το διαβασα και αυτο.... πριν απο λιγο ειπε ο Νινης σε ραδιοφωνικο σταθμο οτι "ανθρωποι" του..γηπεδου ειχαν κλεισει την φυσουνα για να μην μπορεσουν να μπουν αμεσως μεσα οι παιχτες μας..... Τι ειναι αυτα ρε..
Printable View
το διαβασα και αυτο.... πριν απο λιγο ειπε ο Νινης σε ραδιοφωνικο σταθμο οτι "ανθρωποι" του..γηπεδου ειχαν κλεισει την φυσουνα για να μην μπορεσουν να μπουν αμεσως μεσα οι παιχτες μας..... Τι ειναι αυτα ρε..
Δεν θυμαμαι να χτυπησαν παιχτη.Αλλα να κυνηγησαν παιχτες.
Επισης δεν θυμαμαι κανενα παραγοντα μας(που ειναι και προεδρος της SL) να κανει αυτα που εκανε ο Μαρινακης.
Οπως και να χει αν παρακολουθουσες γενικα την θεση μου για τα επεισοδια(και για της ομαδας μου) δεν θα εκανες αυτη την ερωτηση.Ο πρωτος που κραζω ειμαι μετα απο επεισοδια της ομαδας μου.
Τεσπα ο Μαρινακης ειναι επικινδυνος και τετοιοι τυποι πρεπει να φυγουν απο το Ελλ.Ποδοσφαιρο.
Το εχουν πει αρκετες φορες αυτο,απο το βραδυ της Κυριακης.
(Έκανα edit το σχόλιο με τους παίκτες γιατί το θεώρησα άστοχο καθώς δεν ήθελα να σταθώ εκεί, παρ' όλο που φαίνεται σε replay τι έκαναν οι Γκοβού, Καντέ)
Τώρα πλάκα μου κάνεις για το δεν θυμάμαι να χτύπησαν παίκτη; Έχει διαφορά; Έχει διαφορά αν φάνηκε στην κάμερα ή όχι; Είναι λιγότερο κατακριτέο το ένα δηλαδή;
Όπως και να έχει, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν γίνεται να ξεχνάτε τι έγινε μόλις πριν από λίγο καιρό, και να κάνει τέτοιες δηλώσεις έκπληξης ο Σισέ λες και δεν τα έζησε από δικούς του οπαδούς πρόσφατα (για την ακρίβεια σωστά, αυτός δεν τα έζησε γιατί δεν τον αγγίξατε, οι συμπαίκτες του όμως τρέχοντας έφευγαν).
Στα των τιμωριών, δεν τίθεται θέμα Μαρινάκη, δεν τιμωρείται κάποιος επειδή είναι κάφρος όσο κι αν προκαλεί (μόνο με πολλή βαριά κατηγορία που δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, κι αν συμβεί θα επηρεαστεί ο ίδιος και όχι η ομάδα). Αυτό που μπορεί να γίνει σίγουρα είναι να εκδιωχθεί από πρόεδρος της SL. Δεν επιβαρύνουν τον Ολυμπιακό οι συμπεριφορές του Μαρινάκη μετά το ματς. Ή μάλλον τον επιβαρύνουν όσο επιβαρύνουν και τους δικούς σας (και τον Αδαμίδη με αυτά που έκανε μετά το μεταξύ μας ντέρμπι και τόσα άλλα που έχουν γίνει κατά καιρούς).
ΔΕΝ τον υπερασπίζομαι φυσικά, θεωρώ ότι η συμπεριφορά του είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ που είδαμε και ακούσαμε μακράν από το Σάββατο.
Ξαναλέω ότι πρέπει να τιμωρηθούμε, πρέπει να χάσουμε λεφτά από τις εισπράξεις που θα είχαμε μπας και πονέσει η τσέπη του Μαρινάκη και αλλάξει μυαλά. Κάτι να γίνει τέλος πάντων και να φύγουν οι κάφροι από το γήπεδο...
Βέβαια όσο έχει αυτά τα μυαλά...
Ειναι το ιδιο οταν σε κατηγορουν οτι χτυπησες παιχτες και το ιδιο οταν τους κυνηγησες?
Μηπως μου κανεις πλακα εσυ?:p
Aλλο το αν ειναι το ιδιο κατακριτεα και τα 2.Ειναι.Συμφωνω απολυτα.
Επισης δεν ξεχναμε τπτ.
Εγω θα ηθελα να πανε στην ΟΥΕΦΑ-φιφα και ελπιζω να το κανουν αν ειναι αυτο εφικτο.
Μετα δωστε και εσεις(γιατι οι δικοι μας δεν θα το κανουν) τα βιντεο που κυνηγαγαν παιχτες οι οπαδοι μας.
Και να μας τιμωρησουν και τους 2 αναλογα.
Εκτος Ευρωπης?Εκτος Ευρωπης...
Τελος.
Να μην παιξει κανενας απο τους 2 του χρονου Ευρωπη.Γινεται?Μακαρι.
Από τον τηλεοπτικό φακό οι ίδιες εικόνες φάνηκαν και στα δύο ματς, αυτό εννοούσα.
Είναι πάντως τεράστια κουβέντα και δεν νομίζω ότι προσωπικά είμαι σε θέση να ξέρω τι μπορεί να γίνει και τι όχι (πέρα από την τιμωρία της έδρας και τα πρόστιμα ξέρω γω, που όπως είπα πρέπει να επιβληθούν, ακόμη κι αν θα κόψουν το γήπεδο και σε μένα).
Αμφιβάλλω αν μπορεί να εμπλακεί οποιαδήποτε ευρωπαϊκή επιτροπή πάντως. Σκέψου πόσες φορές έχουμε δει τα ίδια και χειρότερα παγκοσμίως. Μόλις πριν από λίγες μέρες πήγε να χάσει το μάτι του ο Μιραλάς σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών (αλήθεια τι έγινε με αυτό, έχει βγει απόφαση; Δεν θυμάμαι). Οι ΑΕΚτζήδες μπήκαν μέσα τις προάλλες. Εσείς το ίδιο. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις τι έγινε; Στο παρελθόν σε τόσες και τόσες περιπτώσεις τι έγινε (βλ Λεωφόρο με Ευθυμιάδη ή οποιαδήποτε αντίστοιχο δικό μας γεγονός - και τότε ο Ευθυμιάδης φανερά είχε φάει ξύλο από παράγοντες του Παναθηναϊκού, μιας και ρώτησες πριν).
http://www.sportdog.gr/article/14015...ton-katsourane
Τουλάχιστον κάποιοι έχουν και χιούμορ!
Είμαι ο Αλέξανδρος Τζόρβας και ΔΕΝ κάλυπτα τον Κατσουράνη. Πρέπει να ήμουν ο μόνος.
Μα δε καταλαβαινεις τι εννοω! τεσπα. Αν πιστευεις οτι η λογικη μου καταστρεφει το ελλ. ποδοσφαιρο τοτε τι να πω? πες μου σαν γαυρος εγω οτι πρεπει να κανω αγωνα να μεινει ο σισσε στην αντιπαλη ομαδα? ε αυτο δεν ειναι λογικη. τεσπα παιδες, το παιχνιδι πρεπει να μηδενιστει ο θρυλος , ουτε να ξαναγινει.και ο σισσε και ο καθε σισσε να φυγει γιατι ειναι ο φοβος και ο τρομος της ομαδας μου. Τωρα ας μου πει βαζελος σοβαρος δε θα χαιροταν αν ο ζιοβανι πανω στις καλες του, θα ενοιωθαν λυπη?
Όλο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι εντελώς σκατά (sorry mods, δεν μπορούσα να βρω κάτι πιο επιεικές) από τα θεμέλιά του.Από τι να ξεκινήσουμε?Από το οτι οι μισές και πλέον ΠΑΕ χρησιμοποιούνται για ξέπλυμα χρήματος από τους επιχειρηματίες και τον ΟΠΑΠ?Από τις εφημερίδες?Από τον πόλεμο συμφερόντων που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο?Από την δολοφονία Φιλόπουλου που την χρέωσαν σε ένα πρεζάκι?
Θα μπορούσα να γεμίσω σελίδες ολόκληρες.
Στον δικό μου κόσμο και στην δικιά μου κοινωνία, οι ομάδες θα ήταν ερασιτεχνικές χωρίς σπόνσορες, επιχειρηματίες/μπραβους και χαϊλίκια.Θα υπήρχε μόνο αγάπη για το άθλημα και την φανέλα.Κατανοώ οτι κάτι τέτοιο είναι στα όρια του ουτοπικού την δεδομένη χρονική στιγμή.
Δεν πάει άλλο όμως.Χρειάζεται ένα γενικό reset και ένα τεράστιο "X" στο παρελθόν.Με μπαλώματα, ευχολόγια και δημιουργήματα του τύπου super league που στόχο έχουν μόνο τα φράγκα, δεν πάμε πουθενά.Ανασυγκρότηση λοιπόν σε όλα τα επίπεδα αλλιώς τα ίδια θα συζητάμε κάθε φορά.
Σπάθα έδωσες, Σπάθα θα λάβεις.
Ζητησε συγνωμη λεει ο Μαρινακης? Και ζητησε να συναντηθει με τον Γοντικα?...λοοοοοοοοοοοολ! Η ξεφτιλα της ξεφτιλας ω ξεφτιλα. Ο ρεζιλης των σκυλιων. Αυτος και τα τσιρακια του, οι αυλικοι του και η ομαδα του. Τι εγινε ρε Μαρινακη, τελειωσε η επιδραση της κοκας?...νεοπλουτο πρεζονι. Ετσι το λεμε τωρα το ''εν θερμω''?
Η φοβηθηκες που ειδες ξαφικα τους πεθαμενους (διοικηση ΠΑΟ) να ανασταινεται?...
Πολεμος μεχρις εσχατων μαζι σου μεχρι να ξεκουμπιστεις, τελειωσαν τα αστεια. Στησε τωρα $%λο να σε χαρουμε παντελονατε, παρεα με τον Μπεο τον Πανοπουλο και τα λοιπα παιδια
Για μια ακόμα φορά οι ΑΡΔ στο απεχθές έργο τους:
Ο "ΦΙΛΑΘΛΟΣ" (ρεπορτάζ Γ. Σταύρου, Γ. Σκριβάνος) έγραψε σήμερα: "Αργά το βράδυ η αστυνομία διέλυσε τη συγκέντρωση των οπαδών του Παναθηναϊκού με χρήση δακρυγόνων και αυτό έγινε, γιατί απειλήθηκαν επεισόδια"!:a122:
Δεν γνωρίζω κατά πόσο αληθεύει καθώς δεν αγοράζω αθλητικές εφημερίδες, αλλά δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν μου το επιβεβαιώσουν.
Αυριο στο εξωφυλλο της φυλλαδας του ο Χελακης θα εχει με πηχαιους τιτλους ''Μπραβο Βαγγελη''...ο πρωταθλητης θα λεει ''φοραει παντελονια ρε ο προεδρος'' και ο γαυρος θα εχει φωτογραφια του Μαρινακη με καμια δεκαρια κιλα $%^$δια...
Για το ''συγνωμη'' του κακομοιρου του Μαρινακη που ειναι μονο 6 μηνες στο ποδοσφαιρο και δεν ξερει ακομα το παιδι, ειναι απειρο και παρασυρεται...
Εγω απορω με ολυμπιακους που λενε μπραβο στον προεδρο για τη ''συγνωμη''...
Με ολο το σεβασμο αλλα εγω προσωπικα αν ο προεδρος μου ειχε κανει ανω κατω την ομαδα μου ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ στιγματιζοντας την οπως τη στιγματισε, και ειχε κανει χιλιαδες οπαδους της να νιωσουν ντροπη, μονο μπραβο δε θα του ελεγα...για τη ''συγνωμη'' που ερχεται τωρα μετα απ'οσα οργανωμενα και προαποφασισμενα εγιναν μεσα στο γηπεδο ( η κλειστη φυσουνα πχ), αφου σαν τραμπουκος που ειναι μπηκε στα αποδυτηρια του ΠΑΟ και επιτεθηκε φραστικα σε παικτες, αφου χαθηκε καθε, μα καθε ιχνος λογικης με τα λεγομενα του οντας ''σε συγχυση'', οταν μαλιστα οι χθεσινες δηλωσεις του στον Σκαι εχουν γινει την επομενη μερα, καμποσες ωρες απο το Σαββατο το βραδυ που ειχε το πρωτο παραληρημα, αφου εγινε ανω κατω ολη η χωρα δυο μερες τωρα και εχουμε φτασει στο σημειο σημερα να συζηταμε για αποκλεισμους απο την ουεφα, διακοπη του πρωταθληματος και αναβολη του Κυπελλου στο μπασκετ για να μην σκοτωθουν, αφου χθες ειχαμε γκαζακια και επισκεψεις σε σπιτια, αφου καταλαβε οτι εγινε τοσο ρομπα που παραπανω δεν παει, ΔΕΝ γινεται να παει παραπανω και η κατακραυγη ειναι πρωτοφανης, (μεσα σ'αυτους που τον κατακρινουν και παρα πολλοι Ολυμπιακοι, επωνυμοι και ανωνυμοι) τωρα ερχεται και μας ζηταει συγνωμη και ζηταει απο τον Γοντικα να κατσουν να συζητησουν για το καλο και το μελλον του ελληνικου ποδοσφαιρου...Σε ποιους νομιζει οτι απευθυνεται ο Μαρινακης? Ερωτηση κανω απλα...
Kαλα εκανε και ζητησε συγνωμη (που δεν ζητησε δλδ, ηταν λαθος του ειπε οι δηλωσεις, λες και αυτο ηταν το βασικο προβλημα), εστω και τυπικα και φυσικα εκ του πονηρου μιας και ετσι τον συμβουλευσαν οι PR του τωρα που παιρνει εκταση το θεμα με ουεφα κτλ.
Τωρα αναφορικα με την συναντηση, διαφωνω καθετα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να τον νομιμοποιησουμε με το να καθισουμε στο ιδιο τραπεζι. Και μονο να του απευθυνεις τον λογο τον νομιμοποιεις. Δεν εχει καμια δουλεια κανεις απο την διοικηση μας με αυτο το κατακαθι. Ο,τι εχει να πει να το πει με τα αρμοδια οργανα οταν και αν κληθει.
Ρε παιδιά απλά είναι τα πράγματα.Επειδή οι δηλώσεις του και τα πεπραγμένα του είναι στον φάκελο που θα πάει στην UEFA, τον συμβούλεψαν όπως λέει ο hakoo να τα μαζέψει.
Καλά οτι οι δηλώσεις του είναι μούφα ισχύει. Κι αυτό γιατί την Κυριακή το πρωί, 15 ώρες μετά το ματς, βγήκε και δήλωσε στον Σκάι ακριβώς τα ίδια που είπε μετά το παιχνίδι.
Αν ίσχυε ότι δεν είχε γνώση γεγονότων και ήταν εν βρασμο ψυχής μετά το ματς, οκ, αλλά την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια? έλεος.
Με φίφα-ουέφα μην περιμένετε να γίνει τίποτα το ξαναλέω.
Θα εξετάσουν το φάκελο, και θα πουν "Ωραία έχετε δίκιο, πηγαίνετε στην Επο."
Το θέμα για μένα δεν είναι το Πρωτάθλημα.
Για μένα το πρωτάθλημα έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στην αρχή όπως παίζαμε, και μετά τα ατυχή αποτελέσματα με Λάρισα - Ολυμπιακό Β.- Καβάλα - Πανιώνιο,
ήταν 3 αγωνιστικές.
Με πάοκ άεκ και Οσφπ. Αν κερδίζαμε αυτα τα 3 παιχνίδια, εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος και ας μην το παίρναμε φέτος.
Βγαλαμε τα ματια μας μονοι μας...ΠΑΟ-Λιετουβας 67-68 πριν λιγο...
Κινδυνευουμε πλεον να αποκλειστουμε απο τη συνεχεια, γιατι ρε Παναθα?...
δεν θα αποκλειστητε,αλλα με την 2η θεση πεφτετε με την μπαρτσελονα μουαχαχαχαχαχαχα.
Λοιπον εχουμε και λεμε.
Με νικη μας στη Μαλαγα, αν κερδισει η Καχα στη Λιθουανια ειμαστε δευτεροι. Αν χασει ειμαστε πρωτοι. Αν χασουμε απο τη Μαλαγα, με νικη της Καχα ειμαστε δευτεροι, με νικη της Λιετουβας αποκλειομαστε...
