Για μερικους απο μας δυστυχως εχει αρχισει απο τον 15αυγουστο... :(
Anyway καλη επιτυχια να εχουμε ολοι τον Μαιο-Ιουνιου του '11, καλο κουραγιο!!
Printable View
Για μερικους απο μας δυστυχως εχει αρχισει απο τον 15αυγουστο... :(
Anyway καλη επιτυχια να εχουμε ολοι τον Μαιο-Ιουνιου του '11, καλο κουραγιο!!
Τι θα γίνει μα αυτό το gran τουρισμό 5 . θα έρθει;
Δε σου κανω πλακα! Ουτε και εγω δε το πιστευω! LOL!
Μιλαμε ο τυπος ειναι καμενος σου λεω... Παιζει παρα πολυ. Συνεχεια δηλαδη...
Αναρωτιέμαι ρε γμτ... Ετσι θα καταντήσω και εγω οταν παντρευτώ; LOL :a010bg:
Δε νομιζω... Anyway...
Απλα στο CoD υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να παιξεις με Ελληνες γιατι κανει matchmaking με το Ping. Οποτε το λιγοτερο ping που βρησκει ειναι με τους Ελληνες. Καθε φορα που παιζω αποκλειεται να μην ειναι και ενας Ελληνας μεσα! Χεχε...:a050:
Αυτη την στιγμη παρακολουθωντας μια συζητηση σκεφτομουν οτι μια απο τις μεγαλυτερες παγιδες που μπορει να πεσει ενας ανθρωπος ειναι να εμμενει στην αποψη του παρουσιαζοντας την ως σωστη χωρις να δεχεται καμια αμφισβητηση και αυτη ειναι μια απο τις αιτιες που δεν μας αφηνει να βελτιωθουμε σαν ατομα... Φυσικα το κανουμε ολοι, και εγω μαζι , αλλα...:a055:
Α, ρε μπάσταρδοι ρουφιάνοι!Χιλιάδες κόσμου στις ταξικές συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ και ασχολείστε με την αντίδραση ενός γραφικού ακροδεξιού!Παίζετε καλά το παιχνίδι σας.Όμως θα κλαίγεστε πάλι, μέσω του Σόμπολου, όταν θα σας την πέφτει ο κόσμος τον χειμώνα τσιράκια!
Μεγαλύτερη moon-ο-παγίδα από τον μπέμπη δεν υπάρχει!! :a045fgf:
Οταν εισαι χαλια νομιζεις οτι σε ολα τα τραγουδια πιανεις στιχακια που ταιριαζουν στιν περιπτωση σου....
Παο - Barca μυρίζω πεντάρα...
:thumbsdown:
Όταν ο ένας κάνει πλάκα και ο άλλος τα παίρνει της μετρητής,δεν υπάρχει επαφή...[/quote]
Δεν βλεπω καμια πλακα μονο ενα "Ατομο" που εχει εξουσια και γραφει οτι θελει οπως το θελει και στελνει και ηβριστικα μηνυματα σε χρηστες του φορουμ και γενικα κανει οτι θελει ,και στο συγκεκριμενο ποστ προσβαλει την πλειοψηφία του φορουμ (μιας και ειμαστε οι περισοτεροι παντρεμενοι και οχι ρεμαλια που μενουμε με την "μαμα κ τον μπαμπα " για να μην εχουμε εξοδα...)
Πρωσοπικα εγω τον γραφω στα @@ μυ ,και φυσικα μετα απο το ποστ μου περημενω και το ΒΑΝ του λογαριασμου μου μιας και απο Δημοκρατια εδω μεσα την εχουμε δει πως ενεργει ετσι Slay ?
Παντως μια συμβουλη προς Slay καλο θα ητανε να αλαξεις μυαλα προς την διαχειρηση του φορουμ μου που εχεις και Mods γιατη θα χασεις και αυτους που σου μείνανε .
Αυτα απο μενα το πιος συμφωνει η οχι με τα παραπανο με αφηνει αδιάφορο την γνωμη μου δεν την αλαζει κανεις απο εδω μεσα και θα δειτε οτι εχω δίκιο αμεσα !
Μα ο Αποστόλης προφανώς και αστειευόταν.....Τόσο το emoticon όσο και το "LOL" το αποδεικνύουν περίτρανα. Λάθη από την.....διοίκηση έχουν γίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ πως είσαι άδικος με τον λύκο και μάλλον ψαχνόσουν για να του την πεις.
Κατά τα λοιπά από πότε όσοι απολαμβάνουν οικογενειακής θαλπωρής είναι ρεμάλια? Ρωτάω γιατί εμένα άλλο μου έμαθαν ότι σημαίνει η συγκεκριμένη λέξη........Μια απορία κάποιου μου μένει μόνος του από τα 15 :thumbsdown:
Υπαρχουν τα pm.
Aν εχει βρισει καποιους ο wolf ας γραψουν σε pm τα παραπονα τους και ας το στειλουν στον slay.
Μεχρι τοτε ...και εγω μπορω να πω οτι θελω.
Πλακα εκανε φυσικα.Αλλα μαλλον ισχυει αυτο που λεει ο Chill παραπανω...
Πως ενεργει δλδ?Εγω 3-4 χρονια εδω δεν θυμαμαι να εχει φαει ban καποιος επειδη πει την αποψη του.Ακομα και αν ειναι λαθος αυτη.
Οταν λες αυτοι που μεινανε?
Γιατι εγω βλεπω αυξηση ενεργων μελων, αλλα και αριθμου καθημερινων ποστ.
Ο καθενας εχει την αποψη του φυσικα.Αλλα μεσα απο διαλογο πιθανον αναθεωρεις για καποια πραγματα που θεωρεις δεδομενα.
Ξεχνα ολα τα αλλα... το να αποκαλεις ομως το μεγαλυτερο μερος του φορουμ "ρεμαλι" επειδη δεν ζει μονο του ειναι το λιγοτερο υποκριτικο, οταν καθεσαι και κατηγορεις τον αλλο οτι μιλαει ασχημα σε χρηστες.
Με το παραπανω σχολιο σου δεν κανεις τιποτε διαφορετικο....
Μηνυμα προς τους mods...Βan στο μελος Terastios...Αν δεν το καταλαβατε με το παραπανω ποστ του προσβαλει ολον τον κοσμο.
Δεν βλεπω καμια πλακα μονο ενα "Ατομο" που εχει εξουσια και γραφει οτι θελει οπως το θελει και στελνει και ηβριστικα μηνυματα σε χρηστες του φορουμ και γενικα κανει οτι θελει ,και στο συγκεκριμενο ποστ προσβαλει την πλειοψηφία του φορουμ (μιας και ειμαστε οι περισοτεροι παντρεμενοι και οχι ρεμαλια που μενουμε με την "μαμα κ τον μπαμπα " για να μην εχουμε εξοδα...)
Πρωσοπικα εγω τον γραφω στα @@ μυ ,και φυσικα μετα απο το ποστ μου περημενω και το ΒΑΝ του λογαριασμου μου μιας και απο Δημοκρατια εδω μεσα την εχουμε δει πως ενεργει ετσι Slay ?
Παντως μια συμβουλη προς Slay καλο θα ητανε να αλαξεις μυαλα προς την διαχειρηση του φορουμ μου που εχεις και Mods γιατη θα χασεις και αυτους που σου μείνανε .
Αυτα απο μενα το πιος συμφωνει η οχι με τα παραπανο με αφηνει αδιάφορο την γνωμη μου δεν την αλαζει κανεις απο εδω μεσα και θα δειτε οτι εχω δίκιο αμεσα ![/quote]
Δημήτρη είσαι λάθος κατα τη γνώμη μου..
1. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όντως πλάκα έκανε ο Αποστόλης και κακώς το πήρες στραβά... Πρωσοπικά επίσης δεν είχα ποτέ πρόβηλμα μαζί του οπότε όντως απορώ γιατί λες αυτά που λες για συμπεριφορά κτλ...
2. Αυτό για τα ρεμάλια πολύ άσχημο... ειδικά απο την στιγμή που λες στον άλλο ότι δεν πρέπει να τους βάζει όλους σε ένα καλούπι και να χαρακτηρίζει άσχημα το μισό φόρουμ. Εσύ με τα λόγια σου χαρακτη΄ρισες άσχημα το άλλο μισό...
3. Αν φας ban για το συγκεκριμένο post σου σαφώς και ΔΕΝ θα είναι λόγο "της δικτατορίας του slay" και της "εξουσίας του Wolf". Θα είναι απλά γιατί ο τρόπος που το έγραψες είναι απαράδεκτος για το φόρουμ...
ΥΓ. Παρ όλο που λες ότι δεν σε ενδιαφέρει η άποψη των υπολοίπων ελπίζω να καταλάβεις το λάθος σου στην συγκεκριμένη περίπτωση... Άλλο να είναι κάποιος ισχυρογνώμων με γνώμη που έχει βάση και άλλο να έχει γνώμη γιατί απλά την έχει και να μην ακούει κουβέντα..
Μπερδεύτηκα.Εγώ που από τα 20 μένω μόνος μου αλλά δεν είμαι παντρεμένος, είμαι ρεμάλι ή όχι?:banplease: