Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε!
Ενα ειναι το αυτοκινητο της χρονιας! KIA PRO CEED!!! :D :D :D
Printable View
Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε!
Ενα ειναι το αυτοκινητο της χρονιας! KIA PRO CEED!!! :D :D :D
Edited by X-NEC :blush::blush::blush:
Αυτό που λες εσύ ήταν... PRO Ibiza! :angry: :angry: :angry:
Ευχαριστώ πολύ Αποστολή! Και εσύ καλές βόλτες με το Pro Ceed σου! :bgrin2:
Sorry για το edit στο post σου κατά λάθος έγινε. Δεν πείραξα τίποτα. :blush: (zZzZzZzZz)
Καλορίζικο και καλοτάξιδο NEC όταν ξανακατέβεις και πάμε Άγιο Κοσμά θα το δούμε και από κοντά.;)
Kαλοριζικο και καλοταξιδο και απο εμενα!Καλες βολτες! :D
Kαλορίζικο X-Nec και καλά χιλιόμετρα.
Προχθές είχε πέσει στα χέρια μου ένα ίδιο Ibiza.Πολύ καλό στήσιμο, ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
Καλά ρε μιλάτε για ΣΕΑΤ και δε ρωτάτε εμένα? :D
Για πες να δούμε θα τα πεις καλύτερα από μένα; :p Ούτε υπάλληλος στη Seat να ήμουν! :D :D :D
Αλλα ειλικρινά για πες την γνώμη σου για το Ibizaκι. :bgrin2:
Αυτό το ηλεκτρογκάζο τι είναι και με αναγκάζει να πατάω μέχρι τέρμα το γκάζι; Διατηρεί τους ρύπους σε κανονικά επίπεδα αν κατάλαβα καλά και μου είπαν αν θέλω μπορώ να το βγάλω... Τι λες;
αυτό πού κάνει είναι να μειώνει την απόκριση του γκαζιού. Πρώτα πατάς εσύ το γκάζι και μετά ο εγκέφαλος δίνει εντολή για επιτάχυνση. Είναι ένας τρόπος να προφυλάξουν τον συνετό οδηγό από άσκοπη κατανάλωση καυσίμου και συγχρόνως να κάνουν το αυτοκίνητο πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Αν δεν σε νοιάζουν αυτά βάλε ένα sprint booster. Κοστίζουν νομίζω κάπου 300Ε
Δεν πρόκειται να κάνω καμια παρέμβαση. Απλά με τον καιρό διαπιστώνω ότι στις σε ελαφρώς ανηφορικούς δρόμους με τρίτη πχ κωλώνει και αναγκάζομαι να κατεβάσω ταχύτητα. Και αν σου κολλήσει κανένας από πίσω άστα... :p
το αυτοκινητο ειναι στο στρωσιμο ακομα.Μην το πιεζεις σε ανηφορες με τριτη ταχυτητα.
Ακομα δεν εχει ανοιξει το μοτερ.Λογικα σου εχουν πει στα πρωτα χιλιομετρα να μην ανεβαζεις πανω απο 3.500 με 4.500 στροφες.Αυτο παραλληλα σημαινει να μην πατας ΠΟΤΕ τερμα το γκαζι μεχρι να φτασεις στο οριο αυτων των στροφων.Καλυτερα να πας μεχρι τις 5.000 στροφες με προοδευτικο γκαζι , παρα να πατας τερμα το γκαζι μεχρι τις 4.500 .Ποσο μαλλον σε ανηφορα με τριτη ταχυτητα.
Αστο να κανει καποια χιλιομετρα εθνικη.Να ξερεις οτι το μοτερ ακομα και πανω απο τα 20.000 χιλιομετρα ακομα θα ανοιγει και θα συμπεριφερεται ολο και καλυτερα σε αποδοση.
