Wind έχουμε στο γραφείο.Και μένα εδώ και 1 ώρα πάει σφαίρα. Πριν πάντως μόνο στο συγκεκριμένο δεν μου φόρτωνε. Όλες οι άλλες σελίδες φόρτωναν κανονικά.
Printable View
Wind έχουμε στο γραφείο.Και μένα εδώ και 1 ώρα πάει σφαίρα. Πριν πάντως μόνο στο συγκεκριμένο δεν μου φόρτωνε. Όλες οι άλλες σελίδες φόρτωναν κανονικά.
Προτείνω να δημιουργηθεί μια υποκατηγορία στα παιχνίδια του PS4 που να αφορά μόνο στο VR. Έχουν ήδη αρχίσει να ανακοινώνονται παιχνίδια, όποτε καλό θα ειναι να μαζεύονται εκεί όλα τα νήματα που έχουν να κανουν με αυτα.
Με προλαβες Παυλο :ρ
Εχει ξαναπροταθει, και ειχαμε αποφασισει οτι ειναι πλεονασμος να υπαρχει και προθεμα, και κατηγορια.
Για ποιον λόγο ειναι πλεονασμός;;; Απο περιέργεια και μόνο...
http://www.ps4forums.gr/vb/content.p...E%BF%CF%85-Ps4
Γιατί, είχε και άλλες κονσόλες ps4 στην ιστορία της? :)Quote:
Η εταιρια επισημαινει στην ανακοινωση της οτι το Ps4 ειναι η ταχυτερα αναπτυσομενη κονσολα Ps4 στην ιστορια της εταιριας. ...
Υπάρχει λάθος, το σωστό είναι χωρίς το υπογραμμισμένο.
Thanks Χρηστο, διορθωθηκε.
Αυτο γιατι εγινε; Ειναι bug του tapatalk??
Attachment 8221
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Ερώτηση: Μπορούμε να κάνουμε edit ένα μήνυμα μας αφου το κάνουμε post? Το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω με τίποτα. Συνήθως δίνεται ένας χρόνος (ώρες ή μέρες) ώστε να κάνουμε edit και μετά κλειδώνει το post.
Κάνεις edit οποτε θές, δεν εχω δει να κλειδώνει.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και χρονικό περιθώριο μεσα στο οποίο μπορείς να κάνεις edit, μετά από αυτό δεν μπορείς πλέον. Μια μέρα ίσως?
Δεν κάνεις λάθος το είχα παρατηρήσει μια μέρα είναι;)
Τα καινουρια μελοι δεν εχουν δικαιωμα να κανουν edit αν δεν περασουν οι 2 βδομαδες που ειναι το χρονικο οριο!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Μάλλον 1 μέρα είναι. Το post που έγραψα χθες (λίγο παραπάνω) δεν με αφήνει τώρα να το κάνω edit.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Για edit απαιτουνται 20 post, το χρονικο παραθυρο για edit ειναι 24 ωρες.
Επισης για ανοιγμα καινουριου θεματος απαιτουνται 50 post,
για αποφυγη να μπαινει καποιος και να κανει στα γρηγορα 50 post για να ανοιξει καινουριο θεμα π.χ. αγγελια
απαιτουνται ταυτοχρονα και δυο εβδομαδες παραμονης.
Για το edit δεν το ήξερα. Τα άλλα τα είχα διαβάσει μόλις έκανα εγγραφή. Χρήσιμο το ότι σε κατευθύνει το forum μόλις μπαίνεις στους βασικούς κανόνες.
Το να ανοίξεις θέμα κατανοητό. Στην αρχή έτσι και αλλιώς μάλλον "άχρηστο" είναι για τους νέους (πέρα απο τις αγγελίες) μιας και το forum έχει ήδη πολλές κατηγορίες και πολύ γνώση. Το δύσκολο βέβαια είναι να αναζητήσει την πληροφορία κάποιος. Υπάρχει όπως πάντα βέβαια και το search. :-)
To edit πως και είναι κλειδωμένο για τα πρώτα 20 post?
Σε άλλο forum που συμμετέχω πολύ έχει προταθεί πρόσφατα μαζί με την αγγελία να μπαίνει φωτογραφία με το όνομα του χρήστη και τρέχουσα ημερομηνία (χειρόγραφα) για να ξέρουμε ότι αυτό που πουλάει ο κάθε χρήστης του ανήκει. Επειδή διάβασα κάποια θέματα που είχατε με τις αγγελίες το πετάω σαν σκέψη για να προστατευτούν οι χρήστες.
Σε ευχαριστώ πολύ mod. Όλα τα παραπάνω με εντελώς φιλική διάθεση για να μην παρεξηγηθώ. :-)
Να ρωτήσω και εγώ την απορία μου.
Πως μπορώ να κάνω embed ένα tweet σε post?
