Nα φανταστείς Kώστα στο PC δεν το έχουν κυκλοφορήσει, έφαγε delay και δεν υπάρχει ημερομηνία καν για το πότε.
Μάλλον τα πειραματόζωα κάνουμε εμείς στις κονσόλες. :a050:
Printable View
Nα φανταστείς Kώστα στο PC δεν το έχουν κυκλοφορήσει, έφαγε delay και δεν υπάρχει ημερομηνία καν για το πότε.
Μάλλον τα πειραματόζωα κάνουμε εμείς στις κονσόλες. :a050:
Απελπισία... Είχα 2 βδομάδες να παίξω, και περίμενα το Naval Strike να λιωσω ολίγον. Αλλά τα ίδια και τα ίδια... Netcode fixes και παπατζιλικια, αυτά πουλάει η EA και DICE. Τεμπέληδες, αλητεία και τίποτα άλλο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έλα και το κουλό... Μόλις μπαίνω σε server, κάνω spawn και αμέσως, τονίζω, ΑΜΕΣΩΣ τελειώνει το παιχνίδι. Στο scoreboard στο τέλος είχα και 2 deaths!!! Έλεος...
Sent from my iPhone using Tapatalk
δεν μαζευετε αυτο το παιχνιδι και μην ελπιζετε σε κατι καλυτερο οσο παει και πιο σκατα γινεται....γενικοτερα δεν κλαιγομε αλλα η αληθεια να λεγετε....τραγικο....!
- - - Updated - - -
επισης δεν υπαρχει περιπτωση σαν ομαδα να νοικιασουμε server με τετοιο lag ουτε να χαρισουμε τα ωραια μας λεφτα στα χαζα σουιδακια..
Είμαι σίγουρος οτι το Rubber Banding κάποια στιγμή θα διορθωθεί. Ολα τα υπόλοιπα maps δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα και σε τέτοια έκταση.
Αμα μπειτε στι battlelog θα δειτε τι κραξιμο πεφτει!Στο pc και στο χ1 απο οτι διαβασα εχει παρει παραταση το dlc....
Δεν έχει πάρει παράταση, PS4 time exclusive είναι. :a050:
Μάλλον για μενα το battlefield σταματάει στο 4, αρκετά νεύρα απέκτησα.
Χαίρομαι που το πήρα με την προσφορά και δεν κλαίω τα λεφτά μου. Για premium που το σκεφτόμουνα, δεν το αξίζει το 50ρικο για τις ώρες που με κρατάει...
Tελικά μόνο σε PS4, PS3 και 360 κυκλοφόρησε το Naval Strike.
Πρέπει να έχουν τρελά νεύρα (και με το δίκιο τους) όσοι παίζουν σε PC και xbone κι έχουν πληρώσει προκαταβολικά το 50ευρω για το Premium.
UPDATE: We wanted to provide more detail about the delay of Battlefield 4 Naval Strike.
We have delayed the PC version of Naval Strike because we are concerned that the combination of the pack and planned PC updates would increase performance issues on mid-range to high-end PCs.
We are working hard to resolve that issue now. Additionally, we have decided to delay the Xbox One version of Naval Strike because we want to address issues in the animation system that hinder players from engaging targets in set circumstances using popular weapon configurations.
We know that many Battlefield 4 Premium owners wanted to play Naval Strike today.
However, we didn’t want to release the new content until we believed it was quality content.
We are trying to resolve these problems as quickly as possible and hope to release the update in early April for Xbox One and PC.
We also want to remind Xbox One and PC owners of Battlefield 4 Premium that they will have two weeks early access for Naval Strike once it’s released.
Thanks for your continued patience and passion for our games.
http://battlelog.battlefield.com/bf4...-naval-strike/
Παιδες... μετα απο αυτο :
https://twitter.com/yosp/status/410352765341151232
PS4 is region freehttp://cdncache-a.akamaihd.net/items...rrow-10x10.png for DLCs as well, but the game and the DLC have to match the region
Υπαρχει τροπος να κατεβασω στο ΕU account μου το Premium απο το us store? (το game το εχω digital απο US store με share!)
