένη ?..σωστή η λάθος ? ....αλήθεια ποιος θα ήθελε να βρίσκετε στην δύσκολη θέση να πρέπει να δώσει μια απάντηση - απόφαση ?.....αυτό που και μπορώ και πρέπει να επαναλαμβάνω είναι πως πρέπει με την συμπεριφορά μας να βοηθάμε !....και όχι να φέρνουμε σε δύσκολη θέση τον η τους διοργανωτές ...- όσο για το αυτοκίνητο Νίκο ...και σε ευχαριστώ για την πρόταση σου να πάρει η ομάδα μου το (Petronas) ......να πω πως επιθυμία μου είναι να μην αλλάξω αυτοκίνητο ...για τρεις λόγους ..(α) είμαι στους γρηγορότερους (β) είναι ελάχιστα αργότερο (γ) εάν βρεθεί μέχρι τον πρώτο αγώνα κάποιος συμπαίκτης για τον Χρήστο (Canto MR2) να κρατήσουν το (Petronas)
nikola egw lew file mou na dosis mia eukeria ston dionisi na apodiksi to antitheto. pou apo oti katalaba itane ligo oksithimos gia ena peristatiko pou den miose kanenan bathmologika. itane mia proponisi.. (den imoun mrosta). den thelo na anakateuto stis apofasis sou an theleis na akousis tin gnomi mou einai pos prepei na mini o dionisis.
an iparksi problima stous agones tote allazi to thema.
tha thimaste i pio polu oti kai egw imoun oksithimos sto parelthon.. omos me tin deuteri eukeria pou mou dosane pistevo pos den exei kaneis parapono apo tote kai meta kai me tin simperiforamou entos kai ektos pistas, kai me aformi to oti to skiniko mou thimise to parelthon den mporousa na min po esto tin gnomi mou gia auto to thema.
stauro me to kenourgio setup to 1.45 to exw gia zestama :D
Μανόλη η δική σου περίπτωση όντος είναι ...παράδειγμα προς μίμηση !...γιατί ήσουν παρορμητικός και τώρα συγκρατείσαι ..και το έκανες αυτό θεαματικά γρήγορα ....αυτό μου έκανε πολύ θετική εντύπωση
Δυστυχώς παρατηρώ ότι πριν ακόμη ξεκινήσει το πρωτάθλημα υπάρχουν έριδες.
Ακόμη χειρότερο είναι ότι δεν έχω άποψη για το θέμα, μια και δεν ήμουν παρών.
Πολύ δύσκολη απόφαση για τους διοργανωτές και σίγουρα όχι αβασάνιστα.
Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση τους.
Κρίμα για τον Διονύση, είχα την εντύπωση ότι θα πρόσφερε πολλά στο πρωτάθλημα.
stis 19:00 simera tha exw anixto room to nou sas :weights:
Μετά τις 21:30, αν καταφέρω και μαζέψω τα κομμάτια μου.
Πολύ τρέξιμο ρε παιδιά...
Καλησπέρα κύριοι. Μετά από πρόσκληση που μου διαβίβασε ο Mars θα ήθελα, αν συμφωνείτε φυσικά, να συμμετάσχω στο πρωτάθλημά σας.
Πριν συμφωνήσετε όμως θέλω να επισημάνω ένα δυο πράγματα.
-Δεν είμαι γρήγορος!:rip:
-Ο χρόνος μου είναι σχετικά περιορισμένος. Υπάρχει περίπτωση να γυρνάω κάποιες μέρες από δουλειά μετά τις 21:00 - 21:30.
-Δεν είμαι οξύθυμος γιατί ξέρω ότι είναι ένα παιγνίδι, αλλά παρακαλώ, δεν θέλω ψηφιακές παρεξηγήσεις του στυλ "κάνε στην άκρη ρε :censored: γιατί μου χαλάς τον χρόνο" η κάτι παρεμφερές.
-Εδώ και κάμποσο καιρό δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το άθλημα και μου λείπει η προπόνηση.
-Θέλω να συμμετέχω, όχι για να κερδίσω φυσικά - πως θα μπορούσα άλλωστε - αλλά για να μάθω κάτι παραπάνω από τα λίγα που ξέρω τώρα και το βασικότερο να διασκεδάσω.
Αυτά τα ολίγα. Αν κρίνετε ότι μπορείτε να με ανεχτείτε (ξέχασα να πω ότι στο πρωτάθλημα που κάναμε με τον ¶ρη, ενώ όλοι οι άλλοι είχαν ψευδώνυμα του στυλ "ο καθηγητής", ο "ΑΙ" κτλ εμένα με φωνάζανε "Γκρινιάρη" και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ...:a094:) εγώ μπορώ να υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσω να τηρήσω τους κανονισμούς στο ακέραιο.
¶ ξέχασα να πω ότι η γυναίκα μου είναι λίγο "δράκος" και αν κάποια στιγμή εκεί που με βλέπετε on line εξαφανιστώ, δεν είναι απαραίτητο ότι θα φταίει η σύνδεση... Ξέρω, ξέρω είμαι η ντροπή του αντρικού φύλλου, αλλά τι να κάνω, τρεις τις έχω και πρέπει να τις προσέχω... για να έχω.
Καλησπερα φιλε Γιωργο και καλος ηρθες στη παρεα.Οποιαδηποτε πληροφορια θελεις μπορεις να μου στειλεις π.μ. ή να ρωτησεις τον Αρη.Το πρωταθλημα ξεκιναει την Δευτερα.Ο teammate σου ειναι ο Χρηστος(cantoMR2)και το αμαξι σας ειναι το Lexus petronas.Σου ευχομε πανω απ'ολα καλη διακεδαση και ελπιζω να βγεις κερδισμενος απο αυτο το πρωταθλημα και σε φιλιες και σε εμπειριες.
Ευχαριστω για την συμμετοχη σου.
Νικος
Καλώς τον φίλο μου τον Γιώργο!
¶σ' τα πολλά λόγια και ξεκίνα την προπόνηση, έχεις μείνει πίσω...
Αν κατάλαβα σωστά θα τρέχεις με το Lexus PETRONAS TOM'S SC430 (SUPER GT) '08μαζί με τον Χρήστο (cantoMR2). Να ψάξουμε κανένα καλό setup...:f014:
Εγώ σήμερα... δεν με βλέπω, είμαι ήδη κομμάτια.
Λοιπόν έκανα δοκιμή με το Corolla, εεεε Lexus ήθελα να πω και έκανα 1:46:8, απελπιστικά αργό, αν θυμάμαι καλά από προηγούμενα ποσταρίσματα. Το θετικό είναι ότι δεν είχα κάνει καμμία ρύθμιση πουθενά και ότι τους τελευταίους γύρους τους έκανα κοιμώμενος...
Ίδωμεν.