Οχι.Eσυ εισαι ο πιο μαγκας!!! χαχα..
Printable View
Καλη επιτυχια στον Παναθηναικο αποψε στο δυσκολο εργο που εχει με την Μπαρτσελωνα.
Βαλτε λιγο mega παιδια... αλλα προσοχη ειναι ακαταλληλο για ανηλικους
Δεν βλεπω καμια πλακα μονο ενα "Ατομο" που εχει εξουσια και γραφει οτι θελει οπως το θελει και στελνει και ηβριστικα μηνυματα σε χρηστες του φορουμ και γενικα κανει οτι θελει ,και στο συγκεκριμενο ποστ προσβαλει την πλειοψηφία του φορουμ (μιας και ειμαστε οι περισοτεροι παντρεμενοι και οχι ρεμαλια που μενουμε με την "μαμα κ τον μπαμπα " για να μην εχουμε εξοδα...)
Πρωσοπικα εγω τον γραφω στα @@ μυ ,και φυσικα μετα απο το ποστ μου περημενω και το ΒΑΝ του λογαριασμου μου μιας και απο Δημοκρατια εδω μεσα την εχουμε δει πως ενεργει ετσι Slay ?
Παντως μια συμβουλη προς Slay καλο θα ητανε να αλαξεις μυαλα προς την διαχειρηση του φορουμ μου που εχεις και Mods γιατη θα χασεις και αυτους που σου μείνανε .
Αυτα απο μενα το πιος συμφωνει η οχι με τα παραπανο με αφηνει αδιάφορο την γνωμη μου δεν την αλαζει κανεις απο εδω μεσα και θα δειτε οτι εχω δίκιο αμεσα ![/QUOTE]
από που κι ως που είναι η περισσότεροι παντρεμένη έκανε poll κάποιος;
καταλαβαίνω την αντίδραση σου με τον τρόπο που αντιληφθικες τι συζήτηση και σε δικαιολογώ από άποψη ο τι δεν γνωρίζει κανένας την ψυχολογική κατάσταση (πίεση) που βρισκόσουν την στιγμή που έγραψες το μήνυμα.
εγώ μένω με τους γονείς μου και κάνω δυο η τρις δουλειές για να κάνω ένα αξιοπρεπές γάμο. την ώρα που εγώ θα νιώθω έτοιμος και όχι επειδή κάποιος θα με αποκαλέσει "μαμακια"..διότι συζούσα με μια κοπέλα 2006-2008 και περάσαμε λίγο δύσκολα και μας λείπανε πολλά πράγματα στο σπίτι, και η πίεση ήτανε μεγάλη και δεν άντεξα άλλο την κατάσταση αυτή και τέλος. δεν νομίζω ότι επειδή είσαι παντρεμένος έχουμε διαφορα μεταξύ μας η είσαι πιο άντρας από μένα. ο ανδρισμός είναι ο λόγος και όχι η πραξη.
ίσος να αντέδρασες έτσι λόγο ότι πιέζεσαι από όλη αυτή την κατάσταση (του γάμου) και ίσιος να σε ενόχλησε που κάποιος ελεύθερος έκανε πλακα με τους παντρεμένους.
εγώ δεν ενοχλήθηκα καθόλου από τα λόγια που έγραψες γιατί είναι προσωπική σου άποψη και την σέβομαι απόλυτα χωρίς να επηρεάσει την δικη μου
το μήνυμα αυτό το έγραψα εντελώς φιλικά.
αυτά που γράφω τα γράφω για να το δεις από την γική μου ματια και μήπως σε βοηθήσω σχετικά με την κρίση σου.
Υ.Γ πιστεύω ακάθεκτα ότι ο αποστολής έκανε πλακα.
Υ.Γ οποιος έγραψε για ban είναι άκυρος
Υ.Γ όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος.
Υ.Γ μην κρίνεις γιατί θα κριθείς.
Υ.Γ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ
:a055: :a055: :a055:
από που κι ως που είναι η περισσότεροι παντρεμένη έκανε poll κάποιος;
καταλαβαίνω την αντίδραση σου με τον τρόπο που αντιληφθικες τι συζήτηση και σε δικαιολογώ από άποψη ο τι δεν γνωρίζει κανένας την ψυχολογική κατάσταση (πίεση) που βρισκόσουν την στιγμή που έγραψες το μήνυμα.
