-
Δυστυχώς είναι κουλό το σύστημα του DriveClub.
1) Πρέπει να κατεβάσεις ένα-ένα τα DLC. Το Season Pass, απλώς σου εμφανίζει την ένδειξη "free" αντί για τις κανονικές τιμές.
2) Για μερικά αυτοκίνητα, ΑΣΧΕΤΑ αν έχεις Season Pass, θα πρέπει να πληρώσεις για να τα ξεκλειδώσεις - πλην της Ferrari LaFerrari, που ξεκλειδώνεται όταν πληροίς κάποιες προϋποθέσεις στα achievements / progression του παιχνιδιού. Αν αυτό το βαριέσαι αλλά ντε και καλά θες το αμάξι, τότε το πληρώνεις. Δεν θυμάμαι αν υπάρχει και άλλο αμάξι που ξεκλειδώνεται ανάλογα την πρόοδό σου στο παιχνίδι, την LaFerrari την θυμάμαι στα σίγουρα (γιατί κάποιες σελίδες πιο πριν στο παρόν θρεντ, τα ίδια με εσένα ρωτούσα και είχα τσαντιστεί, καθώς όταν λέμε Season Pass, εννοούμε ότι πληρώνω μια κι έξω για να τα έχω όλα free....μόνο που δεν είναι έτσι ακριβώς απ' ότι αποδεικνύεται).
-
Μπράβο κάτι θυμάμαι με την LaFerrari που είχες πει.
Αλλά αυτό να τα κατεβάζεις ένα-ένα πραγματικά με κούρασε... Κάτω κατω κάτω με το σταυρό, μετά Χ, μετά νέα οθονούλα μετά πάλι Χ και μετά πάλι η ίδια διαδικασία... Δεν μπορούσαν να βάλουν ένα download all να τελειώνουμε;;
Κάποια στιγμή βαρέθηκα και το έκλεισα. Είπα, αύριο τα υπόλοιπα...
-
αν βαρεθηκες να κανεις καποια κλικ να τα κατεβασεις σκεψου να βρεις το χρονο να τα παιξεις ολα αυτα!!:c055gfe:
-
αχαχαχα!! Όντως έχεις δίκιο.
Αν και δεν πολυπαίζω racing games (μονο με τα NFS Underground είχα κόλλημα) το DriveClub μου χαζοάρεσε ε και το season pass στα 13€ ήταν καλή περίπτωση.
Οπότε τώρα το έχω για να το βάζω που και που και να τρέχω κανένα event.
-
-
Αν προσθέτανε επίπεδα δυσκολίας και racing line εκτός από την βοήθεια στα φρένα θα ήταν πολύ καλύτερα,
δεν είναι όλοι σαν κι εμάς hardcore gamers,
άλλοι είναι άσχετοι με racing και απλά θέλουν να διασκεδάσουν
κι άλλοι απλά δεν έχουν χρόνο να κάτσουν να μάθουν τις πίστες, μπαίνουν 1-2 ώρες το ΣΚ να διασκεδάσουν,
χώρια που το ασθενές φύλλο δεν μπορεί να κοντράρει τους Α.Ι. οδηγούς ούτε μέχρι την πρώτη στροφή.
Θα πρέπει να καταλάβουν οι devs ότι φτιάχνουν video game, παιχνίδι σημαίνει διασκέδαση και η διασκέδαση πρέπει να προσαρμόζεται σε όλους.
-
Και να φανταστείς οταν βγήκε λέγαμε για παιδική οδηγηση και εύκολο να βγαίνεις πρωτος,στα πρώτα DLC άρχισε να γίνετε πολυ δύσκολο;)
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχουν φυσικά και κάποια time chellenge events στα dlc που απλά θέλουν να έχεις skills για να βγουν μετά απο πολύ ώρα.
-
Σε λίγο θα βάλουν και επιλογή να στρίβει και μόνο του..
:frusty:
-
-
Τέλεια νέα οπότε νέα αμάξια πίστες και trophies.
-
Drive Club Bikes διαθέσιμο από σήμερα στο store
https://www.youtube.com/watch?v=PLx4lW1cjdI
Update 14,99€ η τιμή του (Για τους κατόχους του Driveclub)
Για όσους δεν έχουν το DriveClub αλλά θέλουν το Bikes η τιμή είναι 20€
https://store.playstation.com/#!/en-...=so-ga-5-83980
-
Μόλις το ανέβασαν είναι stand alone και κοστίζει 20 ευρώ και έχει και platinum 15,7gb.Εγώ περίμενα ότι θα ήταν free αλλά πάει η χαρά....
-
Α οπότε το 14.99 ισχύει για τους κατόχους. Θα το αγόραζα τώρα αλλά θα περιμένω μπας και το ανακοινώσουν για retail.
-
Ενα θεμα αν το πάρεις stand alone θα έχει ξεχωριστή πλατίνα απο αν το πάρεις σαν dlc του παιχνιδιού?
-
Ε δε νομίζω να είναι διαφορετικά τα trophies. Απλά για τους κατόχους του DriveClub έχει 5€ έκπτωση
-
περιμένουμε και θα δουμε γιατί ότι βγαίνει stand alone εχει ξεχωριστά trophy η λιστα ανέβηκε στο psnprofiles http://psnprofiles.com/trophies/4013-DRIVECLUB-BIKES
-
Μια ερώτηση. Ο φίλος Μιχάλης έβαλε ένα link που μπορείς να το αγοράσεις και μου το βγάζει στα 15ε, αν όμως μπω από το playstation μου λέει *not available for purchase *. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?
Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οχι Οδυσσέα και εγώ που έχω το Driveclub σε retail μου το βγάζει στα 15 ευρώ.Αν παρατηρήσατε γράφει οτι για να παίξει χρειάζεται και το driveclub (λογικά η "εκδοση" των 15€)
(Important Notices: To use this download you will need DRIVECLUB™)οπότε ίσως αν κάποιος που έχει το DriveClub αγοράσει και το Bikes δεν θα μπορεί μετά να το τρέξει σαν standalone (υποθέτω εγώ τώρα)
-
Μιχαλη απαντας σε διαγραμμενο post :P