με prepaid απο κυπρου πχ ?
με prepaid απο κυπρου πχ ?
ναι κανει. αυτη εχω κ εγω.
Επιτελους! Εγινε dispatched το Splatterhouse απο το zavvi! Κυριακατικα! LOL :P
Αποστολή της παραγγελίας από το amazon στις 8 και έφτασε σήμερα
Και από το blah περιμένω από τις 27 Νοέμβρη και ακόμα τίποτα :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::t humbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
Οσοι εχετε παραγγειλει απο Αγγλια, λογο των χιονιων αργουν παραπανω.
Εχουν παει ολα μερες πισω.
Συνηθως μου ερχονται σε 3,4 μερες απο το game.co.uk αλλα και απο αλλου σπανεια περναμε τις 5 εργασιμες και τωρα εκανε μια παραγγελια μου 2 εβδομαδες.
Υπομονη παιδια, σκεφτειτε τα euro που γλυτωνουμε. :)
παιδια για το gran turismo που να κοιταξω;
από Ελλάδα , δες εδώ :
http://www.skroutz.gr/s/19013/Gran-Turismo-5.html
ξεκινάνε γύρω στο 50αρικο τα πιο φθηνα , απλά ρώτα για τα μεταφορικά αν είσαι πρέβεζα ,
και μετά από αγγλία ,
π.χ. από το shopto.net βγαίνει με τα μεταφορικά 46,5€
http://www.shopto.net/PS3/GAME%20HIG...l?currency=EUR
στα άλλα (amazon /play/blah/game κτλ.) δεν σε συμφέρει βγαίνει το ίδιο ή ακριβότερο , αυτή την στιγμή , ίσως σε λίγες μέρες να αλλάξει αυτό όμως.
emena egine shipped to nba jam 24 kai akoma to perimenw ayrio dhlwnw apwleia opws mou eipan...blahdvd,pote den eixe argisei toso palia
To Preowned στο game.co.uk τι είναι;
Θα ήθελα να σας μεταφέρω την πρόσφατη ΑΡΝΗΤΙΚΗ εμπειρία μου από τη CD MEDIA:
Προπαρήγγειλα το Assassins Creed Brotherhood CODEX Edition από το site τους τον Απρίλιο, καθώς τότε ήταν το μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟ online shop που είχε το παιχνίδι και μάλιστα σε λογική τιμή σε σχέση με το εξωτερικό.
Παρόλο που το site δέχτηκε την προπαραγγελία και πληρωμή με πιστωτική γιατί δεν ήθελα να δώσω μετρητά τα 85 ευρώ, δεν έλαβα ποτέ e-mail επιβεβαίωσης. Για το λόγο αυτό κάλεσα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης και με ενημέρωσαν πως όλα ήταν οκ και απλά έφταιγε το update που εκαναν στο site τους.
Ο καιρός πέρασε και φτάνοντας κοντά στο Νοέμβρη κάλεσα να επιβεβαιώσω ότι όλα ήταν εντάξει με την προπαραγγελία για να είμαι σίγουρος ότι θα πάρω τη συγκεκριμένη έκδοση με το launch.
Ο πωλητής που μίλησα στο τηλέφωνο με ενημέρωσε πως δεν έβρισκε κάτι καταχωρημένο στο όνομά μου, αλλά ότι δεν έπρεπε να ανησυχήσω γιατί εκείνη τη στιγμή θα πέρναγε την παραγγελία εκ νέου και όλα θα ήταν εντάξει. Το μόνο θέμα ήταν ότι δεν μπορούσαν να δεχτούν πληρωμή με κάρτα (και πάλι λόγω του update στο site τους) και έπρεπε να το βάλω με αντικαταβολή. Συμφωνώ λοιπόν, και...έμεινα ήσυχος.
Φτάνει λοιπόν η ημέρα της κυκλοφορίας και μετά από 3 ημέρες από το launch day, λαμβάνω ειδοποίηση από το κούριερ. Καθώς δεν μπορούσα να παραλάβω ο ίδιος πρωινές ώρες λόγω εργασίας, ζήτησα να το παραδώσουν σε συγγενικό πρόσωπο. Όταν λοιπόν το απόγευμα γυρνάω σπίτι βλέπω 2 κουτιά, ήτοι είχαν σταλεί 2 τεμάχια αξίας παρακαλώ 170 ευρώ τα οποία φυσικά και είχαν πληρωθεί μετρητοίς εν αγνοία από τον συγγενή, γιατί εγώ περίμενα μόνο 1 και δεν ανέφερα τίποτα άλλο για να προσέξει στην παραλαβή.