Χαχαχαχα...φίλε μου...αντιπροσωπεία SEAT & VW έχω!!! :D
Το αμάξι το πρωτοοδήγησα τέλη Μαίου στην Ibiza και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι χώροι δεν είναι τρελά μεγαλύτεροι από ότι μας έχει συνηθίσει η κατηγορία, αλλά ο χώρος αποσκευών είναι τεράστιος για τα δεδομένα της εν λόγω κατηγορίας! Το στήσιμο του είναι φανταστικό ενώ πελάτες μας με το 16άρι έχουν πει ότι γαζώνει. Για τη δε ποιότητα αρκεί να σου πω πως δημοσιογράφοι του εξωτερικού, ανέφεραν πως με λίγο παραπάνω δέρμα θα έλεγαν ότι μπήκανε σε Audi. Γενικά οι Ισπανοί κινήθηκαν με γνώμονα δύο αξίες: Precision και Perception. Λόγω κόστους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κορυφαία υλικά, οπότε προσπάθησαν να κάνουν όσο πιο λεπτομερή σχεδίαση και συναρμολόγηση γίνεται (Precision=Ακρίβεια) για να μπορούν να περάσουν την αίσθηση ποιότητας στον πελάτη (Perception=Αντίληψη). Αρκεί να σου πω ότι μελετούσαν μέχρι και τα άπτικς (συμπεριφορά αφής) των διαφόρων μοχλοδιακοπτών ώστε να είναι όσο πιο ποιοτικής αίσθησης γίνεται.
Το ηλεκτρόγκαζο συνήθεια είναι. Κάνει πιο ομαλή την απόκριση του γκαζιού. Βοηθάει σε ρύπους, κατανάλωση, ευκολία στην οδήγηση και ανθεκτικότητα των εξαρτημάτων της μετάδοσης. Sprint Booster δεν έχω βάλει ούτε σε ένα αμάξι που έχω δώσει. Δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη για κάτι τέτοιο, μιλάμε για ένα εξάρτημα που "ξεγελάει" τον εγκέφαλο στέλνοντας λάθος σήμα. Κοινώς γκάντζετ για να νομίζουν μερικοί ότι πάνε πιο γρήγορα με κίνδυνο να σκοτωθούν. Το μειωμένο εύρος ελέγχου που ουσιαστικά προσφέρει, μειώνει και τον έλεγχο του γκαζιού πάνω στην στροφή όταν θέλεις να παίξεις.
Δημήτρη δεν μιλάω για ανηφόρες σε καμια περίπτωση. Αυτές εννοείται ότι τις ανεβαίνω με πρώτη. Απλά σε ελαφρώς ανηφορικούς δρόμους διαπίστωσα ότι ζορίζεται λιγάκι οποτε θα μένω στην δευτερα.
Δημήτρη Νο2 (:p) το ξέρω ότι έχεις αντιπροσωπεία και για αυτό σε ρώτησα. Και λαμακία μου που δεν πέρασα μια βόλτα... :hide: Η ποιότητα στο εσωτερικό φαίνεται, δεν χρειάζεται να μας το πούνε οι δημοσιογράφοι του εξωτερικού. :) Είναι κάτι που ακόμη και τώρα μου κάνει εντύπωση. Η άψογη συναρμογή του εσωτερικού και τα εξαιρετικά υλικά. Γενικά το αυτοκίνητο είναι κορυφαίο στην κατηγορια του. Κανένα άλλο δεν έχει τόσα πολλά θετικά στοιχεια. Και εξωτερικά είναι πανέμορφο.
Οποτε το αφήνουμε ως έχει το ηλεκτρόγκαζο. Απλά είχα συνηθίσει τρία χρόνια το 18άρι Αvensis (δεύτερης γενιάς) στο οποιο οι αλλαγές ταχύτητας γίνονταν πιο αραιά προς τα πάνω και πολλές φορες στις στροφές άφηνα τρίτη-τετάρτη επειδή δεν είχε πρόβλημα ο κινητήρας. Όμως άλλο αυτοκίνητο το ένα άλλο το άλλο.
Δόξα το Θεό όλα μια χαρά πάνε...
EDIT: Δεν μου λες ξέρεις αν μετά την τοποθέτηση του συναγερμού θα κλείνουν τα παράθυρα από το κλειδί;
Γιατί μου είπαν ότι ενδέχεται να μην κλείνουν...