Xρήστο αυτό εννοείς???
Το βιντεάκι είναι τυχαίο αλλά το είδα κι έπαθα πλάκα με το παληκάρι.
[youtube]cRkAwh4cbgI&feature=related[/youtube]
Printable View
Kαλα εσυ εχεις ξεφυγει εδω και καιρο, εχω προσπαθησει οσο πιο ευγενικα μπορω να σου το επισημανω αλλα δυστυχως βλεπω οτι συνεχιζεις τα ιδια.
Συνεχιζεις απο εκει που ειχες μεινει, πριν λιγο καιρο δλδ που μας ελεγες οτι τα παιρνουμε για να αβανταρουμε τα Ελληνικα μαγαζια ολοι στην ομαδα. Και αντι να ζητησεις ενα συγνωμη για το μεγιστο θρασος που εχεις συνεχιζεις να κατηγορεις με προσχημα ο,τι πιο αλλοπροσαλο σου ερχεται στο κεφαλι. Ειλικρινα λυπαμαι και ουτε προκειται να ξανασχοληθω μαζι σου, το εκανα ευγενικα σε αρκετες αλλες περιπτωσεις γιατι ηλπιζα οτι θα εχεις την ωριμοτητα να καταλαβεις τι παριστανεις εδω και καποιο καιρο μεσα στο φορουμ. Χαιρετιζω λοιπον τον dark avenger του φορουμ που ανακαλυψε τον δολιο ρολο μας εδω μεσα και εχει βαλθει να μας ξεσκεπασει.
Συγνωμη απο τους υπολοιπους που παρεμβαινω στο thread με κατι τετοιο, sorry ειλικρινα.
:offtopic: Αντι να επεμβεις να σταματησεις τον συνεχιζομενο βιασμο του νηματος κατηγορεις εμενα που κανω αυτο που δεν μπορεις να κανεις εσυ. Και οχι επειδη δεν μπορεις αλλα δεν θελεις. Βλεπεις τα συμφεροντα της "συντεχνιας" ειναι πιο δυνατα απο αυτα του καθηκοντος. Ειτε σου αρεσει ειτε οχι αυτη ειναι η αληθεια.
Οταν σου ζηταγα παλαιοτερα να ασχοληθεις με ενα προβλημα που ειχε προκυψει, ειδα τη σπουδη σου να το κανεις. Τωρα ομως που εναντιωνομαι στον βιασμο του νηματος της ομαδας που υποστηριζω απο εναν συναδελφο σου, τρεχεις να με κατηγορησεις δημοσια για "ανωριμοτητα" & "μεγιστο θρασος", προσποιουμενος οτι το κανεις για να με βαλεις σε ταξη, θυμομενος να λειτουργησεις επιτελους ως mod.
Οταν ορισμενοι mod ειναι μερος της "συντεχνιας" και κανουν επιλεκτικα αυτο για το οποιο εχουν οριστει τοτε κατι δεν παει καλα. Αυτο φαινεται και απο διαφορα αλλα μελη που εχουν αποχωρησει τελειως τα οποια συμμετειχαν για πολλα χρονια στο forum με εκατονταδες ή χιλιαδες posts αλλα οταν καταλαβαν το εργο που παιζοταν αποχωρησαν.
Οταν θα ξεκινησετε να σεβεστε τα απλα μελη και να μη λειτουργειτε με δυο μετρα και δυο σταθμα τοτε εγω δεν θα εχω λογο να πω κατι.
Και ναι προτιμω να "εχω ξεφυγει" απο το να καθομαι να σας παρακολουθω να διαλυετε καθε εννοια της ταξης & της λογικης.
Υ.Γ 1 Οσον αφορα το θεμα με τις αγορες απο Ελλαδα ή εξωτερικο αν δεν το ειχες προσεξει πριν λιγο καιρο ο activate μειωσε οσους ψωνιζουν απο εξω, του απαντησα αναλογα και πολλα μελη καθως και ο x-nec τον εβαλαν στη θεση του. Εχω λοιπον το "μεγιστο θρασος" να απανταω σε οποιονδηποτε, οταν κατηγορει μια συγκεκριμμενη ομαδα ατομων που τυχαινει και εγω να ανηκω σε αυτην.
