ναι το μαλλιαρη καμπια ειναι copyright mojuto (αγαπαμε mojuto). απο αυτον το πηρα για να βριζω το ψεμα τον κροτα. μαζι με το αλλο υπερ ψεμα τον γυαλινο αθεο. :a098:
Printable View
ναι το μαλλιαρη καμπια ειναι copyright mojuto (αγαπαμε mojuto). απο αυτον το πηρα για να βριζω το ψεμα τον κροτα. μαζι με το αλλο υπερ ψεμα τον γυαλινο αθεο. :a098:
Χθες το βραδυ που λετε, κατα τις 11, ειπα και εγω να κανω το τελευταιο nightfall με τον pdul1980 και τον αδερφο του που εκανε join στην πορεια.
Ηταν ενα ομορφο βραδυ για επισκεψη στον Archon Priest, τον κερασαμε weapons of light σε συνδυασμο με black hammer και κατι ρουκετες, τελειωνει η επισκεψη και ριχνει Gjallarhorn...
...Στον pdul...
Seriously, FUCK THIS GAME! :a122::a098::censored:
για αυτο σου λέω Παναγίωτη... βελονάκι για καποιο χρονικό διάστημα μη σπασουμε την τηλεόραση απο την εκτόξευση χειριστηρίου...
εισαι τυχερος που πας για λιγο καιρο στον "πολιτισμό" και θα ξελαμπικάρεις λιγάκι.
Indeed... :a094:
From reddit on House of Wolves:
Spoiler!
Χθεσινο livestream
https://www.youtube.com/watch?v=puv0KeLo3ks
@#$!$!@#$!@ εκει που "πλέκω" μου βάζουν την βασιλισσα και τον αδελφο της που τους έχω αδυναμία... :a122:
84 north , 34 East .. Mars ... Meridian bay...
gooooooodddd luuuuuuuuuuck
Ο Χur εφερε βλακείες αλλα θα αγοράσω και θα σπασω το παλιό skull of dire ahamkara και θα παρω αλλο ενα MIDA. και heavy packs φυσικα για το καλό.
coins ... υπάρχουν
Ni hao :a094:
Βαρεθηκατε τα ιδια και τα ιδια?
Spoiler!
Ni hao ma?
ποτε γυρίζεις;
μια χαρούλα ειναι. *6 θα χεστώ στο ταληρο γιατι δεν υπαρχει ρευστο και το Iron banner θα με σκίσει...
xie xie
Προς το τελος της επομενης εβδομαδας, να πλησιαζει και ο καιρος για το HoW :k020:
Bu ke qi :what:
για σου ρε Παναγιώτη με την ενημέρωση σου!!!!Θα τους σακατέψουμε και για σένα σήμερα.Στις 6 θα μαι μέσα διαθέσιμος για ότι κάνετε κέφι.
Ριχτε γυφτοξυλο στην Πορνηγκουλ!
Αντε και καλο loot να χετε Αγγελε:a055:
@@ loot ειχαμε και πάλι ενας φίλος του αρμενάκη μου βουτηξε το shotgun. ευτυχώς εχω ακόμα αλλες 2 προσπάθειες normal και 3 hard για να με απογοητεύσει πλήρως ο κροτας και αυτη την εβδομάδα. :a098:
τουλάχιστον καιω ολα τα Motes of light μου στην λοταρια για ενα καλύτερο αυριο ... εεεε perk στα οπλάκια του iron banner και ετσι ξεχνιέμαι :a122:
Καλημέρα παίδες. Στους περισσότερους εδω μέσα έκανα friend request μπας και παίξουμε τίποτα μαζί, μιάς που η λίστα φίλων μου όλο και λιγότερο ασχολείται με το παιχνίδι κι εγώ έχω προ-αγοράσει το HoW. Είναι και αυστηρά friends-only το Trials of Osiris, οπότε αν δεν σας κάνει κόπος βάλτε με στο παιχνίδι.
Στειλε μου ξανα plx γιατί βρέχει requests και οσους δεν ξερω /εχουμε παίξει μαζί κάποτε τα ψιλογραφω :( sowwy
Θα κάνουμε ομάδες για το Trials Of Osiris?
Xursday!
Armor:
- Ruin Wings (STRG 94/max?)
- Don't Touch Me (DISC 76/max?)
- Heart of Praxic Fire (DISC 135/145)
Weapon: Hard Light
Exotic Engram: Gauntlet engram
Curios:
- Pulse Rifle Telemetry
- Hand Cannon Telemetry
- Machine Gun Telemetry
- Plasma Drive
- "Emerald Coil"
- Heavy Ammo Synthesis
Location -- Right side of the Vanguard hall.
Αγγελε παρε μου αν μπορεις το heart of praxic fire για την warlock. Τα coins ειναι στο vault.
Αμ έλα που δεν είμαι Αθήνα.....θα βάλω τον γιο να ψωνίσει.
Πες του να ψωνισει και για σενα, ειναι τουμπανο η πανοπλια!
Αντε καλο τριημερο ρε φιλε, καλα να περασεις :a055: