Θεωρητικά θα κάλυπτε συγκεκριμένα DLC, μήπως εννοεί ότι αυτά που το αφορούν, είναι όλα όσα βγήκαν μέχρι τον μήνα αυτό;
Printable View
Θεωρητικά θα κάλυπτε συγκεκριμένα DLC, μήπως εννοεί ότι αυτά που το αφορούν, είναι όλα όσα βγήκαν μέχρι τον μήνα αυτό;
Το λέει :
Fuel the thrill of high-octane racing by getting your hands on every DRIVECLUB™ car pack and single player Tour event added to the game between November 2014 and July 2015.
Έχει και την λίστα τι περιέχει δεν είναι όλα τσάμπα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά, η συγκεκριμένη προσφορά αξίζει? Εγώ έχω κατεβάσει απλά την δωρεάν έκδοση για τα members του psplus. Αν αγοράσω το παρακάτω έτσι και λήξει η συνδρομή θα μπορώ να παίξω το παιχνίδι ή όχι?
Επίσης αν μπω στο store από το ps4 μου βγάζει την ίδια προσφορά χωρίς το season pass στα 14,99€.
https://store.playstation.com/#!/en-...DRIVECLUBPSUSP
αξίζει το παιχνίδι και το season pass μαζι με χίλια.Τα αμάξια που δίνει είναι τέλεια σκέτη απόλαυση σε ferrari και labo και πολλά άλλα.
Μια χαρά καλά γκάζια και πρόσεχε η La ferrari πετάει κώλο εύκολα.
ειναι δυσκολο βρε παιδια!!μεγαλος ανθρωπος ειμαι!!
Το παιχνίδι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο θα προχωράει το παιχνίδι.Στην αρχή θα είναι μέχρι να το μάθεις αλλά μετά θα γίνεις καλός.Λίγο ή νύχτα και βροχή ή χιόνι θα είναι δύσκολα και ο ήλιος που βγάζει μάτι.χαχα
Θα έπρεπε να υπάρχει επίπεδο δυσκολίας όπως στα περισσότερα παιχνίδια,
υπάρχουν άτομα που απλά θέλουν να διασκεδάσουν για μισή ώρα την εβδομάδα,
δεν θα κάτσει κάποιος (και δεν μπορεί λόγω χρόνου και ίσως ικανότητας) να μάθει απ'έξω τις πίστες και τον χειρισμό του παιχνιδιού.
Τι εννοείς;
Να βάζεις το εύκολο και να τους ρίχνεις 10 km διαφορά πριν τελειώσει ο γύρος.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα το driveclub έχει να επιλέξεις επίπεδο δυσκολίας αν θυμάμαι καλά.
αυτο ακριβως εννοουσα!!λιγο ελλειψη χρονου λιγο η οικογενεια αυτη τη μιση με μια ωρα που μου περισσευει καποιες φορες προσπαθω να μπω στην πρωτη τριαδα αλλα μπα!!ενα επιπεδο μπορουσα να βαλουν να διαλεξω οπως λες..
- - - Updated - - -
αν θυμασε που ειναι θα μας διευκολυνες...
guys I just got the game so add me pls :)
psn : rock_guitarist
Καλησπερα και απο μενα
Το εχω το παιχνιδι απο το Πασχα , πραγματικα πολυ ωραιο!
Δεν αντεξα και πριν κανα μηνα αγορασα και το season pass
Αξιζει με τα χιλια το season pass και ειδικα τωρα που εχει πεσει και η τιμη του!!
Το psn id μου ειναι rezonanz_44 αν καποιος θελει να με κανει add :a068:
Αγόρασα εχθές το season pass. 2 απορίες:
1) Δεν γίνεται να κατεβάσω όλα τα dlc μαζί;; Γιατί στο store δεν βρήκα τέτοια δυνατότητα.
2) Γιατί κάποια οχήματα μου βγαίνουν ακόμα με τιμή;; Κανονικά μιας και έχω το season pass όλα free δεν έπρεπε να είναι;;;