κριμα ρε γαμωτο , ελειπε ο Σαριεγκι, αν ηταν αυτος θα ειχαμε βαλει τουλαχιστον 5....χιχιχιχι
Printable View
κριμα ρε γαμωτο , ελειπε ο Σαριεγκι, αν ηταν αυτος θα ειχαμε βαλει τουλαχιστον 5....χιχιχιχι
Σαν Αεκτζης νομιζω οτι ολα τα κτηνιατρια διανυκτερευουν και ειναι φουλ απο ετοιμοθανατους λαγους!:muhaha::muhaha::muhaha::muhaha::muhaha::mu haha::muhaha:
o Kαραβούτας
Attachment 790
έκανε ότι μπορούσε ο θίασος σήμερα ... αλλά δέν τα κατάφερε να πάρει πέναλτι και να σκοράρει ο Σισές :oopsy:
Ο πελατης για αλλη μια φορα ηταν πελατης!
Κριμα που του χαριζουμε το πρωταθλημα....
eisoun ki esi ekei!
http://img66.imageshack.us/img66/108/110k.jpg
[youtube]i5QyhEUHrGs&feature[/youtube]
Γεια σας πελάτες..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εκει που σε εχω γλεντησει εγω!!! ολα ηταν υπερ τους και ομως χασανε...σε αυτους ρε ζωα στη διοικηση χαριζετε το πρωταθλημα, σε αυτους...
αγνοειται σαμπανια ΑΑ ποιοτητας απο την τζουλια...μαρτυριες λενε οτι την πηρε ο καραγκουνης σπιτι του!!!
Μιας και ξαναείδα τις φάσεις
Για πάο
-Δοκάρι του σαλπιγγίδη
-κεφαλιά του σίλβα
Για οσφπ
- σουτ του τοροσίδη
2ο ημίχρ
Για παο
-Σουτ του λέτο
-Δοκάρι του σισέ
-Κεφαλιά σαλπιγγίδη
Για οσφπ
-Γκολ ντάρμπι
-Αναταραχή στην άμυνα μετά από κόρνερ και σουτ του μήτρογλου
-Δοκάρι του μήτρογλου
-Τετατέτ όσκαρ
-Τετατέτ λούα
Σαν γενική εικόνα.Τα ματς δεν λήγουν στο 60 αλλά στο 90
Δεν θυμαμαι μια μια τις φασεις,αλλα θυμαμαι μια που σιγουρα δεν εχεις του πρωτου ημιχρονου.Ειναι η κεφαλια του Βυντρα σε αδειο τερμα(ο Κηπουρος ηταν αρκετα αριστερα),που την εστειλε αουτ,αν και φαινοταν ευκολη.(Σεντρα ο Λετο)
Και το σουτ του ντάτολο ήταν καλό αλλά δεν το έβαλα όπως και του σισέ το φάουλ.Απλά μιλάω για κραυγαλέες ευκαιρίες με βάση την κατάληξη
Εντωμεταξύ για το χέρι-πέναλντι του Κατσουράνη και κάτι κίτρινες του Σισέ και του Κατσουράνη που δεν δώθηκαν ποτέ ούτε λόγος έτσι??????Δεν πειράζει πελάτες μου δεν πειράζει......................
Ρε φίλε και μόνο που έγραψες το όνομα Βύντρα σε ποστ σου το γελοιοποιείς οπότε άστο :p
Καλό πρωτάθλημα βαζέλια!!
Η παρολίγον κεφαλιά θες να πείς, μιάς και δέν την ακούμπησε ο Βύντρα, παρα μόνο 2 - 3 τρίχες του.
Μα του Βυντρα ηταν κεφαλια (αθλια μεν) αλλα σε θεση για γκολ.Ειναι αδυνατον να μην θεωρηθει αυτο ευκαιρια.
Τα σουτ του Ντατολο και Σισε οκ.
Stratis με αυτην την λογικη δεν εγινε καμια ευκαιρια στο παιχνιδι.
Gtakis εισαι ο μονος που υποστηριζεις ...Ολυμπιακο και ''τολμας'' καθε φορα να μιλας για διαιτησιες.Ημαρτον.
To γλεντι πιο ακριβως ηταν?Αφου θα ξυπνησουν αυριο οι παιχτες και μεχρι να συνελθουν και να ριξουν λιγο νερο στα μουτρα τους θα νομιζουν οτι εχασαν χθες.Μετα θα αρχισουν τις προσευχες και τις ευχαριστιες.
Το καλο για τον ΠΑΟ,ειναι να παρει αερα ο Ολυμπιακος και να πιστεψει οτι κατεβηκε πραγματι σε αυτον τον αγωνα.Το κακο θα ειναι να καταλαβει οτι επαιξε σαν θρασυβουλος.:love:
οπως λενε στο χωριο μου ο πελατης εχει παντα δικιο!