Κι εδώ ξεκίνησε ο γολγοθάς που παραθέτω εν συντομία:
Και να σκεφτεί κανείς, ότι ο βλάκας δεν ακύρωσα την παραγγελία όταν πήρα και έλεγαν πως δεν υπάρχει καταχωρημένη, και να πάω σε κανένα Multirama, Public κ.λπ. που την είχαν ετοιμοπαράδοτη και "ζεστη".
- Τους καλούσα στο τμήμα εξυπηρέτησης για παραπάνω από 1 εβδομάδα -σχεδόν καθημερινά- μέχρι να απαντήσει κάποιος αρμόδιος και να ενημερώσω για το λάθος τους και να κανονίσουν την επιστροφή
- Τους πήρε ακόμη 2 εβδομάδες μέχρι να στείλουν κάποιον να το πάρει πίσω, παρόλο που το πακέτο βρισκόταν σχεδόν δίπλα τους στο Χαλάνδρι (η απάντηση ήταν "Ναι, ξέρετε έχουμε πήξει τώρα με το Warcraft και δεν προλαβαίνουμε") Και αυτό μόνο όταν είχα κάνει καμιά 10αρια τηλεφωνήματα με έντονο τόνο λέγοντας "ότι ρε παιδιά να το φέρω εγώ αν δεν μπορείτε"...
- Έχουμε φτάσει σχεδόν τέλη Δεκέμβρη από την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού και της λάθος παράδοσης-χρέωσης και ακόμη δεν μου έχουν πιστώσει τα χρήματα. Τηλεφωνώ σχεδόν ανά 2 ημέρες και περιμένουν λέει τα χαρτιά στο λογιστήριο...
Συνοψίζοντας, ΜΑΥΡΟ, κατάΜΑΥΡΟ, ΠΙΣΣΑ και ΠΟΥΠΟΥΛΑ τόσο στο άθλιο site τους όσο και στο αναξιόπιστο σύστημα παραγγελιών και πληρωμών. Επίσης, ΜΑΥΡΟ στην Εξυπηρέτηση Πελατών του online που λειτουργούν με ρυθμούς Δημόσιου Υπαλλήλου και πλήρη αδιαφορία για ΙΔΙΩΤΕΣ πελάτες (γιατί αν ήμουν εταιρεία ή έμπορος που τους κάνει τζίρο βάζω στοίχημα θα ενδιαφέρονταν περισσότερο).
ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΩ σε κανέναν να προτιμήσει ακόμα έναν απαράδεκτο Έλληνα διανομέα, που έχει χτίσει όνομα και χρήμα επάνω στα μεγάλα brands των προϊόντων που διανείμει και από εκεί και πέρα αδιαφορεί για ποιοτικές υπηρεσίες προς τους καταναλωτές.
Servus!
Τα μεταχειρισμένα παιχνίδια που το Game.co.uk εμπορεύεται μέσα από το site, γιατί στην Αγγλία τα Game έχουν και αλυσίδα καταστημάτων όπου οι χρήστες επιστρέφουν και ανταλλάζουν παιχνίδια. Έχω πάρει αρκετές φορές preowned και ήταν πραγματικά σε άψογη κατάσταση, ειδικά αν λάβεις υπόψη τα χρήματα που κερδίζεις σε σχέση με τον ίδιο τίτλο σε καινούργιο.
@ tsakali GR , αν το έλεγες λίγες μέρες πριν θα την έπερνα εγώ πάντως !!!
πάντως είναι για γέλια τέτοιες καταστάσεις , και το χειρότερο είναι αφού έγινε το λάθος/μπέρδεμα , ότι δεν σε εξυπηρετούν. ....
αν δεν βρεις άκρη , άνετα την πουλάς όσο την αγόρασες τουλάχιστον 85€ ....μην πω και παραπάνω !
Παιδιά έχω μια Ate-Net Debit για ATM και είναι Visa. Στο internet δεν μου την δέχονται. Έχει κανείς εμπειρία πάνω σε αυτό;
@ tsakali και εγώ κάτι παρόμοιο έπαθα αλλά απο μουλτιραμα αμα την έχεις ακόμα ενδιαφερομαι
egw apo blahdvd to nba jam to paraggeila 24 akoma na erthei k extes esteila e-mail gia antikatastasi kai mou eipan oti sintoma tha kanoun 2o ship to antikeimeno,epishs mou aneferan oti an skasei to nba jam to "xameno" na eidopoihsw...egw lew na to kanw eseis?
Παιδιά επειδή οι σελίδες είναι πόλλες μπορείτε να μου πείτε ποιά μαγαζιά έχουν ποικιλία,ασφάλεια και καλές τιμές?Και μια άλλη ερώτηση:Το ps3 παίζει παιχνίδια από Αμερική(ntsc)?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!