Τελος αυτη τη συγνωμη που τοσο επιμονα ζητατε, καλα θα κανετε να κοιταξετε πρωτα τον εαυτο σας στον καθρεπτη και να αναρωτηθειτε ποσο σωστα λειτουργειτε ως mods.
Υ.Γ.2 Ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη που απαντησα σε αυτο το νημα, αλλα ενιωσα βαθια προσβεβλημενος μετα την επιθεση που δεχτηκα απο τον hakoo.:focus:
^^Καλα εκανες και εβαλες στη θεση του τον activate και τον καθε activate αν θεωρεις οτι σε προσεβαλε. Αν θυμαμαι καλα και ο X-Nec του ειχε απαντησει που ανηκει στην ομαδα των mods. Αλλο ομως ειπα εγω, κι εσυ σε αλλο απαντας εκ του πονηρου βαζοντας τον activate σε μια ασχετη κουβεντα για να αποπροσανατολισεις. Για να με ταυτισεις δλδ με τον activate, λες κι εγω παρεξηγηθηκα που την ειπες στον activate. Γι'αυτο σε κατηγορησα για μεγιστο θρασος, για το γεγονος οτι μας ειπες χυμα οτι στην ομαδα των mods τα παιρνουμε για να εξυπηρετουμε συμφεροντα. Αν δεν το θυμαμασαι να στο θυμισω δεν εχω προβλημα, τα posts εκει ειναι δεν φευγουν.
Μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω τωρα χωρις παιχνιδακια και πισω απο τις λέξεις κρυβεται ο Αλεξης με πιο δικαιωμα μπορεις εσυ να με κατηγορεις σε ενα φορουμ οτι τα παιρνω απο τα ελληνικα μαγαζια η απο τον διαχειριστη του site για να προωθω συγκεκριμενα μαγαζια/προιοντα? Γιατι θα πρεπει εγω να καθομαι να ακουω τον καθε jk blue tiger να μου λεει οτι τα παιρνω επειδη ετσι του καπνισε και επειδη ειναι butthurt με καποια προηγουμενη συμπεριφορα μου που δεν του καθησε καλα ενω στην πραγματικοτητα η συμμετοχη μου εδω μεσα ειναι εθελοντικη επειδη κανω το χομπι μου και μονο?
Περα απο το αν θεωρεις οτι κανω σωστα την δουλεια μου ως mod, που ειναι δικαιωμα σου να μου τη λες γι'αυτο και δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω αποψη (αλιμονο, αυτο τιθεται στην κριση του καθενος), θα σου πω απλα οτι θα επρεπε να ντρεπεσαι γι'αυτο που ειπες (περι χρηματων και συντεχνιων κτλ) και γενικοτερα για τη σταση σου.
Αυτα ειναι χοντραδες φιλε μου, και δεν τα δικαιολογω ακριβως επειδη εισαι και καποιας ηλικιας οπως εγω.
Το να εισαι butthurt και να μην συμφωνεις με τον τροπο λειτουργιας των mod ειναι ενα θεμα, το να κατηγορεις καποιον οτι τα παιρνει βασιζομενος σε μπουρδολογιες και ο,τινανιες ειναι ενα αλλο.
Αν θεωρεις οτι επειδη τυχαινει να ειμαι mod θα καθομαι να ακουω τις συκοφαντιες του καθε jk blue tiger και μαλιστα για θεματα που θεωρω σοβαρα χωρις να αντιδρω κανεις λαθος. Ειχα τον αλλο που μου ελεγε οτι ειμαι υπαλληλος του Βγενοπουλου, τωρα εχω και σενα να μου λες οτι τα παιρνω. Για coolαρετε λιγακι και προσεξτε τι λετε.
