Προσπαθω να αναπαραγω το προβλημα που λετε αλλα δεν μπορω.
Ποια ειναι τα βηματα? Reply with quote και ενω γραφετε δεν δουλεει το space?
Printable View
Προσπαθω να αναπαραγω το προβλημα που λετε αλλα δεν μπορω.
Ποια ειναι τα βηματα? Reply with quote και ενω γραφετε δεν δουλεει το space?
Θα το προτιμουσα καλυτερα το logo ετσι. Απλα, λεω... :silly:
Attachment 9680
Not bad at all, μπορεις να μου στειλεις το psd , να δω πως μπορω να το προσαρμοσω?
Ρε παιδιά, εδώ και δύο μέρες το forum σέρνεται κυριολεκτικά.
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, αλλά η κατάσταση είναι τραγική (error 504, service unavailable).
Mac / Mountain Lion (10.8.5) / Firefox 48.0.2.
Τι στο καλό συμβαίνει;
Και εγώ το έχω παρατήσει αυτό από windows με chrome.
Ειδικά εχθές για αρκετή ώρα δεν μπορούσα να μπω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
μου το εκανε και εμενα χθες,στην αρχη δεν εμπαινε καθολου.Αλλα μετα εστρωσε,βεβαια μια μικρη καθυστερηση στο φορτωμα τις σελιδας υπαρχει,αλλα δεν ειναι τραγικο.Σε chrome.
εχθες το πρωι οντως ειχε προβλημα. Απο εχθες το μεσημερι ομως και μετα εμενα προσωπικα μου τρεχει μια χαρα.
Κι εμένα τώρα τρέχει μια χαρά, αλλά το πρωί ήταν ακόμα αργή έως ανύπαρκτη η πρόσβαση.
Τι συνέβη;
ναι εχει συμβει κ σε μενα κανα 2-3 φορες.οχι απλα να σερνεται αλλα κ errors.
Τωρα που παρουσιαστηκαν και περισσότερα vr games, μηπως ειναι η ωρα να πανε ολα του vr σε δικό τους ξεχωριστό τομέα στο forum ;
Δεν είναι κακή ιδέα. Βέβαια σε παιχνίδια που είναι και κανονικά και vr (Resi 7 για παράδειγμα) μπορεί να μπερδεύεται λίγο ο κόσμος που θα τα βρει.
Εμένα πάντως μου αρέσει σαν ίδεα. Επειδή δεν ασχολούμαι με το VR θα "καθαρίσει" κάπως το section με τα games.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εκανε την ιδια ερωτηση εδω ο wolf(η δευτερη).
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post633911
Τα prefix ουσιαστικα εξυπηρετουν στο μάζεμα.
πχ πατωντας πανω στο Prefix ενος VR παιχνιδου εχεις:
http://www.ps4forums.gr/vb/forumdisp...d=Exclusive_VR
http://www.ps4forums.gr/vb/forumdisp...-4?prefixid=VR
Tα μονο που δεν μπορουν να μπουν σε ''ομαδα'' ειναι αυτα που παιζουν και με σκετο ps4(και εχουν απλά το tag [+VR]). Αλλα αυτα ουτως η αλλως δεν θα εμπαιναν σε ενα ξεχωριστο VR subforum ετσι και αλλιως γιατι παιζουν και χωρις PSVR.
Το μονο εμποδιο σε αυτο το ''μαζεμα'' που γινεται με τα prefix ειναι το subsection ''PSN games''. Δεν ''βλεπει'' αυτα που ειναι εκει μεσα οταν κανεις κλικ σε prefix που ειναι εκτος του Subforum PSN games.
Γνωμη μου ειναι οτι καλο ειναι να μην υπαρχει ουτε εκεινο το subforum.
Δεν είναι κακή πάντως η ιδέα του Μιχάλη. Καλό είναι να γίνει ένα συμμάζεμα στα threads. Εδώ παλιά είχαμε ολόκληρο section για ένα παιχνίδια (Gran Turismo πχ)
Μαζεύονται σιγά αρκετά παιχνίδια και επειδή το search δεν δουλεύει πολλές φορές δυσκολεύεται κάποιος να βρει το thread ενός game.
Να δούμε βέβαια αν συμφωνούν και άλλα παιδιά με την πρόταση του Μιχάλη.
Το ειχα προτεινει στον Slay στο παρελθον για VR section, αλλα δεν τελικα βλεπω να γεμιζει η πρωτη σελιδα με καινουρια ποστς για να υπαρχει τετοια αναγκη. Τωρα στην Ε3 κατι εγινε, αλλα η Ε3 ειναι μια φορα τον χρονο.
Το βλεπουμε ομως.:)
Καλησπέρα! Δεν μπορώ να ανεβάσω attachments. Συγκεκριμένα θέλω να βάλω κάτι φωτογραφίες σε μία αγγελία και βλέπω αυτό το σφάλμα "Upload of file failed." Μπορώ να κάνω κάτι;
Μηπως απλα πας να βαλεις μεγαλες εικονες? δοκιμασες με μικροτερες?