Πατάω το κουμπάκι του Twitter, βάζω το url, εμφανίζεται σε μορφή "[TW][url]https://", αλλά στο preview δεν εμφανίζεται τίποτα. :scratch:
Παναγιωτη, δε χρειαζεται να βαλεις ολοκληρο το url. Απο το url κρατας μονο τον αριθμο και τον κανεις paste, π.χ.
(tw]ο αριθμος του tweet που θες να ανεβασεις[/tw]
Ευχαριστώ Βασίλη. Δεν θα μου πήγαινε το μυαλό με τίποτα :)
Ολα τα bbcode με τα αναλογα παραδειγματα θα τα βρειτε εδω
http://www.ps4forums.gr/vb/misc.php?do=bbcode&langid=3
Ωραιος ody χρειάζεται καμία φορά αν και τα περισσότερα τα ξέρουμε;)
Παιδιά, υπάρχει πιθανότητα να έχει μολυνθεί το site με malware; Τώρα τελευταία μου πετάει κάτι redirections στο κινητό και προειδοποιήσεις για malware από το avast. Δεν το έκανε ποτέ πριν.
Θα ρίξω μία ματιά αν και δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου.
Στάλθηκε από το SM-G531F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε ξέρω γι'αυτο, αλλα σιγουρα κάτι παίζει, διότι εχω κι εγώ θέματα... Μου βγάζει, συνήθως, επάνω ψηλά πως "Η σελίδα δε μπορεί να φορτώσει και την φορτώνει εκ νέου." ή κάτι τέτοιο... Επίσης, τωρα που το σκέφτομαι, δυο φορές έχει έρθει μήνυμα οτι εχω αρπάξει ιο, αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι έχει προέλθει απο το site αυτο.
Αυτο που λεει το ειδα να γινεται μονο με chrome , και οχι και παντα. κατα 99% ειναι full page mobile ad που ενεργοποιειται μονο στον chrome και αυτο οχι παντα. Με firefox και με τον browser της samsung που δοκιμασα δεν μου το εκανε. Μιλαω παντα για την full site εκδοση, καθως στην mobile δεν μου το εκανε καθολου.
Μου το κάνει και εμένα και όχι από chrome. Από τον απλό explorer του κινητού σε full site έκδοση. Συγκεκριμένα μου πέταξε αυτή τη σελίδα
http://lp.kingtipster.co/ktamzgr1?ac...95&pubid=gTrWp
Από την οποία για να φύγω αναγκάστηκα να κλείσω τελείως τη σελίδα αφού όσες φορές και να πατούσα το "back" δεν έλεγε να με γυρίσει πίσω στο φόρουμ.
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει αρχίσει και ξεφεύγει το πράμα. 3 στις 3 φορες πριν λιγο, πέταξε κακόβουλη σελίδα.
Από κινητό δε μπορώ να μπω σε full site. Πετάει συνέχεια ads.
Update
Μπήκε με τη τρίτη προσπάθεια.
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμ δεν μου θέλετε tapatalk να μην παιδεύεστε :P
Πάντως το έχω απορία: Πως σας βολεύει ρε παιδιά από κινητό full site. Όποτε το έχω προσπαθήσει μου σπάνε τα νεύρα. Θες να πατήσεις σε ένα thread και μπαίνει στο απο κάτω...,
(θα μου πεις μιλάει ο άνθρωπος που από τον υπολογιστή ποστάρε στο thread Διατροφή τις απόψεις του για το Game Of Thrones... )
Εχει κανενας αλλος προβλημα με τα gifs απο tapatalk? παιζει για 1 δευτερολεπτο και μετα απο την αρχη παλι!
Sent from my iPhone 6
Προσωπικά εδω και 6 χρόνια ειναι η εφαρμογη που θα κατεβάσω πρώτη πρώτη σε καθε κινητό που παίρνω.
Με βολεύει άπειρα.
Ολα τα φόρουμ μαζεμένα, notifications, προσαρμογή στην οθόνη.
Το μόνο θέμα ειναι με τα embed tweets που οκ βάζεις web view για να τα δεις και μερικές φορές που αργεί να φορτώσει πολυ μια εικόνα.
Λογικό κάποιους να μην τους βολεύει, απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως βολεύει απο κινητό η full έκδοση ενός φόρουμ. Η mobile οκ ειναι βολική.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μού είπαν από το προμηθευτή διαφημίσεων ότι όλα είναι οκ, αν έχει κάποιος ακόμη πρόβλημα άς με ενημερώσει.
Στάλθηκε από το SM-G531F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ και δυο μερες δεν εχω, πλέον, κάποιο προβλημα.
Άρα τελικά υπήρξε πρόβλημα από μεριάς τους;
Δεν μου ξαναεμφάνισε τίποτα από τότε.