σωστά αλλά είναι φθηνό το άτιμο ... !!!
φθηνο ξεφθηνο..τον πουλο απο μενα...
ναι δεν αντιλέγω , είναι εκνευρηστικό αρκετά !
απλά για μένα είναι θέμα προτεραιοτήτων δλδ τι εννοώ ξέρω τι αγοράζω απ'έξω , όταν σου έχει την προσφορά 9€ σε κάποιους παλιότερους τίτλους και μέχρι το πολύ 21€ στα πιο καινούργια θα το πάρω και ας κάνει και 1 μήνα που λέει ο λόγος, εν γνώση μου δλδ όταν το παραγγέλνω το ξέρω , γιατί τις περισσότερες φορές είναι παιχνίδια που ή τα πέρνω για συλλογή ή για να τα παίξω κάποια στιγμή αργότερα αφού τελειώσω αυτό που παίζω τώρα (και έχω πολλά ακόμα στην ζελατίνα τους....)
δεν θα πάρω όμως ποτέ ας πούμε π.χ. το Uncharted 3 ή κάποιο που το περιμένω πολύ και το θέλω day 1 ! ας είναι και 10-20€ πιο ακριβό !
αυτό θα το "χρυσοπληρώσω" αφού το θέλω ! χαχα
καταλαβαίνεις την λογική μου πιστεύω !
Παιδιά με τα χιόνια που έχουν υπάρχει πρόβλημα. Δεν είναι θέμα μιας σελίδας....
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Εγώ τα ανοίγω μήπως είναι σπασμένο το δισκάκι. Εσείς δεν σκέφτεστε κάτι τέτοιο; Άμα είναι σπασμένο και το ανοίξεις μετά απο 2 μήνες τι κάνεις;
Αν πας order history->Actions(view)->Query μπορεις ανετοτατα να τους τα χωσεις και μαλιστα αναφερει ρητα οτι σε 24 ωρες θα σου απαντησει υπαλληλος. Προσωπικα παντα μου απαντουν. Παιδια, οσον αφορα τις ημερες για την παραλαβη των παιχνιδιων, απλα υπομονη. 1ον ειναι Χριστουγεννα, αρα 10πλασιος+ ογκος δουλειας για τα ταχυδρομεια (και δεν μιλαμε για χωρες με πληθυσμο Ελλαδας) και 2ον στην Ευρωπη δεν κινειται ΤΙΠΟΤΑ!!! Ολα εχουν παγωσει....Οποτε, καλη χρονια τα παιχνιδια σας...Απο μια αποψη καλυτερα κιολας...Γιορτες ειναι, καλυτερα με φιλους και οικογενεια παρα κολλημενος σε μια οθονη...Απο την αλλη....:censored::a018::censored::a018::frusty::f rusty:
Απο 20/11 περιμενω το pro 2011 απ'το zavvi. Αν την επομενη φορα που ερθει ο ταχυδρομος δεν υπαρχει παιχνιδι, θα ζητησω refund.
Για ακόμη μια φορά θα "υμνήσω" το φοβερό Amazon.co.uk, που βάζει τα "γυαλιά" σε όλα τα UK online shops και παραδίδει άριστη εξυπηρέτηση!
Παραγγελία την Παρασκευή 17/12 ένα μεγάλο πακετάκι με 5 games PS3, 3 Blu-ray και 4 βιβλία τα οποία ήθελα για τις γιορτές με την επιλογή του Free Delivery (για να μην πληρώνω κούριερ) αλλά λόγω των χιονιών και των προβλημάτων στην Αγγλία θεώρησα ότι θα πάνε για πρωτοχρονιά και εάν...κι εδώ αρχίζουν τα καλά!
Dispatch το 1ο μέρος της παραγγελίας το Σάββατο 18/12 και
το 2ο μέρος της παραγγελίας τη Δευτέρα 20/12.
Χθες Τρίτη 21/12 το μεσημέρι στις 16.00 φτάνουν στην πόρτα μου όλα τα αντικείμενα, με UPS παρακαλώ άριστα συσκευασμένα και μένω μακάκας!
Απλά εκπληκτικό το Amazon όπως πάντα και πραγματικά ορισμένες φορές πιστεύω ότι τελικά αυτές οι μουφο-εκπτώσεις 2-5 ευρώ πιο κάτω του Zavvi και των άλλων του είδους του, δεν αξίζουν όταν περιμενεις 15-20 ημέρες ή και μήνα για να πάρεις αυτό που παρήγγειλες. Προτιμήστε το Amazon και δε θα μετανιώσετε...
EDIT: Για όσους παραγγέλνουν αυτές τις ημέρες με τους χιονάδες, προφανώς τα cargo planes των εταιρειών κούριερ τύπου DHL, UPS, κλπ. πετάνε no matter what και με προτεραιότητα, επομένως αν θέλετε τα παιχνίδια σας πριν την 1/1, ίσως αξίζει να επενδύσετε λεφτά σε επιλογή κούριερ όπου υπάρχει.
λοιπον παω να παραγγειλω το batman:arkham asylum απο το amazon.co.uk και με χρεωνει 6,74 pounds μεταφορικα για την standard delivery speed!!!!επισης ενω το παιχνιδι το εχει στις 11,91 pounds οταν το παραγγελνω μου το βγαζει στις 12,47 pounds!!!φιλε tsakali εσυ που τα πηγαινεις καλα με το συγκεκριμενο site βοηθησε με σε παρακαλω..κανω κατι λαθος??
Για να έχεις πλήρως Free Delivery θέλεις γενικό σύνολο πάνω από 25 λίρες. Αυτή είναι η μόνη παράμετρος...
EDIT: Επίσης δεν το βλέπω In Stock από το Amazon. Μήπως πήγες να το πάρεις από κάποιον ανεξάρτητο seller?
Για το θέμα της τιμής, στο checkout σου προσθέτει τον φόρο που αναλογεί για την Ελλάδα επειδή η τιμή που βλέπεις στην αρχή είναι με βάση το φόρο της Αγγλίας. Ούτως ή άλλως είναι μερικά cents...
Για περισσότερα δες εδώ:
VAT stands for value added tax, which is charged on goods sold by Amazon.co.uk within the European Union (EU). In accordance with the laws governing members of the European Union, Amazon.co.uk is obliged to charge VAT on all orders delivered to destinations in member countries of the EU. In general, VAT is charged in accordance with the local legislation in each member state.
The "Our Price" amounts displayed for goods sold by Amazon.co.uk are inclusive of UK VAT. However, your final price may differ depending on the actual VAT rate that applies to your order. You will be able to see your final price inclusive of applicable VAT before you confirm your order, when you have completed your order information (including your delivery address).
The "Our Price" displayed by goods sold for dispatch to the UK by Amazon's preferred Merchant, Indigostarfish.com, do not include VAT. If such an item is ordered for dispatch to another EU country it will be sold by Amazon.co.uk. The "Our price" amounts displayed for goods sold by Amazon.co.uk are inclusive of UK VAT. This VAT will be deducted and the applicable VAT rate in the ship to country used to apply the correct VAT amount. This will then be added to show your "final price". You will be able to see your final price inclusive of applicable VAT before you
εγω παντως που τσιμπισα το assasin 2 απο το zavvi 10 λιρουλες θα το φερει (εκτιμωμενη ημερομηνια) κατα τις 7-8 γεναρη.....του χρονου!
το εχω κανει φιλε αλλα εχουν απενεργοποιησει τα μηνυματα. αντι αυτου εχουν βαλει ενα δικο τους μηνυμα προς τους πελατες που λεει οτι εχουν κακοκαιρια και δεχονται χιλιαδες μηνυματα και να κανουμε υπομονη. ομως επειδη μου την εχουν σπασει ασχημα εγω αν το παραλαβω μετα τις γιορτες θα ζητησω refund επειδη δεν μου αρεσει η αντιμετωπιση τους. κακοκαιρια εχει και για το amazon και παραγγειλα παιχνιδια , τεραστιες κουτες, για την μπεμπα και ηρθαν σε 4 εργασιμες. απλα το zavvi ειναι για τον πεο ....
τα εσπασα σε πολλα δεματα για να γλυτωσω μεταφορικα και ηρθαν σε 4 εργασιμες. εχω παρει και παιχνιδι και πολλα πραγματα και το μεγιστο που εχω περιμενει ειναι 1 εβδομαδα. απο ebay με απλο ταχυδρομειο το πολυ μια εβδομαδα επισης ακομα και αν ερχεται απο κινα. αντιθετα το play.com και απο οτι φαινεται και το zavvi καθυστερουν πολυ.
public Νέο Fans Offer: Need for Speed Hot Pursuit - PS3 από 39,89 τώρα 29,99!
καντε Like στο facebook.ειναι το 2 που παραγγειλα μετα το buzz(παγκοσμιο κουιζ)με 4 bazzers στην ιδια τιμη!
βρε παιδια να πω και εγω το δραμα μου...... :c030:
εκανα παραγγελια το gt5 και το castlevania περιπου τελος του νοεμβρη.....στης 1/12 κανει despatched to gt5,και στης 4/12 το castlevania.......
πως γινετε προχθες να μου ηρθε το castlevania.......και το gt5 ακομα τιποτε;