Originally Posted by
Maximvs
Εχεις δικιο απολυτο.....και επειδη εχεις ειστε οι μονοι που εχετε δικιο παντα....διαβασε γιατι ειστε η ντροπη και η μεγαλυτερη ξεφτυλα ομαδα που εχει περασει ποτε απο τον Ελληνικο αθλητισμο....
Ο Ιωνικός φιλοξενούσε τον Ολυμπιακό και έγιναν πάλι… μαγικά για να πάρει τους βαθμούς της νίκης η ομάδα του Δημοσίου. Οι Νικαιώτες έκαναν το λάθος και προηγήθηκαν στο 54' με τον Μουτσοντρίγκο, κάτι που περισσότερο απ΄ όλους πανικόβαλε τον ρέφερι Ντόβα, ο οποίος πήρε επ΄ ώμου το έργο της ολυμπιακής παλινόρθωσης. Στο 80' ο Αθηναίος ρέφερι απέβαλε τον Τροντ και υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών, το οποίο μετέτρεψε σε τέρμα ο Τζόρτζεβιτς. Στο 78' μπροστά τα μάτια του ο Ανατολάκης πήρε τα πόδια του Νταρακλίτσα, αλλά έδειξε «παίζετε», ενώ δευτερόλεπτα μετά απέβαλε και τον Παγγούρα, μ’ αποτέλεσμα οι οικοδεσπότες με εννιά παίκτες να δεχθούν 2ο γκολ από τον Αλεξανδρή στις καθυστερήσεις. Όλα τα λεφτά ήταν οι δηλώσεις των ηττημένων με το σφύριγμα της λήξης.
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είπε την ατάκα της δεκαετίας («περισσότερα λεφτά θα βγάζαμε αν αντί για ποδοσφαιριστές γινόμασταν διαιτητές»). Ο Γιώργος Οφρυδόπουλος είπε …«έδωσα τη φανέλα μου στον διαιτητή για να δει ότι εμείς ιδρώνουμε για κάθε βαθμό που προσπαθούμε να πάρουμε», ενώ ο αρχηγός των γηπεδούχων, Γιάννης Ξανθόπουλος στη συνέντευξη Τύπου ήταν καυστικός: «Συγχαρητήρια! Έγινε κανένα παιχνίδι σήμερα; Εγώ…περαστικός ήμουν».
Για να θυμουνται οι νοημονες (οχι με τη μνημη ψαριου) και να μαθαινουν οι νεοι....