Και το είχα στο μάτι το xcom. Επένδυση ζωής το plus :)
Δεν ξέρω αν φαίνεται μόνο σε σένα, αλλά σε μένα φαίνεται ότι έχει περάσει πολύ λιγότερο. Διαφορά της ηλικίας μάλλον :)
Printable View
^^Ρε φίλε και μένα σαν χθες μου φαίνεται!!!
Με την ανακοινωση της Sony οτι η plus συνδρομη συνεχιζεται απο day1 και στο PS4
οποιος δεν ειναι plus προλαβαινει να γινει μεχρι το μεσημερι ωστε να μπορει να κατεβασει και τα 3 περσινα ετησια free games
και αυτα που θα μπουνε σημερα.
το XCOM είναι free τώρα τα άλλα όχι ακόμη, Uncharted 3 είναι τέρας 48GB εγώ είμαι με 8GB free, αν κάποιος το κατεβάσει και έχει ελληνικά να το γράψει
Μπήκε και το LittleBigPlanet Karting free αλλά είναι 13GB, πολύ στρίμωγμα έχει πέσει
Και το LBP Karting είναι free. Το Uncharted 3 λέει ακόμα €35.
Καθυστερεί μάλλον γιατί ετοιμάζουν ξεχωριστή version χωρίς multi & τα extra pack
μπήκε και το TEKKEN REVOLUTION free
Νομίζω υπήρχε ξεχωριστή version στα 27-29 ευρώ, αλλά δεν την βρίσκω πλέον...
Το Tekken είναι free2play αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει σχέση με το PS+. Τρόπαια θα ξεκλειδώνει άραγε;
Τrophies εχει αλλα οχι platinum.
9 χαλκινα, 3 αργυρα κι ενα χρυσο.
Το UC3 SP ανέβηκε, αλλά είναι πολύ μικρό (11GB). Λείπουν τα downloads με τα 2D & 3D cutscenes.
Η ευρωπαϊκή έκδοση είναι. Έχει και ελληνικά.
Tο έβαλα να κατεβαίνει, το πολύ πολύ να ξανακάνω χώρο αν είναι μόνο στα Αγγλικά
πρόβλημα με το UC3 SP σε μένα, το κατέβασα το έκανα install έχει δέσμευση το χώρο κανονικά αλλά δεν υπάρχει εικονίδιο για να το τρέξεις, έχω χάσει από το δίσκο 12GB και δεν μπορώ να βρω για να το κάνω delete
EDIT: τελικά μετά από ψάξιμο διάβασα στο net ότι για να σου βγάλει το εικονίδιο για να το τρέχεις πρέπει να έχει και το multi F2P περασμένο +4GB, για να δούμε θα αξίζει τον κόπο που έκανα και θα έχει Ελληνικά η τσάμπα παιδεύομαι, πάντως στα extra pack για γλώσσες δεν είχε Ελληνικά
:ranger: βαρέθηκαααααααα.....
Παιδιά μου έχει έρθει σε μέιλ κωδικός για ένα μήνα δοκιμαστικό πλας..¨οποιος στείλει πρώτος , του το στέλνω!
Απαραίτητη προυπόθεση για να λειτουργήσει ο κωδικός , να μην ήσασταν ή να μην είστε μέλος.
Ευχαριστώ :)
Παιδιά, μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος.
Οταν κατεβαζω παιχνίδια απο το plus εννοειται οτι αυτο παίρνει χρόνο λόγω μεγέθους. Τι γίνεται τωρα... Οταν πέφτει το Internet και διακόπτεται το κατέβασμα, μετά, αφού δηλαδη επανέλθει η σύνδεση, δε κανει resume. Πρεπει να το συνεχισω μόνος μου. Ως αποτέλεσμα, πρεπει να προσέχω συνέχεια, αν δε θέλω να κατεβασω ένα παιχνίδι σε 3 μερες. Υπάρχει καμία ρύθμιση που δεν εχω προσέξει, η οποία κανει resume το κατέβασμα του παιχνιδιού μετά απο απώλεια σύνδεσης;
Βρε παίδες μου εξήγητε κάτι με το plus? Aν αυτήν την στιγμή ξεκινήσω συνδρομή στο plus για πρώτη φορά, περνώ δώρο ποσά και πια παιχνίδια? μόνο αυτά που είναι free Αυτόν τον μήνα? η και τα παλιότερα?
Τέλος αν δεν έχω ps vita και έχω σκοπό να αγοράσω αργότερα, μπορώ να κατοχύρωσω απο τώρα τα δωρεάν παιχνίδια για το vita, Kαι όταν το αγοράσω να μπορώ να τα παίξω συνοδευόμενος με το account μου?
Μετά από μια ολόκληρη μέρα τελικά άξιζε τον κόπο για το UC3 γιατί έχει Ελληνικά, θέλει πρώτα το multi install και μετά το SP το αρχείο που περιέχει το SP πηγαίνει και προστίθεται μέσα στο αρχείο του update και γίνετε γύρο στα 12GB αυτό για να ξέρετε από που να το σβήσετε μετά (μέσα στο Game Data Utillity)
απ' ότι ξέρω Dragonpaul το download γίνετε αυτόματα όταν ανοίγουμε την κονσόλα και σταματάει αν παίζουμε ένα game που χρειάζεται το internet και όταν βγούμε ξεκινάει αυτόματα τώρα αν κοπή η γραμμή και κάνεις ένα connect ξανά θα συνεχείς από εκεί που έμεινε, φυσικά το connect πρέπει να το κάνεις εσύ γιατί χάνει το DNS το ps3 και σε πετάει, πάντως να ξέρεις ότι αν κατεβάζει ένα αρχείο και σου κλίση η κονσόλα από διακοπή ρεύματος η για κάποιο λόγο μπλοκάρει, ότι έχεις κατεβάσει θα έχει error και θέλει delete και από την αρχή, το έχω πάθει αρκετές φορές αυτό και το ρισκάρισα αλλά πάντα ήτανε corrupted το install, και μετά από 5-6 φορές που έχει γίνει αυτό δεν το ξανά δοκίμασα.
μπορείς να κατεβάσεις ότι είναι free μέχρι σήμερα, στην ουσία είναι μερικά free για πολύ μεγάλο διάστημα και πιο συγκεκριμένα 2 game του vita και φυσικά ότι καινούριο προστίθεται,
πατάς να κατέβει και μετά το σταματάς αν δεν το θες, στην περιπτώσει του vita μπορείς να κατεβάσεις ότι είναι free, όποια στιγμή αποφασίσεις ότι θα πάρεις και είσαι plus μπαίνεις στο download list και το ξανά κατεβάζει από το vita κατευθείαν ή στο ps3 και το στέλνεις με το καλώδιο