Περιμενω απαντηση εννοειται, να μου πεις ποσα παιρνω, πως τα παιρνω και κυριως που το ξερεις οτι τα παιρνω ε.
Καλα ναι εμεις εδω ειναι γνωστο οτι εχουμε στησει μια τρελη επιχειρηση εις βαρος ολων των μελων και θησαυριζουμε τοσα χρονια ενω σας κανουμε κουμαντο.
Βλεπεις με αυτον τον τροπο και βγαζουμε λεφτα, αφου τα παιρνουμε απο ολους και ταυτοχρονα ικανοποιουμε και τις σαδομαζοχιστικοφαστικες μας τασεις, αφου εξασκουμε τον νομο και την ταξη σε καθε απλο μελος εδω μεσα γιατι ειμαστε οι πρωτοι μαγκες κι ολοι οι υπολοιποι κατω απο εμας ειναι χωριατες....
Ισως αν το διαβασεις αυτο το μηνυμα 3-4 φορες συνεχομενες, ακομα και αν το βαλεις και στην υπογραφη σου να καταφερεις να το πιστεψεις πραγματικα...
Καποιοι νομιζουν οτι εχει πολυ χαβαλε να εισαι mod.... ειναι και γμω που λεμε λαικιστι... και πολυ χρημα ετσι... εννοειται...Λιακοπουλος φαση, νομιζω θα κυκλοφορησει και σχετικο βιβλιο για ολη αυτη την συνομωσια συντομα.
Αφου εγω σκεφτομαι να παρατησω και την δουλεια τοσα λεφτα που μου δινει ο καθε activate, ο admin κλπ κλπ.
ΥΓ: Το φορουμ εχει περισσοτερα ενεργα μελη απο ποτε. Οποιοι εφυγαν καλα εκαναν και εφυγαν για τους λογους που εφυγαν. Δεν βλεπω βεβαια ουτε να εχουμε θεμα συμμετοχης ουτε ουσιαστικες εντασεις ουτε τιποτα. Ισα ισα θα ελεγα οτι ειμαστε καλυτερα απο ποτε σε αναλογια συνολου.
Άστα αυτά που ξέρεις Val... εγκάθετοι της τρόικας είστε όλοι οι mods και έχετε λυσσάξει να μας πάρετε το playstation για ένα κομμάτι ψωμί. Αλλά που θα μου πάει, δεν θα σε πετύχω σε καμιά σκοτεινή γωνία; Αλίμονο σου, ακούς εκεί και το άλλο να θάβει συνέχεια την Bethesda χωρίς λόγο και αιτία, σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ λιγάκι, από ποιον τα πήρες για να χύνεις τόση χολή στην εταιρεία αυτή; Μολόγα...
^^ Καλα δεν εχεις καταλαβει για τα χωνω στην Bethesda?? μα γιατι δεν μου εχει σκασει τις επιταγες που μου εχει ταξει εδω και καιρο....
αστα σου λεω.... δραμα...
Αν σου ξαναστείλει PS3 review copy μετά από όλα αυτά να με φτύσεις. ;) :P
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το κουβεντιάζουμε και δεν πράττουμε τα αυτονόητα:
α. έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών τους και
β. χαρτί από οφθαλμίατρο που να πιστοποιεί αν έχουν στραβά μάτια ή όχι.
Και μετά βλέποντας και κάνοντας..