εγώ μένω με τους γονείς μου και κάνω δυο η τρις δουλειές για να κάνω ένα αξιοπρεπές γάμο. την ώρα που εγώ θα νιώθω έτοιμος και όχι επειδή κάποιος θα με αποκαλέσει "μαμακια"..διότι συζούσα με μια κοπέλα 2006-2008 και περάσαμε λίγο δύσκολα και μας λείπανε πολλά πράγματα στο σπίτι, και η πίεση ήτανε μεγάλη και δεν άντεξα άλλο την κατάσταση αυτή και τέλος. δεν νομίζω ότι επειδή είσαι παντρεμένος έχουμε διαφορα μεταξύ μας η είσαι πιο άντρας από μένα. ο ανδρισμός είναι ο λόγος και όχι η πραξη.
ίσος να αντέδρασες έτσι λόγο ότι πιέζεσαι από όλη αυτή την κατάσταση (του γάμου) και ίσιος να σε ενόχλησε που κάποιος ελεύθερος έκανε πλακα με τους παντρεμένους.
εγώ δεν ενοχλήθηκα καθόλου από τα λόγια που έγραψες γιατί είναι προσωπική σου άποψη και την σέβομαι απόλυτα χωρίς να επηρεάσει την δικη μου
το μήνυμα αυτό το έγραψα εντελώς φιλικά.
αυτά που γράφω τα γράφω για να το δεις από την γική μου ματια και μήπως σε βοηθήσω σχετικά με την κρίση σου.
Υ.Γ πιστεύω ακάθεκτα ότι ο αποστολής έκανε πλακα.
Υ.Γ οποιος έγραψε για ban είναι άκυρος
Υ.Γ όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος.
Υ.Γ μην κρίνεις γιατί θα κριθείς.
Υ.Γ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ
:a055: :a055: :a055:[/quote]
Οκ ρε φιλε...Εσυ αν σε πει καποιος "ρεμαλι" συγχωρεσε τον γιατι εκανε λαθος κ πιθανον να μην το εννοουσε!!! Εγω επιμενω στο αρχικο μου ποστ! Ηταν πολυ προσβλητικος σε ενα παιδι που εκανε πλακα κ πηρε και η μπαλα κ μεγαλο ποσοστου του φορουμ που δεν του μιλησε καν.
όλη έχουμε δικαίωμα στο λάθος
εσύ δεν έχεις δικαια σου άποψη για τον εαυτό σου περιμένεις να σου την πει κάποιος. το παραπάνω σου post είναι δικτατορικό σε παρακαλω σκέψου πριν γράψεις.
αυτή είναι η άποψη του αν θέλεις κανε διάλογο όχι επίδειξη
είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει κάποιος άμα του δώσουν μια στολή και λίγο εξουσία!!δεν είναι τυχαίο που είναι τόσο κομπλεξικοί αυτοί η μ@λ@κες που μας σταματάνε κάθε μέρα μα κάθε μέρα!έλεος θα ξεσπάσω και θα δείρω κανέναν και ας είναι 6 κάθε φορα! δεν αντέχετε άλλο!!!!!!!:very_evil::'(
exei dikio o andrew ....ta ban prepei na einai h esxath''lysh'' gia na mhn po oti den xreiazonte k katholoy..... parektropes k parekshghseis einai fysiko epakoloytho na ginonte sta forum logo toy oti o graptos logos den apeikonizei panta thn diathesh k to yfos aytou poy posterei....
xalara ....
Ψυχραιμία γείτονα.Τσάμπα το τράβηγμα για τους μ@λ@κες!Όχι τίποτε άλλο, ένας θα την πληρώσει για όλους τους κομπλεξάρες που μας τα πρήζουν!Lol!
πειναω.......
μιαμιαμιαμ!!!!!!!!:thanks::thanks::thanks::thanks: :thanks:
αλλα παρηγγειλα πιτσα!!!!!!!!
ωραια σελιδα φιλος δεν την ηξερα.....
τελικα γιατι ειναι τοσο ανωμαλες οι γυναικες?
και πως γινεται και εγω και ο κολλητος μου να εχουμε πεσει στην ιδια περιπτωση?????
sostos......ksreis kanena kalo soyblatzidiko me 70% sthn patra na kseroume poy tha fame ama brethoume patra.....steile link
@38.266818,21.747263
Οι πρώτοι 100 που θα πούνε "κάτω ο slay,ζήτω ο modecris" έχουν κεραστεί μπύρα.
^Aν το πω 24 φορές, θα πάρω καφάσι?:a055:
Ρε μεθυσμένε, το καφάσι έχει 20 μπύρες!! χαχαχα :a022: