Ρε λες;; Κατσε να το ψαξω!
Printable View
Παιδια κατεβαστε οποιοδηποτε trial απο τα γνωστα μερη, ακομα και του 2009 να ειναι. Μετα καντε install και μην ανοιξετε το προγραμμα αλλα πηγαιντε κατευθειαν στο app store. θα σας βγαλει ετοιμο ζεστο ζεστο το update! Βαλτε και το id σασ να μπορειτε να το κατεβασετε απειρες φορες οποια εκδοση και αν ειναι (νομιμα εντελως πλεον) και... καθαρισατε...
εγω εχω κατεβασει aperture, pages, keynote, numbers, final cut pro x και οτι αλλο μπορω θα δοκιμασω παλι. Βασικα αυτο που θελω ειναι να τα κανω associate στον λογαριασμο μου και ας τα σβησω μετα απο τον σκληρο, απλα αν τα χρειαστω στο μελλον να μπορω να τα κατεβασω σε οποιον υπολογιστη θελω :)
Καλημέρεν!
Φτου ρε γμτ! Έχω όλες τις εφαρμογές (και updated) που αναφέρεις Δημήτρη, οπότε τζίφος.
on another note, γυρνάω σε ML, καθώς το σύστημα έγινε μ**νί. Έχω λιώσει στην έρευνα, μελετώντας πάρα πολλούς να έχουν προβλήματα και μάλιστα, πολύ σοβαρότερα από τα δικά μου (τραγικές καταστάσεις= να μην τρέχουν εφαρμογές που έτρεχαν στο ML, 3 κρασαρίσματα μέσα σε 2 μέρες κλπκλπ).
Αντίστοιχα, υπάρχουν επίσης πάρα πολλοί τυχεροί που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.
Επειδή όμως τον Μακ μου τον έχω για δουλειά κατά 90% (το υπόλοιπο 10% είναι για συνομιλία μέσω νετ - games δεν παίζω ποτέ σε υπολογιστές PC/Mac), αναγκαστικά θα επιστρέψω στο ML.
το φελέκι μου μέσα...γιατί μου άρεσαν τα Μαβεριξ, αλλά ακόμα έχουν παιδικές ασθένειες.
Η αλήθεια είναι ότι για 1η φορά αποφάσισα να βάλω ένα τόσο φρέσκο OS, καθώς ποτέ μου δεν προέβαινα σε κάτι τέτοιο πριν "τσουλήσει" αρκετά ένα νέο OS (δηλαδή από την 10.9.0 να πάει τουλάχιστο στην 10.9.2). Αυτή την φορά "έσπασα" τον κανόνα μου, γιατί ήδη είχα αποφασίσει από καιρό ότι ο Μακ έχει "ανάγκη" το clean install για το ML, οπότε είπα "δεν γμιέται" ας βάλω το Μάβεριξ "από πάνω" και ότι γίνει, αφού έτσι κι αλλιώς για φορμάτ θα πήγαινα.
Και τελικά, για φορμάτ θα πάω, αλλά θα επιτρέψω στο ML. Δυστυχώς.
Mavericks.... RESPECT
Το εφτασα στο οριο με 15 σχεδον gigs απο ανοιχτες εφαρμογες και μολις ειδα 67ΜΒ swap για πρωτη φορα. Παρολαυτα δεν ενιωσα καν να αργοπορει το συστημα. Και για πρωτη φορα το compression πηγε στο πορτοκαλι.
Spoiler!
Καλημερα!
θελω να κάνω restore στο iPhone μου, επειδη εχει γίνει απελπιστικά αργό. Επειδη δε το έχω ξανακάνει, οταν θα επαναφέρω τα δεδομένα από το back up που θα έχω κανει πιο πριν, μπορω να επιλέξω τι θα επαναφέρω και τι οχι;
Οχι, δεν επιλεγεις κατι. Θα σου περασει τα παντα αυτοματα (ακομα και τις εφαρμογες που ειχες). Να εχεις στο μυαλο σου παντως οτι δεν κανει back-up τα παντα, οποτε saves παιχνιδιων τα ψιλο-ξεχνας πχ (εκτος αν εχουν built-in λυση για αυτο το θεμα τα ιδια)
Quote:
- Camera Roll (Photos, screenshots, images saved, and videos taken.