Κάθε φορά που βγαίνει ένα καινούργιο DLC είναι σαν να έχουν φτιάξει από την αρχή ένα καινούργιο παιχνίδι alpha ή beta access γεμάτο bugs, glitch κ.α.
Καλύτερα το επόμενο Brokenfield να μην έχει 32 vs 32 players αλλά 16 vs 16 players + 16 vs 16 AI Bots (σαν το Titanfall κάτι) και να τρέχει το παιχνίδι ομαλά, παρά αυτό το γελοίο πράμα που πληρώσαμε όλοι.
Καλύτερα μην ανακοινώσουν καν καινούργιο Bugfield μέχρι να φτιάξουν ένα σωστό...
Χθες το βράδυ για άχτι, επικοινώνησα με το support της EA και στην ερώτηση: Τι ακριβώς πρόβλημα συναντήσατε; η απάντηση ήταν:
-Έχω πρόβλημα με την DEV Team της D.I.C.E... Πρέπει να αγοράσουν ένα PS4, να φορτώσουν το παιχνίδι, και να ανακαλύψουν τα προβλήματα από μόνοι τους πριν καν διαθέσουν ένα πληρωμένο DLC που δεν δουλεύει. Αν έχετε πρόβλημα θα σας κάνω δωρεά εγώ ένα PS4, αλλά μετά θα ζητήσω αποζημίωση.
Δεν πήρα απάντηση... και συνέχισα:
-Έχετε πιστεύω χιλιάδες αναφορές για τα προβλήματα του Battlefield, άπλα φτιάξτε το κώλο παιχνιδό σας. (Fucking game... το κώλο δεν ξέρω πως γράφετε στα Λονδρέζικα!)
Επαιξα αρκετα Γιωργη. Μπηκα στο νοημα αλλα βλεπω να τρωω φολα με το premium γαμω! :D
Αν δεν κόλλαγε και έβρισκα και λίγο στόχο θα το χαιρόμουν περισσότερο :D.
Σήμερα παίζεται ποιο ευχάριστα εχτές ήταν χαλια .....έχω πεθάνει στα γέλια στο μαζικό ντού που γίνετε στα αεροπλανοφόρα μιλάμε σε κάποια φάση δεν ξεχώριζα ποιος είναι ποιος :P.
Xθες βράδυ προσπαθούσα κανένα μισάωρο να πάρω το δυσκολότερο trophy που μου είχε απομείνει,
αυτό με το κανόνι που πρέπει να κάνεις 1 kill
http://psnprofiles.com/trophy/2238-B...4/58-No-Parley
(με φάγανε πάνω από 20 φορές πισώπλατα αλλά δεν το άφηνα το κανόνι για κανένα λόγο μέχρι να πάρω το trophy) :a050:
έριξα που λέτε τόσες πολλές κανονιές που άρχισα να μαθαίνω και να συνδιάζω την καμπύλη με την απόσταση,
κάποια στιγμή που μπήκαν 4 αντίπαλοι στο οπτικό πεδίο καμμιά 200-300 μέτρα μακριά λέω ''του πούστη, έναν θα πετύχω''
τραβάω μια με το κανόνι κι έκανα τετραπλό kill, φαντάζομαι αν παίζαν όλοι μαζί και είχαν πάρτυ Chat τι καντήλια θα άκουσα. :a050:
Όπως βλέπω προτεραιότητα στην DICE έχουν τα easter eggs παρά να φτιάξουν το παιχνίδι.
https://www.youtube.com/watch?v=HpYaT4mOslQ
Εμενα δεν με συγκίνησε και τόσο πάντως το Second Assault μου αρέσει περισσότερο ;)