Οι εικόνες είναι τραβηγμένες με το ίδιο κινητό που τραβούσα και ανέβαζα τόσο καιρό φωτογραφίες. Διέγραψα και τα παλαιότερα attachments σε περίπτωση που είχα ξεπεράσει κάποιο όριο. Επίσης, δοκίμασα και με άλλον browser αλλά πάλι δεν μπορώ να ανεβάσω. Χρησιμοποιώ mac εάν παίζει κάποιο ρόλο. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να τις μειώσω και σε μέγεθος.
edit: Δοκίμασα να ανεβάσω φώτο μικρή σε μέγεθος (1mb) και ενώ γίνεται το upload δεν εμφανίζεται τίποτα στα attachments ώστε να μπορώ να το εισάγω στο μήνυμα.
Δεν μπορω να βρω τιποτε λαθος με τον λογαριασμο σου.
Το Double post πάει σύννεφο σήμερα. Μεγάλο delay γενικότερα στο postaρισμα και το παίρνει σαν διπλό.
Και μένα το ίδιο.
Slay ξέρεις γιατί όταν πάω να κάνω edit στο συγκεκριμένο μου βγάζει τον editor κενό;
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post636484
Μου το έκανε και χτες στο αρχικό post του Knack 2.
Το κοινό και στα δυο ήταν ότι είχαν φωτό και βίντεο.
Καθε φορα που ανοιγετε τη κονσολα αν πατε στο μενου:
ps4 -> settings -> playstation network/account management -> privacy settings σας ζηταει καθε φορα κωδικο του λογαριασμου σας?
Πως μπορώ να κάνω την ξανθιά στο κομμωτήριο να πέσει στα πόδια μου και να με παρακαλάει να τη παντρευτώ;...και γιατί όταν τρώω φασολάδα το σεντόνι το βραδύ είναι συνέχεια στον αέρα;
Θα το κοιτάξω Λεωνίδα
Στάλθηκε από το SM-G531F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α ρε Nolan, βιάστηκες να βγάλεις το inception....
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post560895
https://youtu.be/OIjPwzL_5Yk
Καλημερες!!!! And good wines......
Ps. Το συνημμένο πάντως δε φαίνεται καθόλου.
On topic γιατί από Tapatalk το link του Desmond με πετάει στη πρώτη σελίδα ενώ από το laptop με βγάζει κανονικά εκεί που υπάρχει ο συνημμένος διάλογος στη φωτογραφία?
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Slay. Μου έρχεται συνέχεια ειδοποίηση (email) ότι έχω pm από προηγούμενη συζήτηση. Δεν ξέρω γιατί. Μπορείς να το κοιτάξεις;
Άκυρο. Θέμα του mail μου είναι μάλλον.
Έκανε αναβάθμιση το Tapatalk και έγινε χάλια μαύρα. Ούτε στη προηγούμενη σελίδα δε μπορείς να γυρίσεις. Αφαίρεσαν τα κουμπιά που σε πάνε μια σελίδα πισω και άφησαν μόνο αυτά που σε πάνε στο πρώτο ποστ κάθε νήματος. Ούτε το swap της οθόνης άφησαν. Τα emoticons λείπουν, η γρήγορη επιλογή για φωτογραφίες λείπει και αυτή από όσο βλέπω. Έλεος.......
Edit
Δεν ξέρω αν το κάνει και σε άλλους αλλά εμένα κολλάνε λίγο τα ποστ και δεν τα εμφανίζει κατευθείαν όπως πριν που πήγαινε σφαίρα.
Edit 2
Δεν έχει πλέον σελίδες τελικά. Κάνεις scroll και σου εμφανίζει όλα τα μηνύματα. Για αυτό και κολλάει λίγο στην εμφάνιση των ποστ. Κάτι ακόμη επίσης που παρατήρησα. Αν μπω στην εφαρμογή εμφανίζεται έτσι:
Spoiler!
Αν έρθει ειδοποίηση και διαβάσω το ποστ όταν φύγω από το αντίστοιχο νήμα εμφανίζεται έτσι :
Spoiler!
Edit
Έβαλα τα screenshot σε spoiler γιατί μπήκα από το pc και είναι τεράστια.
Εγώ μια χαρά μπαίνω κ είμαι συνέχεια από κινητό
Edit
Το μεσαίο βάλε, εγώ το έχω στο all
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ μπαίνω μια χαρά από το κινητό. Απλά κατά τη γνώμη μου το προηγούμενο UI ήταν πολύ πιο εύχρηστο από ότι το έκαναν τώρα. Και δεν υπήρχε λόγος να καταργήσουν τις σελίδες. Αν κάνεις γρήγορο scroll τα προηγούμενα ποστ αργούν λίγο να εμφανιστούν.
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντάξει το προηγούμενο ήταν ποιο εύκολο, αλλά κ αυτό δεν έχει θέμα κ γρήγορα που λες δεν έχω θέμα ανοίγει κανονικά
Συγνώμη αλλά λάθος κατάλαβα πριν, εσύ έλεγες για ειδοποίηση.
Εγώ δεν τα κοίταω ποτέ έτσι μόνο βάζω all post από το forum κ μου τα βγάζει στην σειρά