ναι αυτη τη βδομαδα οσο και αν εψαξα μόνο μερικά heavy ammo packs για το καλό θα ψωνίσω...
edit: to quote a reddit user "Like lemmings, every guardian in my tower are repeatedly hurling themselves over the rail..."
Printable View
ναι αυτη τη βδομαδα οσο και αν εψαξα μόνο μερικά heavy ammo packs για το καλό θα ψωνίσω...
edit: to quote a reddit user "Like lemmings, every guardian in my tower are repeatedly hurling themselves over the rail..."
lol καπως ετσι...
Και γω για heavy με βλεπω να στοκαρω γιατι ψιλοξεμενω, btw θα παμε καναν Κροουτα το απογευματακι? Απο 6.30 μεχρι 9+ ειμαι available
Spoiler!
Τι κερδιζω? :ice:
Ε ρε γλεντια, για το επομενο nightfall μας εχουνε Valus (ο σφουγγαρακης) χωρις burns... Και τα καντηλια στη Bungie συνεχιζονται :priest:
Ναι αλλα αν ειδες στο update, λεει οτι εβγαλαν μερικους κιτρινους και στον boss εριξαν το health κατα 1/3 οποτε κατι ειναι και αυτο!!! Btw επειδη μαλλον Κροτα δε μου καθεται να κανω αυτη τη βδομαδα, εχουμε μηπως cp gorgons μπας και πεσει τπτ εκει;
Α θα ειναι μαζι με το update για το vault; νομιζα θα γινει πιο νωρις...
Ετσι για να τον απολαυσουμε μια ακομα φορα πριν το update :frusty:
Gorgons εχω εγω, σε κανα μισαωρο θα ειμαι μεσα
Solo Crota:hey:
Υπηρχαν πολλοι διαφορετικοι τροποι για περασεις το καθε σταδιο ποιο γρηγορα και ποιο ευκολα
ηθελα ομως να το κανω legit να εχει ενδιαφερον και χωρις ζαβολιες:)https://youtu.be/vMy3G1H29m0
Μπράβο ρε φιλαράκο και σολο raid!!!!Μια χαρά σε βρίσκω!!!!
Αύριο θέλω να σολάρεις και για τα φιλαράκια σου.Να πίνω φραπεδιά και να πέφτουν τα sards k galathor ξεκούραστα:a050:
:bravo-009:
Ευχαριστω φιλαρακια:hey:
εννοειται αγγελε χαχα παντα στη διαθεση της παρεας:a098:
αψογος :)
παρα πολύ καλό... και σημερα σκεφτομουν πως να βγάλω οσο πιο μακρια μπορώ crota normal για να ντύσω τον χαρακτηρα του δικού μου (που επειδη δεν μιλάει ελληνικά και επειδη αρχισε να παιζει πριν απο μια βδομάδα δεν τον κόβω να θέλει να μπει μαζι μου σε κάποιο raid normal γιατι θεωρεί τον εαυτό του noobster).
θα το δοκιμασω :) ελπίζω να μην ειναι πρόβλημα το ότι δεν εχω fatebringer / firefly :(
ευχαριστω αννα:hey:
οχι δεν θα εχεις προβλημα χωρις το fatebringer και εγω απο συνηθεια το χρησιμοποιησα το gjallahorn να εχεις μαζι να ριχνεις τον crota
αμα ομως ο δικος σου δεν παιζει τωρα μαζι σου επειδη θεωρει τον εαυτο του noobster φαντασου αμα σολαρεις και τον crota πως θα τον κανεις να αισθανθει χαχα
καλη επιτυχια:hey:
λολ ευχαριστώ. μαζί μου παιζει.. αν μπουν και αλλα παιδάκια ειναι που θα φύγει... ασε κάναμε 3 μέρες να μπει σε strike. μεγάλη φοβία. ειχε οργώσει σε bounties και patrols αλλα ένα ευλογημένο strike μηπως και του πέσει τίποτε δεν...
και επειδη δεν ήταν pleveled να εχει ετοιμα legendary engrams εφαγε ολο το λουκι των strikes στα 22 - 24 και κατάλαβε ότι ολα τα παιδάκια ειμαστε ιδια και το ότι παίζει μια βδομάδα δεν τον κάνει πιο ανάπηρο. 2 lights για 27 θέλει τώρα και τον έχω βάλει να μαζέψει helium filaments για να ανέβει Level και να τον πάω crota normal οσο μπορέσω. :)
EDIT : λοιπον εκτος απο τα λαμπιονια που τα βγάζω και στο hard πανευκολα με τον hunterako χθες γλεντισα και τα phogoth στην γεφυρα. στις μάγισσες εφαγα λιγο ξύλο και ηρθε ο Μακης για βοηθεια thx Μακη :)... αλλα ο μικρος hunterακος στη πρώτη μου προσπάθεια πηρε χεράκια , cloak και 7 radiant energies :p που θα μου παει θα τον κάνω μάχημο χτες του ελεγα και περιπου πως δουλευει το raid κανονικά αν μεγαλώσει και λιγο γιατι ειναι 27 και πεθαινει οταν φτυνουν τα mobs απο το διπλανο δωμάτιο, θα του μάθω να χοροπηδάει στους boomers μεχρι να πάει 31 :)
Απαράδεκτο!! θα σου κάνω επίπληξη για αυτό που έκανες Στέφανε hahaha Το raid είναι ομαδικό άθλημα ρε συ. :) δεν κάνει να το σολάρεις :P :P
Τούμπανα έχετε γίνει!
Valus hardcore σημερα για να γουσταρουμε...
Επειδη ξεχασα να αφησω ανοικτο το PS4 για να μπω με το vita, μπορει να τσιμπησει κανεις το gorgons?
axaxaxa να σε καλα γιαννη με εκανες να γελασω:hey:μη με κανεις report δε φταιω εγω η bangie φταιει για ολα μας εχει παραμελησει
τοσο καιρο χωρις dlc ξαχνουμε τροπους να κρατηθουμε στο παιχνιδι
πρεπει να κρατηθουμε σε φορμα:swordfight: και να κρατησουμε τις καραμπινες ζεστες:a098:
- - - Updated - - -
αμα μπω το μεσημερι θα κοιταξω να το βρω εγω παναγιωτη
Oχι κυριοι.. να παμε να κάνουμε τεμπιλαρ να το παρουμε μονοι μας :a038: