ναι ο αρλεκινος ήταν μονο απο gamestop. αποκλειστικότητα.
ναι ο αρλεκινος ήταν μονο απο gamestop. αποκλειστικότητα.
Μα τι στο καλο στραβομαρα ειχα; Τωρα απο εσας το βλεπω... thanks. Θυμαμαι να λεει Assassins Creed Brotherhood Collectors Jack-in-the-box και οχι doctor-in-the-box. Στα emails που μου εστειλαν δε γραφει ποια ειναι, μονο collectors λεει. Δεν πειραζει και η εκδοση με την φιγουρα του doctor ειναι εξισου ωραια.
Το παιχνιδι παρολο που ειναι Αμερικανικο, το multiplayer ειναι region free ! Το μονο που δεν ξερω ειναι με το dlc αφου θα πρεπει να το κατεβασεις μεσα απο το παιχνιδι με βαση το psn id και φοβαμαι οτι αφενος αν το κατεβασω με το ευρωπαικο που το εχω ηδη αρχισει το παιχνιδι οτι δεν θα κατεβει και αφετερου αν το κατεβασω με το αμερικανικο psn id οτι δεν θα παιζει στο ευρωπαικο.:wtf:
Το vgp.ca παντως στελνει και μεγαλα πακετα, collectors, κανονικα ελλαδα και τα μεταφορικα ηταν σχετικα φθηνα. Μια η αλλη βγαινει η τελικη τιμη σε σχεση με την ευρωπαικη.
criter, jack in the box λέγονται γενικά αυτού του είδους τα παιχνίδια.
http://ngfl.northumberland.gov.uk/cl...%20box_jpg.jpg
Πάντως από τις photos που είδα και ο doctor είναι πολύ "ψαρωτικός"!:bravo-009:
On topic: ¶ψογοι οι καναδοί.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Thanx για το info για τα μεγάλα πακέτα.
Εγω ρε παιδια εχτες εκανα αγορα το Monopoly Streets απο το zavvi και επειδι εκανα λαθος ειπα να το ακυρωσω. Αυτο εγινε κατα τις 5 η ωρα τα ξημερωματα. Απευθειας με το που εκανα place order εγινε order status dispatched! Παταω cancel και τα σχετικα, με χρεωνει κανονικα στη καρτα και σημερα ερχεται μηνυμα οτι εγινε dispatched και οτι δε γινοταν να ακυρωθει η παραγγελια! WTF?
Anyway δε πειραζει! LOL
Και πάνω στην συζήτηση για το vgp.ca, έχω να σας πω ότι λογικά αύριο ή μεθαύριο θα ανεβάσουν και την Collector's του Dead Space 2!!!
Eχεις αγοράσει κανεις απο gameplay.co.uk
Αν ναι, μεταφορικά για Ελλάδα πόσο είναι;
Μηπως εχετε βρει καμια καλη προσφορα για gt5?
Πάντως θυμάμαι πριν κανά 2 χρόνια περίπου,το blah ήταν κορυφή από τα μαγαζάκια που ψωνίζαμε απ' έξω.
Ξαφνικά εποχή που θα κυκλοφορούσε το infamous μαθεύτηκε για το zavvi μια προσφορά,και η πλειονότητα ψωνίζουμε πλέον από εκεί.
Έκανα ένα check στο blah να δω αν έχει τπτ ανταγωνιστικό σε τιμές αλλά μπα...
Κρίμα γιατί καλό θα ήταν να υπήρχε ένας online ανταγωνισμός με το blah μέσα.
Πλεόν το zavvi το game το amazon και το play που και που έχουν γ@μ@τες πλέον προσφορές.
Υ.Γ. Πλάκα-πλάκα να ανοίγαμε κανένα poll να δούμε από ποιο μαγαζί έχουμε κάνει τις περισσότερες online αγορές μας τον τελευταίο χρόνο?
Μου την έχει δώσει πολύ το Zavvi. Παράγγειλα το Medal Of Honor που το είχε προσφορά και θα μου το κάναν Despatch 13/12(γιατί δεν κάνουν Despatch Σαββατοκύριακα). Την άλλη μέρα πήγα και πήρα μαι κονσόλα και το είχε μέσα το Medal Of Honor οπότε πατάω Cancel στην παραγγελία. Μετά από λίγες ώρες μου στέλουν ένα mail με το γνωστό θέμα Order Despatch αλλά ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Μου έγραφε
Dear Spiros,
Your order from zavvi has been dispatched and will be with you shortly!
Please retain this email as your proof of purchase.
Ενώ είχε την επιλογή να το ακυρώσουν μιας και δεν το είχαν στείλει και θα το έστελναν την Δευτέρα το στείλανε.
χωρις να ειμαι ειδικος στις αγορες απο αγγλια,λιγο που κοιταξα τα μαγαζια ειδα οτι το shopto στα περισσοτερα games ειναι ποιο φθηνο απο ολα.
Εχει όμως και τα υψηλότερα μεταφορικά.
Η τελική τιμή έχει σημασία.
για παραγγελειες ομως ανω των 2-3 τεμαχιων η τελικη τιμη βγαινει ποιο φθηνη,επισης με 6 ευρω μεταφορικα συστημενο σε 4 μερες ειναι σπιτι σου,οπως ειπα δεν ειμαι ειδικος κατι θα ξερετε και δεν παιρνετε.
den to iksera,ara den einai kalo.
Ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω 105 σελιδες και δεν ξερω αν το εχει ποσταρει καποιος αλλα υπαρχει το http://www.gamestracker.com/ το οποιο κανει search στα περισσοτερα καταστηματα και βγαζει τα αποτελεσματα αναλογα με την τιμη.
Για να μη μπαινεις μια στο game μετα στο blah μετα στο hmv κτλ.
Ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω 105 σελιδες και δεν ξερω αν το εχει ποσταρει καποιος αλλα υπαρχει το http://www.gamestracker.com/ το οποιο κανει search στα περισσοτερα καταστηματα και βγαζει τα αποτελεσματα αναλογα με την τιμη.
Για να μη μπαινεις μια στο game μετα στο blah μετα στο hmv κτλ.
παιδια ξερετε αν μπορω να ψωνισω απο zavvi me paysafe card?