ναι ρε οκ να ειναι δυσκολο κατι αλλα οχι cheat απο την στιγμη που με 2 κινησεις χανεις ή εχεις ασπιδα και παλι χανεις καποιο ποσοστο της ζωης...ΓΙΑ ΣΑΣ
Printable View
ναι ρε οκ να ειναι δυσκολο κατι αλλα οχι cheat απο την στιγμη που με 2 κινησεις χανεις ή εχεις ασπιδα και παλι χανεις καποιο ποσοστο της ζωης...ΓΙΑ ΣΑΣ
παμε για τον αλλον μηνα πια!!:pound:
κατσε ρε κοψανε τα season αυτα δεν θα γινουν αντικατασταση
Διαμαντια το store αυτο τον μηνα. Ενα κ ενα ολα τους . Το demon souls ειναι αποκλειστικα για hardcore gamers..ολοι οι αλλοι δεν υπαρχει λογος καν να το δοκιμασουν γιατι θα το βγαλουν στα πρωτα δεκα λεπτα. Ειναι παιχνιδαρα, το ειχα τερματισει πριν καιρο που ειχα χρονο και μου πηρε το πρωτο walkthrough 270ωρες...για τον λογο, οτι επαιζα ξανα και ξανα την ιδια πιστα ωστε να εχω παραπανω ελπιδες να βγαλω τα boss και καποιους συγκεκριμενους αντιπαλους που εδιναν ενδιαφερον items..οποιος θελει να ασχοληθει παντως τεραστια βοηθεια ειναι το wiki demon souls...εχει τα παντα.. Το παιχνιδι ουσιαστικα αποκτα σημασια απο το δευτερο walkthrough και μετα...οταν πλεον εχει περισσοτερες δυναμεις και ξανα παιζεις απο την αρχη, κρατωντας τα level σου απο την πρωτη φορα. Εκει αρχιζεις να παιζεις με τα tendensy(αν το γραφω σωστα) που παιζουν σημαντικο ρολο για να μπορεσετε να βρειτε καποια σπανια items.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
για τους rpg fans ειναι οτι πρεπει,για εμας τους υπολοιπους,υπομονη μεχρι τον Ιουλιο....Να δουμε και τι θα γινει με τα πολυαναμενομενα yearly updates.Ελπιζω να αξιζουν τα 3 νεα παιχνιδια
μαζι σου!!
χμμ αναρωτιεμαι αν τα 3 παιχνιδια που θα αντικαταστησουν τα lbp2,motorstorm,infamous2 θα ειναι ξεχωριστα απο αυτα τα 3 που θα δωσουν για τον Ιουλιο.Καλα θα ειναι αν ειναι ετσι...
Ξεχωριστά θα είναι και θα ανακοινωθούν στην E3.
Α ωραια,καλη φαση!
Τόσα παιχνίδια έπρεπε να δίνονται τον Δεκέμβριο! Θα μας κρατάνε μέσα καλοκαιριάτικα! :P
E ναι μωρέ χαλαρή φέτος η Ε3! Τίποτα δεν θα έχουν να δείξουν τα καημένα!!
Το Rayman Origins εχει μετατραπει σε free
το Coconut Dodge Revitalised δεν υπαρχει ακομα, μαλλον ειναι new entry στο σημερινο update του ps store.
Τώρα είναι πάνω το Coconut Dodge Revitalised με search και είναι μόνο 49mb και free για plus
Eχει μπει και το rayman?
Το rayman απο τις 12μιση το εχω κατεβασει, μπορεις να το τσεκαρεις απο τα activities του vita.
Ok thanks,το εχω ήδη το παιχνιδι ετσι και αλλιως.Για τον τιτλο του thread το ηθελα.
Το velocity νομιζω φευγει 12 του μηνος.
Κατέβασα και τα 2 στο φάκελο του Ιουνίου πια :)