Δεν σε παρεξηγώ γιατί δεν κατάλαβες αυτό που είπα.......ρε.
Printable View
Δεν σε παρεξηγώ γιατί δεν κατάλαβες αυτό που είπα.......ρε.
δεν παει να κανει οτι θελει..εχει εγωισμο και το δειχνει...αυτο ειναι καλο διοτι παει να πει δεν ειναι αδιαφορος, αλλα και το οτι δεν υπολογιζει τον κοουτς ειναι καθαρα λαθος της διοικησης που ναι μεν εχει φερει αμπαλους απο την αρχη, τους εχει και εντελως αναλωσιμους...εσυ θα καθοσουν να τον ακουσεις? δεν νομιζω...
Nikon συμφωνώ μαζί σου εν μέρη.Αλλά απάντα μου σε αυτό το ερώτημα με ειλικρίνεια.
Αν ήσουν ο φετινός Μήτρογλου,τράβαγες όλο το κουπί το πρώτο μισό της χρονιάς με την ομάδα να είναι μέσα σε όλους τους στόχους με δικά σου goal και ξαφνικά τρως τον πάγκο του αιώνα για να παίζει ο φετινός Diogo που μόνο Fiogo θυμίζει τι θα έκανες????Τον βάζανε με το ζόρι μέσα το βραζιλιάνο μόνο και μόνο επειδή ήταν εισήγησή τους να αποκτηθεί,για να δικαιωθούν.Από τη μία πρέπει να φάει κάποιο πρόστιμο βάση πειθαρχικού κανόνα,αλλά εγώ τον δικαιολογώ απόλυτα.
Πρώτα απ'όλα να πω ότι για μένα ο καλύτερος παίχτης της ομάδας φέτος μετά τον Μέλμπεργκ είναι ο Μήτρογλου αλλά πάνω από τον κάθε Μήτρογλου, τον κάθε Ριβάλντο, τον κάθε Καρεμπέ, τον κάθε Ντέταρι βάζω τον Ολυμπιακό και δεν θα επέτρεπα σε κανέναν Μήτρογλου να δείχνει στον προπονητή του με τέτοιους ειρωνικούς τρόπους μπροστά σε τόσο κόσμο που βλέπει το ματς σε όλη την Ευρώπη όσο δίκιο και να έχει (που έχει) ότι κακώς τον έχει για αλλαγή.
Τις μαγκιές του ας τις κάνει όταν είναι στον Ρέντη και δεν τον βλέπει ο κόσμος. Εκεί να πιάσει τον κάθε προπονητή και να του πει "εγώ αλλαγή;;;" ή "κάνε με αλλαγή" ειρωνικά και να μην περιμένει να βάλει γκολ σε κάποιο ματς για να τα πει μπροστά στις κάμερες.....θα είναι καλύτερα για την ομάδα αλλά πιο πολύ για τον ίδιο και το μέλλον του.
Σωστή ή λάθος αυτή είναι η άποψη μου......όσο δίκιο και να έχεις δεν κάνεις τέτοιες χειρονομίες όταν ξέρεις ότι βλέπει τόσος κόσμος και που σαν αποτέλεσμα έχουν την κακή εικόνα της ομάδας προς τα έξω και την αγανάκτηση του κόσμου και της διοίκησης.
Από αυτή την άποψη έχεις απόλυτο δίκιο,αν και τον Μήτρογλου τον αγαπάμε για αυτό που είναι,χαχαχαχαχα.
Παντως πρεπει να παραδεχθουμε οτι ο παο αντεξε παραπανω στην Ευρωπη απο εμας φετος. Μια μερα!!!!!
lol, και για μια ακομα χρονια οι ομαδες μας τρελαναν την Ευρωπη:P
Πισω στο χωριο τωρα και για τους δυο
Εγώ απλά για να δείξω την διαφορά στις 2 χώρες σαν ποδοσφαιρικό επίπεδο.Ο πιο γρήγορος παίχτης μας ο λούα λούα τα βρήκε σκούρα από το ακραίο μπακ της μπορντό που δεν νομίζω να ήταν και τόσο ταχύς.Απλά τα ξένα πνευμόνια(βάση και της προπόνησης) είναι μίλια μακριά από τα δικά μας.Σε όλο το ματς μια πατάτα από γενικά την ομάδα της μπορντό δεν έγινε.Ένα λάθος ρε κραυγαλέο έστω και ασήμαντο.Εκεί φαίνεται το χάος
parti me galiki sampania eseis?
http://62.1.2.102/newspapers/2010/3/21/DERBY_b.jpg
parti me ouza emeis!
http://www.leschaissaintfrancois.com...7_10022009.jpg
ki ama psaxnete gia to felo psaxtite apo piso!
yg''telika eixe dikio i efimerida!itan PALI TSONTA!''.... MONO POU O PARTENER ITAN AGKLOS!
lol ρε Γιάννη.Στην γωνία περίμενες :P
Μεγάλος σκόρερ ο Άγγλος και ο Mirtoglinho που είχε δοκάρι.
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΤΣΙΜ...Η ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ !
Δεν τους έπιασε και η τρομοκρατία πριν το ματς......τσάμπα τα όπλα.
Θα βγω εκτός πανηγυρισμών για λίγο,για να πω,κρίμα που χάσαμε-τους το δώσαμε το Πρωτάθλημα....Γιάννενα και Ηρακλή να πατάγαμε στο Καραΐσκάκη και θα λέγαμε Άντε γεια....
Βγενόπουλος: "Ας χαρούν οι Ολυμπιακοί για τη νίκη, αλλά θα παίξουν πλέι-οφ"
Εδώ τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν οτι ψιχαλίζει ... :P
Re paidia, pali ta idia tha leme? mporei kapoioi apo autous pou ipostirizoun tin omada mou na min kratane psila to epipedo, alla kai seis to xesate ligaki me ta parti me ouza kai ta tsim....kia. Eleos, eipame iparxoume kai meis pou de mas timane ta sxolia auta!
sinxaritiria parepiptontos gia ti niki, den to eida to mats giati tin eixa psiliastei ti douleia.
Auta apo mena, elpizo na min pareksigitho gia tin paremvasi mou
Εντάξει,δεν νομίζω να σε παρεξηγήσει κανείς.
Και άλλωστε νομίζω -τα όποια ούζα κλπ,πάνε μάλλον προς τους εκδότες τέτοιων εφημερίδων -και των δύο ομάδων- που δυναμιτίζουν το κλίμα αλλά και τους οπαδούς με τα όποια παρατράγουδα...