Originally Posted by
Nek_Food
Λοιπόν, έχω ένα iPad 2 WiFi jailbroken στο iOS 5.0.1. Σκέφτομαι να το αναβαθμίσω στην τελευταία 7.0.4 μιας και υπάρχει ήδη σε αυτήν δυνατότητα για jailbreak που για να πω την αλήθεια, δεν πεθαίνω κιόλας αν τα utilities που δουλεύω υπάρχουν ήδη ενσωματωμένα σε μεγάλο βαθμό σε αυτό. Πειρατική παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, το Jb το κρατούσα για κάποιες ευκολίες που μου παρείχε και κάποιες μικροεπιλογές. Δεν καίγομαι για αναβάθμιση, αλλά ειναι μάλλον ευκαιρία λόγω της δυνατότητας Jb στην τελευταία έκδοση, όσο υπάρχει αυτή κι ας μην το κάνω κιόλας, μιας και τρώω πόρτα από πολλές εφαρμογές που απαιτούν από iOS 6 και πάνω (και από 5.1 και άνω έχω πρόβλημα φυσικά).
Ξέρω ότι δεν πρέπει να κάνω update OTA γιατί θα έχω πρόβλημα και ρωτάω:
α) το iOS 7.0.4 είναι καλό σε iPad2 σαν το δικό μου;
β) ισχύει ότι κάποιες εφαρμογες είναι πια δωρεάν στο iOS 7 όπως οι pages/numbers/etc;
γ) ποια είναι ακριβώς η διαδικασία να το αναβαθμίσω σε αυτήν την έκδοση; Ξέρω περί restore και setup as new σαν ορολογίες, έχω μία υποψία πως γίνεται αλλά δε το έχω κάνει ποτέ και θα ήθελα πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Π.χ. Για το restore, κάνε αυτό και αυτό, βηματάκια για παιδιά του δημοτικού (σαν να λέμε ότι θα βάλω την μικρή να το κάνει). Ξέρω το iphonehellas έχω και λογαριασμό εκεί αλλά δεν έχω καθόλου συμμετοχή οπότε κολλάω λίγο στο να τους κάνω την ίδια noobικη ερώτηση που κάνουν όλοι. Έχω δει κάποια θέματα με τις ορολογίες που ανέφερα, αλλά ειναι πιο general από πληροφορίες σε σχέση με το βήμα προς βήμα που ζητάω εγώ.
ThanX εκ των προτέρων.