Poly kalh douleia......Keep walking!!!!
Poly kalh douleia......Keep walking!!!!
Το blahdvd έχει φάει άκυρο από μένα. Το Assassin's creed brotherhood το στείλανε στις 22/11, ακόμα δεν μου έχει έρθει. Το gran turismo 5 το έστειλαν στις 23/11, ούτε αυτό δεν μου έχει έρθει ακόμα.
α μη μου λες τετοια. εχω κανει preorder για το γεναρη επειδη το zavvi μαμιεται. τωρα αρχισε κ αυτο? πηγες στα ΕΛΤΑ μια βολτα να δεις μπας κ παιζει κατι?
Ρε παιδιά όλα τα καταστήματα ψιλοαργούν λίγο αυτόν τον καιρό, μην αγχώνεστε, σε όλα τα forums τα ίδια λένε, σκεφτείτε ότι εκτός των άλλων, υπάρχουν άσχημες καιρικές συνθήκες κιόλας που δημιουργούν καθυστερήσεις.
?????? ?????? ??? ????? ?? ????? ???? ??? site ??? shopto ?????????? ??? fifa 11 ???? 26/11 ??? ??? ???? ????? ?? ???? ????? ??? ??? ?? ???? ????? ?? ???????? ??? ?? ??? ??????? ????? ??????????? ?? ???? ????? ??? ??? returns policy ???????? ??? ??? ???????? ?????????? ????? 7 ????? ??? ??? ?????????? ??? ????????? ?? ???? ????? ??? ?? ????? ???? ???? ??????? ???? ?? ???????? ????? ????? ??? ??????? ?? ??? ?????
________
BRUNETTE CHEERLEADER
παιδιά ξέρετε αν πάρω το gt5 απο zavvi, hut θα έχει ελληνικά
:bravo-009:πρέπει οπωσδήποτε να το πάρω απο ελλαδα γιατί είναι λίγο τσουχτερό εδώ στην τιμή:c025::a010bg:
1) Peira apo to blahdvd 2 GT5 kai exoun erthei alla to nba jam akoma na erthei apo tis 24!
2)to GT5 apo to blah eixe kanonika ellhnika
δηλαδη φιλε μου απο οποιο καταστημα της αγγλιας το παρω θα εχει ελληνικα
εφυγα για καμια συλλεκτικη
καποιος που να αγορασε προσφατα κατι απο gamestation και να ειχε προβλημα?
http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/S...dition-PS3.htm
αυτο ποιος θα το προλαβει αραγε...?
Eμενα παντως απο zavvi ηρθε σημερα το hot pursuit, εκανε 7 μερες ακριβως. 5 εργασιμες δηλαδη.
Η γκαντεμια ειναι οτι ελειπα απο το σπιτι και το αφησε στη γειτονισα και εμενα μου αφησε ενα χαρτακι στο ταχυδρομικο κουτι να το παρω απο τη γειτονισα, και η γειτονισα λειπει απο το πρωι και δεν εχει ερθει ακομα μαμωτο !!!!!!
Οσοι παραγγειλαν Splatterhouse τη Δευτερα εχει γινει σε κανεναν dispatched;
λοιπον. μετα απο το τρελο άκυρο που έφαγα απο το μουλτιδράμα για την codex του brotherhood, αποφάσισα να τολμήσω όπως είχα αναφέρει και να τιμήσω την collectors απο τους καναδούς φίλους μας εδω (http://www.videogamesplus.ca/).
αποστολή 23/11. χαρτάκι απο τα ΕΛΤΑ 6/12. το δεματάκι σε αψογη κατάσταση και ουτε τελωνεία ούτε τελώνες και φαρισαιοι. μάλιστα τελική τιμή μαζι με μεταφορικά μεσα περιπου 83 ευρώπουλα.
αγαπώ καναδά και πλατανόφυλλα.. απο εδω και πέρα ότι δεν είναι απο αμαζον.ουκ(TM) θα είναι απο τους καναδούς φίλους μου.
edit: επειδή είδα ότι ρωτάτε ... αυτη τη στιγμή ο postman pat (η royal post για εσάς) έχει τρελό φόρτο και επίσης απο 15/12 θα ψιλουπολειτουργουν (στελνουν και χαρτάκι μάλιστα που λέει αν θελετε να φτάσει το γραμμα/δεμα σας μεχρι τα χριστούγεννα στείλτε το μεχρι τς 15/12).
επισης η ζωή είχε ψιλοσταματήσει στην Αγγλια λόγω της χιονοπτωσης με τα περισσότερα αεροδρόμια κλειστα. και τα blah zavvi κλπ νομίζω ότι είναι guernsey (ένα απο τα channel islands == τα νησάκια κοντα στη Γαλλία).
Να την χαίρεσαι φίλε!
Άλλο ένα παιδί την έχει λάβει ήδη, πολύ χρήσιμα αυτά τα posts για να ξέρουμε τι να περιμένουμε από το vgp και σε αυτά τα μεγάλα πακέτα.
Το vgp μου εστείλε και εμένα την collectors του Αssassins creed brotherhood, αλλα δεν ήταν αυτή που είχα παραγγείλει. Είχα προ-παραγγείλει την έκδοση με τον Αρλεκινο και αυτοί μου έστειλαν την άλλη με τον doctor.
criter, τι εννοείς είχες προπαραγγείλει την έκδοση με τον Αρλεκίνο; Γιατί θυμάμαι πως αυτή η έκδοση ήταν αποκλειστική στα gamestop, σε κανένα άλλο κατάστημα.