Originally Posted by
Valkyre
Λοιπον ακου να δεις και διαβασε αυτα που θα γραψω πολυ πολυ καλα... εχω κανει σε αυτο εδω το φορουμ 12 ΧΙΛΙΑΔΕΣ μηνυματα. Σε προκαλω ΤΩΡΑ λοιπον να βρεις μεσα απο ολα αυτα τα μηνυματα ενδειξεις οτι ειμαι ατομο που με το που του "δοθει η ευκαιρια για εξουσια κανει οτι γουσταρει"...οτι το παιζω αφεντικο "αποφασιζομεν και διαταζομεν" δηλαδη να το πω λαικα στυλ "γαμαω και δερνω"
Ναι σε αγνοησα και θα συνεχισω να το κανω γιατι εισαι ΑΓΕΝΗΣ οπως ησουν και στο μηνυμα σου ειρωνικος, και επειδη εχω βαρεθει να ακουω μαλακιες εδω χαμω και να χαλαω την ζαχαρενια μου για τον καθενα που νομιζει οτι επειδη δεν εχει μαθει τροπους θα πρεπει να με απασχολει εμενα, δεν ασχολουμαι απλα. Ο μονος λογος που το κανω αυτην την στιγμη ειναι γιατι νομιζεις εσυ ο Κατσουρας οτι εχεις το δικαιωμα να καθεσαι και να με χαρακτηριζεις δημοσια ατομο εξουσιας, ενω ειμαι mod ολα αυτα τα χρονια, και δεν εχω δωσει την παραμικρη αφορμη για κατι τετοιο και εχω 12 ΧΙΛΙΑΔΕΣ μηνυματα που το αποδεικνυουν.
Οταν λοιπον ενας τετοιος Κος Κατσουρας απευθυνεται σε εμενα μεσω ΠΜ και ο τροπος που μου μιλαει ειναι ειρωνικος "αποφασιζομεν και διαταζομεν" λες και ειμαι κανα φασιστικο γουρουνι που ειναι τυφλο απο την εξουσια και ειπε "α τι να κανω σημερα, α ναι ας βρω εναν αγνωστο, να αυτονανε τον Κατσουρα και να το παιξω αφεντικο" ,δεν προκειται να παρει ουτε απαντηση ουτε συζητηση ουτε τιποτα απο εμενα. Δηλαδη πραγματικα τι περιμενες? Να με λουσεις με ειρωνια και εμμεση προσβολη κι εγω να βαλω την ουρα στα σκελια μου και να σου απαντησω κι απο πανω? Αν ειχες τροπους, ηξερες να συζητας και δεν πιπιλαγες την καραμελα της "εξουσιας" και της "επαναστα" τοτε -οπως παρα πολλοι αλλοι σε αυτο εδω το φορουμ- καλλιστα θα ειχε γινει συζητηση επιπεδου και οχι δαπεδου και θα ειχαμε καταληξει σε ενα πολιτισμενο αποτελεσμα. Ξερει πολυς κοσμος εδω μεσα οτι δεν εχω κομπλεξ να παραδεχθω λαθη, διαφωνιες, να αλλαξω αποψη για ενα θεμα και να συζηταω θεματα επι της ουσιας. Οι αποδειξεις γι αυτα που λεω υπαρχουν παντου εδω μεσα στα ποστ μου.
Ο λογος που ειπα να κλεισουν τα 123471294 θρεντ που ανοιγουν καθημερινα ειναι γιατι εχουμε γεμισει με θρεντ που γραφουν 1-2 ατομα μεσα και μοιαζουν περισσοτερο με blogs παρα με θρεντ. Ανοιξατε για την Αρσεναλ, ανοιξατε για την Liverpool ε να ανοιξουμε και για την Μποχουμ αμα ειναι...
αυτη ηταν η αποψη μου. Δεν θεωρω οτι επειδη ειναι η αποψη μου ειναι ντε και καλα η απολυτη και η σωστη και ειδα να συμφωνουν και αλλοι μαζι μου. Δεν ενηργησα τοσο αυθαιρετα οσο θελεις να πιστευεις και χωρις να δινω δεκαρα ή παιζοντας το εξουσια. Αν το συζηταγες μαζι μου με ενα ταδε επιπεδο σεβασμου χωρις να με λουσεις ειρωνια και εμμεσως πλην σαφως αποκαλωντας με φασιστα στο πμ να εισαι σιγουρος οτι θα σε ειχα ακουσει και θα ειχα εκτιμησει αυτα που ειχες να πεις.
Αυτα και τελος.