Τεσσερα σεναρια, ενα να αποκλειστουμε, δυο για τη δευτερη θεση και ενα για την πρωτη.
Πρακτικα βεβαια ειτε αποκλειστουμε ειτε περασουμε ως δευτεροι ειναι το ιδιο και τ'αυτο. Μπαρτσα μετα με μειονεκτημα εδρας...
Ετσι οπως τα καναμε με την προχθεσινη απαραδεκτη ηττα...ας προσεχαμε
Κοίτα όπως είναι το σύστημα παιχνιδιών 2-2-1 στις 3 νίκες, εγώ πιστεύω ότι με μία νίκη έξω αν κρατήσουμε την έδρα μας μπορούμε να πάμε Βαρκελώνη. Δύσκολο, άλλα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είμαστε, είναι πιθανό.
Noμιζω οτι πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενοι σημερα.Μονο 2 πεναλτι δεν μας εδωσε.
Αν ηταν του Γκοβου πεναλτι,θα ηταν σιγουρα και τα 2 υπερ του ΠΑΟ(καθως το ενα ειναι ορισμος και το αλλο ειναι και δεν ειναι).
2-1=1
Εφοσον αποφασισε να μην δωσει το πεναλτι στο χερι του παιχτη του Ατρομητου,δεν θα μπορουσε να δωσει αυτο του Γκοβου(θα εμπαιναν και οι 30.000 μεσα).Ενταξει βεβαια με τον Μαρινακη ολα γινονται.
Οποτε οπως και να χει στην καλυτερη δεν μας εδωσε ενα πεναλτι.
Οχι κι ασχημα.
Σιγουρα εφταιγε ο Μαρινακης απο το προηγουμενο παιχνιδι.Αυτο σημερα δεν ηταν τπτ.
Απλα τωρα μπορειτε να δωσετε και κανα ποντο ακομα πιο αφοβα στο παραρτημα αυριο:c055gfe:
τέλος οι σφαγές καλόπουλου και Σ.Ι.Α.
«Τέλος» Καλόπουλος και σία!
Αυτό που έγραψε πρώτο το gazzetta.gr, επιβεβαίωσε σήμερα η ΕΠΟ, καθώς ανακοίνωσε ότι «τελειώνει»...
μέχρι το τέλος της σεζόν τους πέντε διαιτητές (συμπεριλαμβανομένου του παρατηρητή) του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τα λάθη που έκαναν.
Πρόκειται για τον διαιτητή Δημήτριο Καλόπουλο, τους επόπτες Δημήτριο Σαραϊδάρη και Σπυρίδωνα Τρύφωνα, τον τέταρτο διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο και τον παρατηρητή Δημήτρη Νταμπώση.
Το gazzetta έγραψε πρώτο ότι «τελειώνει» ο Τρύφωνας ενώ ακολούθησε μία μέρα αργότερα η αποκλειστική είδηση ότι ο Καλόπουλος δεν τελειώνει μόνο για φέτος αλλά για πάντα κάτι που φωτογραφίζεται και στην σημερινή ανακοίνωση της ΕΠο που λέει χαρακτηριστικά ότι: «ανακοινώνει κατΆ ελάχιστον τη μη χρησιμοποίηση τους έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου»!
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Υστέρα από συνάντηση της ΚΕΔ/ΕΠΟ και της ΔΑΔ/ΕΠΟ, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ έπειτα από την εκπλήρωση διεθνών υποχρεώσεων των κυρίων Μπριάκου, Βασάρα, από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανακοινώνονται τα εξής:
Όλοι οι ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο (φίλαθλοι, παράγοντες, ομάδες κ.λπ.) θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ελληνική διαιτησία λειτουργεί σύμφωνα με τη Σύμβαση Διαιτησίας της UEFA, την οποία έχει αποδεχθεί και συνυπογράψει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκδίδοντας και τον αντίστοιχο Ελληνικό Κανονισμό Διαιτησίας.
