Eμένα αύριο έρχεται...γράφτε εντυπώσεις και απο multi?
Printable View
Eμένα αύριο έρχεται...γράφτε εντυπώσεις και απο multi?
Αν το πάρω από Αγγλία θα έχει ελληνικούς υπότιτλους?
Παιδια ρωταω κανονικα χωρις πλακα επειδη το ακουσα και απο αλλους....
τι ειχε η Ελενα στο 3 και λετε "πως την εκαναν ετσι?" Οχι πραγματικα δεν εχω καταλαβει τι εννοειτε? Ειμαι ο μονος που δεν βλεπει διαφορα εκτος απο καποιες αχνες φακιδουλες?
Δεν ξερω γιατι εμενα μου φανηκε οτι απο ολους τους χαρακτηρες ειχε την μικροτερη αλλαγη. Την μεγαλυτερη την ειχε η Κλοη. Εχω παθει τιποτα λολ? :P
την βρήκα και εγώ ΠΟΛΥ αλλαγμένη και προς το καλύτερο...ήταν πολύ πιο καλοσχεδιασμένη και όμορφη...η Chloe μου φάνηκε το ίδιο (αδιάφορη :D)
Εγω ελαχιστες διαφορες παρατηρησα και μου μοιαζει ακριβως οπως στα αλλα παιχνιδια, μια χαρα δηλαδη. Γι αυτο απορρω τι αλλαξε τοσο πολυ απανω της κι εγω δεν το πηρα χαμπαρι.
Τα μάτια της άλλαξαν, φαίνεται λίγο Ασιάτισσα...
μια χαρα την κανανε την Ελενα. ειναι πιο ωραια απο το 2.
οπως και η Chloe βεβαια. αυτος ο πισινος της ειναι ακομα τελειος...
Αντιγράφω από το zavvi:
http://www.zavvi.com/games/platforms.../10293233.htmlQuote:
Languages Supported:
English, French, Italian, German, Spanish, Dutch, Portugese, Polish, Czech, Finnish (Suomi), Danish (Dansk), Swedish (Svenska), Norwegian (Norsk), Russian, Greek, Turkish
Ελπίζω να έχει τελικά, νεότερα όταν μου έρθει και το τσεκάρω.
Αχά ναι. Έχει ελληνικούς υπότιτλους η Αγγλική έκδοση.
ok, εγω παντως εκανα quote τον psx3 που εκανε quote τον Co-President της naugthy dog με την σειρα του για το ιδιο θεμα. :idiotic_smile:
καλα ρε παιδια, δεν το εχει παρει κανεις απο αγγλια ςεδω μεσα;;; εντυπωση μου κανει, πραγματικα. εγω λογικα απο αγγλια θα το παρω
Πολύ περίεργο, άλλα λέει ο cbalestra, κι άλλα το Zavvi... μόνο αν το έχει πάρει κανείς από Αγγλία θα μάθουμε στα σίγουρα.
^^ γι`αυτό λέω "ελπίζω", και εγώ περιμένω να μην έχει.
Από την άλλη όμως οι Αγγλικές εκδόσεις έχουν μόνο Αγγλικά ενώ το zavvi αναφέρει αρκετές γλώσσες οπότε μάλλον αποκλείουμε το τυπογραφικό λάθος..
Ίδωμεν! (σωστά το έγραψα?)
^^είναι ίδωμεν ή είδομεν οπότε σωστός!
Σε όποιον έρθει πρώτο από Αγγλία ας μας επιβεβαιώσει αν έχει ή όχι ελληνικούς υπότιτλους.
ενα παραδειγμα για το τι γραφει ο καθενας. πολυ προσφατα κοιταζα την τριλογια toy story που θα βγαινε σε 3D και ενω amazon, zavvi, planetaxel λεγανε οτι θα εχει extras (αναλυτικα γραμμενα παρακαλω) και τις ταινιες σε 3D+2D, το πακετακι ειχε μονο τους 3D δισκους. οποτε, κρατα μικρο καλαθι που λενε. πολλες φορες γραφουν ο,τι τους κατεβει
molis to termatisa arketa kalo, poli kala grafika arketa bugs sto offline alla diaskedastiko. pethana peripou 120 fores nomizw kai to termatisa se 9 ores kai 20 lepta apo ta opia ta 1ora k 17lepta itan akinisia stis 3 ores etrexa sta 40 lepta skarfalosa kai sta ipolipa malak..stika.
Tou vazw arista 10
Καλημέρα.
Ίδωμεν είναι Χρήστο και σε καμία περίπτωση κάτι άλλο, όμως και πάλι το σωστό είναι "Οψόμεθα". "Είδομεν" - "Είδωμεν" και οτιδήποτε άλλο είναι λάθος. (όλα από το αρχαίο "ορώ")
Τέσπα, δεν υπάρχει περίπτωση το zavvi να έχει την ευρωπαιϊκή έκδοση και όχι την αυστηρά βρετανική, γι' αυτό και έχει τόσους υπότιτλους;
αν ισχύει αυτό που λέω, βγαίνει σωστός και ο Balestra και το zavvi, γιατί ο πρώτος όπως λέτε αναφέρθηκε στην αγγλική έκδοση, το zavvi (όπως υποθέτω) έχει την ευρωπαϊκή έκδοση.
3o playthrough και ακομα ζαλιζομαι απο τον τεχνικο τομεα του τιτλου. Αυτο που μου κανει την μεγαλυτερη εντυπωση απο ολα τελικα ειναι το ποσο τελειος ειναι ο φωτισμος υπο ολες τις συνθηκες...
ειτε ειναι βραδυ, ειτε πρωι, ειτε σουρουπο, ειτε απογευμα, ο φωτισμος ειναι απλα υπεροχος...
Επισης νερο, θαλασσα (αλλο το ενα αλλο το αλλο) φωτια, καπνος, αμμος, σκονη, δεν ειναι μοναχα υπεροχα οπτικα, αλλα εχουν και την αναλογη φυσικη η οποια επηρεαζει το gameplay...πραγματικα θεαματικη δουλεια. Τεχνικα δεν ξερω πως τα καταφεραν καθως ουτε τα textures βλεπω να εχουν μεινει πισω (το αντιθετο) ουτε τιποτα...ισως καποιος με τις καταλληλες γνωσεις να μας πει 1-2 κουβεντες! (για ποιον χτυπαει η καμπανα? γκουχ γκουχ! :) )
Ακομα δεν εχω παιξει πολυ co-op αλλα λιγο που ασχοληθηκα μου αρεσε πολυ!