Δε θέλω, καν, να το διαβάσω, αλλα ξέρω ότι οι Γερμανοί επιδίδονται σε τέτοιου είδους όργια. Και πως λειτουργούν τέτοιοι οίκοι ανοχής...
Μλκ, ο,τι να 'ναι...!!!!!!
Printable View
Δε θέλω, καν, να το διαβάσω, αλλα ξέρω ότι οι Γερμανοί επιδίδονται σε τέτοιου είδους όργια. Και πως λειτουργούν τέτοιοι οίκοι ανοχής...
Μλκ, ο,τι να 'ναι...!!!!!!
Καλα ναι, η αρρωστια δεν ειναι εθνικο προνομιο κανενος. Το οτι το εχουν νομιμοποιησει δεν σημαινει οτι ειναι oi μονοι που το κανουν, κι εδω εχουμε αναλογους I bet.
Αλλα θα συμφωνησω με τον ezio στο οτι ειναι απαραδεκτο χωρα που ηγειται αυτη τη στιγμη της Ευρωπης οικονομικοπολιτικα να εχει τοσο σαπιους νομους.
Απο την στιγμη που υπαρχουν νομοι που τους προστατευουν στην Γερμανια δεν υπαρχουν και πολλα περιθωρια για τον Γερμανο πολιτη νομιζω, αν εννοεις οτι θα επρεπε να διαμαρτυρονται περισσοτερο θα συμφωνησω αν και δεν ειμαστε εκει για να ξερουμε τι γινεται.
Εννοείται ότι στους άρρωστους βάζω πρώτα αυτούς που με νόμο προφανώς επιτρέπουν κάτι τέτοιο και είναι βέβαιο ότι οι φιλοζωικές οργανώσεις τους κοιμούνται.
Συμφωνω απολυτα, εδω σε αλλες χωρες οι φιλοζωικες κανουν απιστευτο σαματα για απλες αμελειες (και πολυ καλα κανουν), στην Γερμανια τι σκατα γινεται?
Ναι γιατι εδω στην Ελλαδα οτι νομος υπαρχει και τοι κατασταση επικραττει σε αντιπροσωπευει πληρως... ή τους ξερεις ολους τους νομους απεξω για να βγεις και να διαμαρτυρηθεις... ειμαι σιγουρος οτι ο πλεον φυσιολογικος γερμανος το ιδιο θα σοκαριστηκε με εμας διαβαζοντας οτι ισχυει κατι τετοιο στην χωρα του. Αυτο μου θυμιζει αυτους που λενε για τους αμερικανους και οτι αυτοι τους ψηφισαν τους Προεδρους τους, λες και εμεις εδω στην Ελλαδα που ψηφιζαμε τους δικους μας καναμε καλυτερες επιλογες ή μας εκφραζαν απολυτα οι πραξεις τους...
Οχι πολυ καλα το λεει ο ezio σαπιοι γερμανοι που εχουν τετοιους νομους.Δλδ εχουν προβλεψει νομο για τους ανωμαλους.Αυτοι μας κυβερνανε και εμας και ολη την Ευρωπη?Αντι να πανε να κρυφτουν σε κανα σταβλο να τους πιασει κανα αλογο να τους κανει τον ****** φινιστρινι?
^^Αυτο ειναι τσουβαλιασμα, τι παει να πει σαπιοι Γερμανοι? Επειδη καποιοι ειναι ανωμαλοι βαζουμε μια ταμπελα σε ολους?
Σαπιοι ειναι οι νομοι τους και αυτοι που τους θεσπισαν, οπως λεει και ο Δημηρης ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν Γερμανοι που σοκαριστηκαν οσο εμεις με αυτη την ειδηση.
Ενταξει χαλαρωστε παιδια.... πολλα απο αυτα που λετε δεν ειναι προβλεπομενοι νομοι και απλα ειναι παραλειψεις στην νομοθεσια, πραγματα μη επαρκως διευκρινισμενα ή πραγματα που κανεις δεν φανταζοταν οτι καποιος θα σκεφτει να κανει, που εκμεταλλευονται οι εκαστοτε ανωμαλοι της χωρας να κανουν αυτο που τους κα***νει.
Δεν ειναι η Γερμανια μονο, απολαυστε ενα προχειρο δειγμα...
Quote:
1. Στο Λίβανο, επιτρέπεται στους άντρες να κάνουν σεξ με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά. Εάν οι σεξουαλική επαφή είναι με αρσενικό ζώο, επιβάλλεται ποινή θανάτου.
2. Στο Μπαχρέιν ένας άντρας γυναικολόγος επιτρέπεται να εξετάσει μια γυναίκα, αλλά του απαγορεύεται να κοιτάζει απευθείας στα γεννητικά της όργανα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Επιτρέπεται μόνο να βλέπει μέσω καθρέφτη.
3. Απαγορεύεται τους Μουσουλμάνους να κοιτάζουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Το ίδιο ισχύει και για τους νεκροθάφτες. Τα όργανα λοιπόν του νεκρού πρέπει να καλύπτονται μ” ένα κομμάτι ξύλο ή ένα τούβλο.
4. Στην νησιωτική μουσουλμανική Ινδονησία η τιμωρία για τον αυνανισμό είναι αποκεφαλισμός!
5. Σε άλλα μέρη του κόσμου όμως ο αυνανισμός θεωρείται απόλυτα φυσιολογική πράξη. Οι ουρολόγοι και ειδικοί ερευνητές μάλιστα τη συνιστούν (ελλείψει κανονικών επαφών), ως μια πολύ καλή μορφή πρόληψης του καρκίνου του προστάτη. Πρόσφατα καθόρισαν σε τρεις εβδομαδιαίως τον μέσο αριθμό οργασμών (κάθε είδους) για καλύτερη πρόληψη…
Στις ισλαμικές χώρες που ισχύει ο νόμος της Sharia είναι απολύτως νόμιμη η κτηνοβασία, αρκεί να μη φάει μετά κανείς το ζώο που μόλις «κανόνισε». Πρόκειται για το εξωφρενικό σενάριο της επιλογής ανάμεσα στο να φάω ένα αρνί ή να το...
6. Στο Γκουάμ υπάρχουν άντρες που η πλήρης τους απασχόληση είναι να βρίσκουν παρθένες οι οποίες τους πληρώνουν για να κάνουν έρωτα. Ο λόγος? Στο Γκουάμ απαγορεύεται από το νόμο να παντρεύονται οι παρθένες!!
http://aces.gr/wp-content/uploads/20...32aces.gr_.jpg 7. Στο Χονγκ Κονγκ μια απατημένη σύζυγος μπορεί νομίμως να σκοτώσει το μοιχό άντρα της, αλλά της επιτρέπεται να το κάνει μόνο με τα χέρια της!!
Την ερωμένη του συζύγου, κατά τα άλλα, μπορεί να τη σκοτώσει η απατηθείσα όπως της αρέσει!
8. Στο Λίβερπουλ, λέει, επιτρέπεται να είναι τόπλες οι πωλήτριες αλλά μόνο σε μαγαζιά που πουλάνε τροπικά ψάρια!
9. Στο Κάλι, στη Κολομβία, μια γυναίκα επιτρέπεται να κάνει έρωτα μόνο με το σύζυγό της, αλλά την πρώτη φορά που θα γίνει αυτό, πρέπει να είναι παρούσα και η μητέρα της…
10. Στο Σάντα Κρουζ στη Βολιβία είναι παράνομο ένας άντρας να κάνει σεξ με μια γυναίκα και τη μητέρα της ταυτοχρόνως!
11. Στη Μέριλαντ των ΗΠΑ απαγορεύεται να πωλούνται προφυλακτικά από μηχανές με κέρμα παρά μόνο εάν η μηχανή βρίσκεται σε μέρη όπου πωλούνται οινοπνευματώδη για κατανάλωση στον ίδιο χώρο!!
12. Στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ δεν μπορείς να αυτοερεθιστείς παρατηρώντας ένα ζευγάρι που κάνει έρωτα στο αυτοκίνητο. Αυτό τιμωρείται από το νόμο… (Εκτός αυτοκινήτου άραγε επιτρέπεται; )
13. Στην Ινδία έχουν απαγορευτεί δια νόμου τα ερωτικά βοηθήματα.
14. Στο Κεντάκι έπρεπε οι νομοθέτες να σταματήσουν να νομοθετούν… πιωμένοι, γιατί βγαίνουν αποφάσεις όπως η κατωτέρω (επί λέξει) : “Καμμία γυναίκα δεν θα περνάει με μαγιό από τις πίστες αγώνων αυτοκινήτων, εκτός αν συνοδεύεται από δύο αστυνομικούς ή είναι οπλισμένη με ένα κοντάρι.” (Δεν ξεκαθαρίζεται τι είδους… μήκους κλπ κοντάρι πρόκειται…)
15. Στη – βασικά μουσουλμανική- Μέση Ανατολή είναι νόμιμο να κάνεις έρωτα με… πρόβατο, ενώ αποτελεί θανάσιμο αμάρτημα να καταναλώσεις το κρέας του συγκεκριμένου προβάτου!