Note: For devices without a camera, Camera Roll is called Saved Photos.- Contacts* and Contact Favorites (regularly sync contacts to a computer or cloud service such as iCloud to back them up).
- Calendar accounts and subscribed calendars.
- Calendar events.
- Safari bookmarks, cookies, history, offline data, and currently open pages.
- Autofill for webpages.
- Offline web application cache/database.
- Notes.
- Mail accounts (mail messages are not backed up).
- Microsoft Exchange account configurations.
- Call history.
- Messages (iMessage and carrier SMS or MMS pictures and videos).
- Voicemail token. (This is not the voicemail password, but is used for validation when connecting. This is only restored to a phone with the same phone number on the SIM card).
- Voice memos.
- Network settings (saved Wi-Fi hotspots, VPN settings, network preferences).
- Keychain (this includes email account passwords, Wi-Fi passwords, and passwords you enter into websites and some other applications. If you encrypt the backup, you can transfer the keychain information to the new device. With an unencrypted backup, you can restore the keychain only to the same iOS device. If you are restoring to a new device with an unencrypted backup, you will need to enter these passwords again.)
- App Store Application data (except the Application itself, its tmp and Caches folder).
- Application settings, preferences, and data, including documents.
- In-app purchases.
- Game Center account.
- Wallpapers.
- Location service preferences for apps and websites you have allowed to use your location.
- Home screen arrangement.
- Installed Profiles. When restoring a backup to a different device, installed configuration profiles are not restored (such as accounts, restrictions, or anything which can be specified through an installed profile.) Any accounts or settings that are not associated with an installed profile will still be restored.
- Map bookmarks, recent searches, and the current location displayed in Maps.
- Nike + iPod saved workouts and settings.
- Paired Bluetooth devices (which can only be used if restored to the same phone that did the backup).
- Saved suggestion corrections
- Trusted hosts that have certificates that cannot be verified.
- Web clips.
Λεώ, σε ευχαριστω! Καίριος και έγκυρος, όπως πάντα.
Παυλο, να σου πω απλα οτι αν το τηλεφωνο σου εχει γινει υπερβολικα αργο και κολαει, τοτε ισως ακομα και με το restore να μην βγαλεις ακρη...
Εξηγουμαι: Φανταζομαι εννοεις οτι θα κανεις restore και θα ξαναπερασεις το back up σου.
Ενδεχεται λοιπον το ιδιο το backup σου να ειναι το προβλημα... το εχω παθει, ξερω τι σου λεω. Παιζει το back up σου τοσα χρονια να εχει γινει corrupt ή να εχει μαζεψει πολλη "σαβουρα". Εγω ειχα κανει restore χρησιμοποιωντας το back up μου και παρολαυτα δεν ειδα αλλαγη.
Θα προτεινα να κανεις το εξης:
Να κανεις restore και να βαλεις το back up σου κανονικα οπως σκοπευεις. Αν ομως δεις οτι δεν φτιαχνει η κατασταση, τοτε ΔΥΣΤΥΧΩΣ η διαδικασια ειναι μια:
Restore as new device. Που σημαινει οτι κανεις restore και ξεκινας να τα περασεις ολα απο την αρχη.
Ειναι τραγικο παιδεμα το ξερω, αλλα αν εχει γινει corrupt το back up σου, δυστυχως ειναι η μονη λυση που εχεις.
Για την ωρα δοκιμασε απλα το Restore και back up και πες μας τι εγινε! Ευχομαι να την βγαλεις ανωδυνα.