Μέχρι σήμερα η ΚΕΔ/ΕΠΟ τηρώντας τις αντίστοιχες οδηγίες και την εφαρμοζόμενη πρακτική της UEFA δεν δημοσιοποίησε ποινές διαιτητών για αγωνιστικά παραπτώματα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
Όμως η ΚΕΔ/ΕΠΟ. λαμβάνοντας υπόψη όλα τα στοιχεία και τα σχετικά έγγραφα (video αγώνα, Φύλλο Αγώνα, έκθεση παρατηρητή αγώνα και διαιτησίας κ.λπ.) του αγώνα μεταξύ των Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΟ (Σάββατο 19.2.2011), επιβάλλει στους αξιωματούχους της διαιτησίας του αγώνα, τις δέουσες ποινές για κάθε αγωνιστικό παράπτωμά τους και λόγω της σοβαρότητας και της δημιουργηθείσας κατάστασης στο ποδόσφαιρο, ανακοινώνει κατΆ ελάχιστον τη μη χρησιμοποίηση τους έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201...post_6479.html
τι να το κανεις τωρα??....πηρε το πρωταθλημα ο απατεωνας??...τωρα και να τους διαγραψουν ολους δεν εχει νοημα..
Εσυ περιμενες να παιξουν κιολας ε,μετα απο την κλοπη?
Ενω ειναι στο -10...
Και κερατας και δαρμενος και μας την λετε και απο πανω...
Η χθεσινη εμφανιση μας γυρισε μηνες πισω και δεν ηταν εκπληξη.Κανεις δεν ασχοληθηκε με το παιχνιδι.
ΥΓ.Μακαρι να γινοταν να μας αποκλεισουν απο την Ευρωπη του χρονου.Μακαρι!
Το έχει κάνει η Θάτσερ αυτό και μάλιστα για 5 χρόνια αποκλεισμού των αγγλικών ομάδων από την Ευρώπη
και τα αποτελέσματα των ενεργειών της τα βλέπουμε ακόμη στα αγγλικά γήπεδα.
Εδώ περιμένουμε να γίνει ένα Χέιζελ, να θρηνήσουμε 39 άτομα και μετά να προβούμε στην πάταξη της βίας και του χουλιγκανισμού.
Σήμερα, εν έτη 2011 σε όλη την Ευρώπη τα κρούσματα βίας έχουν σχεδόν εξαληφθεί
αφού τα μέτρα κατά της βίας έχουν καταφέρει να περιορίσουν το χουλιγκανισμό.
Μόνο στην Ελλάδα ή μάλλον γενικότερα στα Βαλκάνια η κατάσταση παραμένει γενικώς εκτός ελέγχου.
Aν δεν κανω λαθος,ειχαν τιμωρηθει για 2 χρονια απο την Fifa(νομιζω) και η Θατσερ το ανεβασε στα 5...
λολ αυτο εδω περα δεν θα γινοταν ποτε!
εγω δεν πιστευω πως ακομα κ αν μας τιμωρουσε η FIFA με αποκλεισμο απο ολες τις ευρωπαικες διοργανωσεις, τα φενομενα της βιας στην ελλαδα θα σταματουσαν. δυστηχως ειμαστε πολυ πισω.
Αν το αποφασίσουν οι διοικήσεις των ομάδων και η πολιτεία σαφώς και όλα θα αλλάξουν.Αλλά μετά θα πρέπει να φτιάξουν την ποιότητα του θεάματος ώστε να προσελκύσουν υγιείς φιλάθλους και αυτό είναι το πιό δύσκολο..
To να τα ρίχνετε σε άλλους είναι τακτική πολλών χρόνων οπότε δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο γρήγορα ξεχνάτε τα αποτελέσματα που δεν έφταιγε κανείς άλλος παρά μόνο το χάλι σας το μαύρο......να σας τα θυμίσω λοιπόν και μόνο για τον συγκεκριμένο αντίπαλο και μόνο για μέσα στο ΟΑΚΑ.....
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...Tr/222330.html
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...Tr/256083.html
......έχετε παράδοση απ'ότι βλέπετε.....anyway όταν πάρετε χαμπάρι ότι δεν φταίνε μόνο οι άλλοι ίσως φτιάξετε και ομάδα μέχρι τότε θα φταίει ο Ολυμπιακός.