16. Στη Βραζιλία δεν υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει τους άντρες να φέρνουν σε οργασμό τις γυναίκες! Πριν από 3 χρόνια όμως, το δικαστήριο δικαίωσε μια 31χρονη που κατήγγειλε τον εραστή της στις αρχές, γιατί τελείωνε την επαφή πριν έρθει η ίδια σε οργασμό.
17. Σε Αριζόνα, Ρόουντ Άιλαντ και Τέξας των ΗΠΑ, το σεξ επιτρέπεται μόνο για τους νόμιμους συζύγους. Μεταξύ των ελεύθερων, είναι απαγορευμένο με ποινή μέχρι και 3 χρόνια φυλάκιση!
18. Κολομβία, Κάλι. Οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να έχουν στο πίσω κάθισμα του δικύκλου τους έναν άντρα, κάτι που επιτρέπεται στους άντρες!
Στην ίδια πόλη ο νόμος υποχρεώνει τις γυναίκες να κάνουν έρωτα μόνο με τον σύζυγό τους, την πρώτη φορά όμως, μόνο παρουσία της “μαμάς” (της πεθεράς δηλαδή).
μηπως να ριξουμε πυρηνικα μια και καλη να τελειωνουμε?
Μα και εμας μας τσουβαλιαζουν οι γερμανοι και οχι μονο.Δλδ εγω θα δειξω τακτ και σωστη και κριτικη σκεψη οταν κανεις αλλος δεν λειτουργει ετσι απεναντι μου?Τοσα μας εχουν πει τα σιχαματα για απειρες βλακειες που κανουν οι πολιτικοι μας κατα βαση.Η βιτρινα ομως ειναι αυτοι, τι να κανουμε τωρα?Και στην ανωμαλια (των νομων τους) τους εγω θα δειξω καλη προθεση και θα πω "καταδικαζω το γεγονος οτι ο νομος τους εχει παραθυρακια απαραδεκτα"?Οχι παιδια, διαφωνω.Και ουτε για βομβες λεμε ουτε τπτ.Απλα μην κανουν τους καμποσους και τους ξερολες τα @@ των βουνων οταν εχουν κανει τοσα ασχημα σε αυτον τον πλανητη απο ΧΙτλερ μεχρι δεν ξερω και γω τι.Ας εχουν τη μυτουλα τους πιο κατω.Αυτο ειναι ολο κιολο.Ολοι οι λαοι εχουν τις ασχημες πτυχες τους.Οποτε ας σκασουν μια φορα τα ζωα που εχουν και πορνεια με σκυλακια και γατακια.Τα σιχαματα.Οι σκατοτελευταιοι.
Η κτηνοβασία (δυστυχώς) είναι πολύ περισσότερο διαδεδομένη, από τα αρχαία χρόνια και τα κατά τόπους διάφορα... μυστήρια, απ'ότι πιστεύουμε ή τουλάχιστον θα ελπίζαμε.Σε κάποια ελληνικά χωριά μέχρι προσφάτως υπήρχε και αντίστοιχο "έθιμο" για την πρώτη "σεξουαλική επαφή" των εφήβων...
Εγω παλι με οποιον γερμανο εχω μιλησει μας εχουν για τελευταιους.Οταν ακουνε απο το πρωι μεχρι το βραδυ ειδησεις και νεα απο την Ελλαδα που μονο καλα δεν τα λες τι να πει και ο απλος Γερμανος ? Σου λεει ακου ρε τα ζωα οι Ελληνες τι εκαναν παλι, ολο λεφτα τους δινουμε κλπ κλπ Ασε μετα που οταν του μιλησεις καθεται και σακουει και αλλαζει τη σταση του.Ειδικα στην Κρητη που ερχεται πολυ πραμα απο Γερμανους (που βλεπουν τους ομαδικους ταφους απο τους σκοτωμενους επι κατοχης τους) και τους σηκωνεται η τριχα.ΕΚει καταλαβαινουν.Ποσοι ειναι αυτοι που ερχονται ομως να σε ακουσουν.Τι τον ενδιαφερει τον μεσο Γερμανο? Σκεψου να εβγαινε αυριο η ειδηση οτι εχουμε οικους ανοχης με παιδακια που λειτουργουν με αδεια.Προσεξε, δεν λεω οτι δεν εχουμε παιδεραστες.Τεσπα, καταλαβαινω πολυ καλα τη λογικη σας και εσεις τη δικη μου.Δεν μαρεσει να μιλαω και πολυ για αυτα τα θεματα ετσι κιαλλιως, απλα σε κατι τετοιες περιπτωσεις λαων π.χ Γεμανους. Αγγλους, Αμερικανους γουσταρω το τσουβαλιασμα και δεν χαριζω καστανο.Αν ηταν ενας πιο συμπαθης λαος δεν θα ποσταρα καν.