Παυλο αν θες δοκιμασε και ενα δωρεαν προγραμμα για PC και Mac μηπως δεις διαφορα. Καθαριζει απο σκουπιδια που μπορει να αφηνουν διαφορες εφαρμογες αλλα και απο τη χρηση γενικοτερα. Το δοκιμασα και βρισκει τα παντα, οτι εχει μαζευτει στο iPhone, αφου σκαναρει πρωτα, μετα μπορεις να σβησεις οτι δεν θες, οπως μυνηματα, φωτος, duplicates, notifications, cookies και πολλα αλλα.
PhoneClean 3...Κάντε το iPhone σας να πετάει σαν να το πήρατε τώρα
Quote:
Το "PhoneClean" είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο ειδικά για τις παλιές συσκευές που έχουν πιο αργό επεξεργαστή κάνοντας να τρέχουν γρηγορότερα αφού τις απαλλάσσει από όλα τα άχρηστα αρχεία (εξαλείφει 30+ ήδη σκουπιδιών)
Ωπα παιδια περιμενετε. Τωρα διαβαζα σχολια απο καποιους αλλους που το δοκιμασαν και που ειχαν προβλημα ομως μετα και δεν τους αναγνωριζε τα περιεχομενα του iphone στο itunes και οτι θελει προσοχη γενικοτερα και να ξερεις τι να σβησεις και πως να το χρησιμοποιησεις. Καλυτερα να κανετε clean χειροκινητα μονοι σας ωστε να ειστε σιγουροι τι θα σβηνεται και να το χρησιμοποιησετε με προσοχη και δικη σας ευθηνη, μην μου λετε εμενα μετα οτι σας εσβησε τα παντα. :confuzed:
Να σε παρει criter!!!!!!!!!!!!
Το έκανα ήδη και το iPhone μου μεταμορφώθηκε σε Nokia!!!!!!! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:P :P :P
χαχαχα με ψαρωσες για καποια φαση... Ακους εκει Νοκια!! χαχαχα
Παντως ενα τετοιο προγγραμα ειναι που θες νομιζω, but use it at your own risk. Αφου το εγκαταστησεις, κανε ενα scan, και θα σου δειξει αναλυτικα τι και τι υπαρχει μεσα, οπου και θα μπορεις μετα να διαλεξεις να τα κανεις clean ολα μαζι ή μεμονομενα. Καλυτερα μεμονομενα, ωστε να ξερεις τι σβηνει και οχι κατευθειαν ολα clean γιατι μπορει να σου σβησει και διαφορα που μπορει να μην ηθελες να σβηστουν. Στην τελικη αν εχεις κανει backup μπορεις να το επαναφερεις παλι με restore.
Συμβαίνει το εξής:
τελευταια κατεβαζω εφαρμογές για wallpapers στο ipad ή ακομα και απο sites και οταν κάνω τις εικόνες apply, αυτες μεγεθυνονται χωρις λόγο. Θελω να πω οτι η αρχική εικόνα ειναι κομμένη και ραμμένη για wallpaper στο ipad, ωστόσο, οταν τις τοποθετώ μεγεθυνονται, με αποτέλεσμα να πέφτει και η ανάλυση φυσικα.
Any clues;;;;
Ειναι προβλημα του ios7. Και σε μενα συμβαινει αυτο στο iPad. Νομιζω οτι εχει να κανει με το parallax effect(το και καλα 3d εφε στα wallpapers), αυτο το παντελως αχρηστο feature που εβαλε η apple στο ios7.
Ναι,ε;;;; Και τωρα;;;; Έχουν πει αν θα διορθωθεί;;;;
παυλο πηγαινε στις ρυθμισεις -προσβασιμοτητα-reduce motion ON
αυτο απενεργοποιει το parallax effect
Δημήτρη, αυτο ήτανε!!!!!!!!!!!
So many thnx!!!!!!!!
Ρε παιδια το εχω δοκιμασει και εγω αυτο αλλα δεν αλλαζει κατι. Το προβλημα με το move and scale οταν παω να βαλω ενα wallpaper παραμενει. Μιλαω για το iPad.
Μα εμενα το έβαλε κανονικα τωρα.... Καμία αλλαγή στο μέγεθος.