Μάλιστα,δλδ σε ολόκληρο τον πλανήτη οι πελάτες των οίκων ανοχής φοβούνται μην κολλήσουν AIDS και ηπατίτιδα αλλά οι Γερμανοί φοβούνται μην κολλήσουν λύσσα και μόρβα?
Ενδιαφέρον...
Όχι αυτό που ξέρω όμως σίγουρα είναι ότι και να υπήρχε τέτοιος νόμος δεν έχει πατήσει πάνω του κάποιος ανώμαλος για να ανοίξει μπουρδέλο με την Λάσσυ και τον Αζόρ σε αντίθεση με την (παράδειγμα προς όλους) Γερμανία που τουλάχιστον 100.000 σκυλοπηδάνε (με την πραγματική όμως ερμηνεία της λέξης) και ίσως άλλοι τόσοι ασχολούνται με την κερδοφόρα βιομηχανία του σεξ με ζώα......δεν βάζω πόσοι βλέπουν την Ντόλη και τον Ντορή και τους τρέχουν τα σάλια αλλά για τον α ή β λόγο δεν μπορούν να πάνε στο μπουρδέλο.
Κοιταχτε παιδια εσεις μπορειτε αν θελετε να τα τσουβαλιαζετε ολα. Δεν ξερω εαν θεωρειτε γενικοτερα οτι η λυση ειναι το μισος και να το γενικευετε σε ολοκληρους λαους. Με γεια σας με χαρα σας εαν αυτο σας καλυπτει και πιστευετε οτι δικαιολογει καποια πραγματα και σας κανει να αισθανεστε καλυτερα. Να δω βεβαια τι προκειται επι της ουσιας να σας προσφερει περα απο αυτο.
Εγω παλι δεν ειμαι αυτης της φιλοσοφιας. Δεν προκειται να καταδικασω εναν ολοκληρο λαο επειδη υπαρχουν καποια παραθυρα για να βρισκουν ασυλο οι ανωμαλοι (παραθυρα που οπως γραφει το αρθρο πανε να κλεισουν τωρα). Δεν προκειται επισης να κατσω να καταδικασω εναν ολοκληρο λαο για μια αιωνιοτητα και για πραξεις που εκαναν 3 γενιες πισω. (λες και οταν εσφαζαν οι ελληνες ηταν πολιτισμος)
Και τα δικα μας ζωα εδω στην βουλη, οχι μονο τα χρυσωνουμε, τους δινουμε και την ασυλια να κανουν οτι γουσταρουν χωρις καμμια συνεπεια. Εξισου παραλογο κατ εμε.
Επισης οπως ειπε ο hakoo το τι λενε οι πολιτικοι μιας χωρας δεν εκφραζει απολυτα το πιστευω του λαου, και αν καποιος ευθυνεται για πλυση εγκεφαλου τοτε μην πατε μακρια, το ιδιο κανει και η Ελλαδα με την προπαγανδα της στα βιβλια της ιστοριας απο το δημοτικο μεχρι το λυκειο….
Ολοι οι ανθρωποι εχουν την ευκαιρια να μου αποδειξουν ποιοι ειναι. Αν δω μπροστα μου ανθρωπο να κανει οτιδηποτε σε ζωο, τοτε δεν θα τον ρωτησω απο ποια χωρα ειναι ουτε καν θα ασχοληθω με το αν ειναι νομιμο ή οχι, απλα θα του σκισω τα πρεκια, με οτι συνεπειες μπορει να εχει αυτο για εμενα.
Και οπως ειδατε δεν ειναι μονο οι Γερμανοι του "Χιτλερ" αλλα πολλες αλλες χωρες οι οποιες δεν εχουν θεσπισει νομοθεσια για την κτηνοβασια… οποτε καντε μια λιστα με τις προυποθεσεις για να αφοριζετε ολοκληρους λαους.
Κτηνοβασια?
Κτηνοβασια + Χιτλερ combo?
πως παει ακριβως?
Διαφωνω μαζι σας.
Θα συμφωνήσω με τον Val. Μιλάμε για ποσοστό 0.1% (100000 άτομα σε χώρα 80+ εκατομμυρίων).
Τεμπέληδες Έλληνες, χοντροί/χαζοί Αμερικάνοι, ναζιστές/κτηνοβάτες Γερμανοί, παιδόφιλοι Ολλανδοί κλπ κλπ. Οι γενικεύσεις δεν κάνουν καλό, γιατί είναι δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα στραφούν κι εναντίον μας.