PS: Πάλι στα αθλητικά είχαμε παρεξήγηση...χμ...:scratch:
καλα αφηστε τα αυτα, θα μιλισω εγω που δεν ειμαι της συντεχνιας, κυριι mode δεν πρεπει να μιλατε εαν δεν γνωριζετε. Δεν τους βλεπεις ενας τους την επεσε και αυτοι του την πεφτουν ολοι μαζι, ενα πραγμα σα τους εβραιους. Λοιπον εμενα μου ειχε κανει προταση ο ανυπαρκτος admin σας να ειμαι mod,φυσικα και το ρωτησα τι σημαινει αυτο, και η απαντηση του ηταν η εξης φρικιαστικη αηδια:δεν θα κανεις τιποτα, στο site, μονο που θα ακους ολη μερα Χατζιγιαννη, θα προωθεις τα ''δικα μας μαγαζια'' , θα λεω τα καλυτερα τουλαχιστον 5-6 φορες τις καθημερινες για τον admin και 10-15 φορες σε αργιες και Σαβ/κο. Τι θα κερδιζα ? την εύνοια του (wtf δηλαδη) και το εξωπραγματικο ποσο των 1500 ευρω προ κρισης παρακαλω το μηνα, φυσικα μαυρα. Και φυσικα επειδη ολοι με γνωριζετε και ολοι λετε τα καλυτερα για μενα κερετε και ο λογο που αρνηθηκα , μετα την αρνηση μου λοιπον ο ανυπαρκτος admin σας εξαπελυσε με τα σκυλια του εναν βρωμικο πολεμο εναντιον μου ,αλλα οτι και να κανουν δεν μπορεσαν να μου κλεισουν το στομα. ολοι τα παιρνουν....
Φιλικα ο παντα δικο σας tasioskis. ο αδιαφθορος.
^^ χχαχαχαχχαχ +ρεπ απλα! :)
Στο θεμα που αφορα το thread των αθλητικων(δεν εχω αποψη για το αλλο θεμα περι activate κτλ) ειχε δικιο ο jk_blue_tiger.
Τουλαχιστον απο την δικη του μερια και απο τον τροπο που βλεπει αυτος τα αθλητικα threads.
Eγω εχω αλλη αποψη βεβαια και βλεπω διαφορετικα αυτο το κομματι του φορουμ(σε ενα φορουμ οπως το δικο μας που αφορα games),χωρις αυτο να σημαινει οτι απαιτω και οι αλλοι να κανουν το ιδιο.
Απο και περα επειδη πολλοι δεν αποδεχονται/δεν γουσταρουν αυτο το κομματι/μερος των αθλητικων(κοντρα/καζουρα χωρις παρεξηγησεις) και τελικα παρεξηγουνται(απολυτα σεβαστο),θα προτεινα να παραμεινει το ''καφενειο των φιλαθλων'' ως εχει,για τετοιες καφενειακου τυπου συζητησεις και να γινουν 2 ακομα αθλητικα threads ,ενα που αφορα το ποδοσφαιρο και ενα που θα αφορα το μπασκετ,για πιο σοβαρες συζητησεις.
Επισης θα προτεινα να κλεισουν τα threads ΟΣΦΠ/ΠΑΟ/ΑΕΚ κτλ,κτλ.
http://www.ps3forums.gr/vb/showpost....postcount=1926
Έστω και μετά από 3 μήνες ελπίζω σαν mod που είσαι να ακούσει κανείς εσένα τουλάχιστον.
Υ.Γ.: Τάσο ζεις εσύ μας οδηγείς.
Κατά βάθος πάντα συμφωνείς μαζί μου αλλά κάτι η ξεροκεφαλιά σου κάτι ο τυφλός οπαδισμός σου κάτι ότι είσαι και γέρος άνθρωπος ε όλα αυτά που να σ'αφήνουν να το παραδεχτείς.....δεν πειράζει ξεκίνα από κάπου και σιγά σιγά θα σου λέω εγώ και θα σε διορθώνω.
Υ.Γ.: Το μερίδιο μου κάν'το κατάθεση στον λογαριασμό μου ο οποίος είναι 7 7άρια και στο τέλος ένα 7 στην τράπεζα σπέρματος.
Πρεπει να αλλαξω αβαταρ.Στην πραγματικοτητα θα μπορουσες να σε παππους μου!
Οσον αφορα το θεμα του activate δεν το εκανα για να "αποπροσανατολισω" αλλα ουτε "εκ του πονηρου" οπως προσπαθεις να μου φορτωσεις, αλλα για να σου δειξω οτι οπως αντεδρασα προ καιρου στον συναδελφο σου αντεδρασα το ιδιο και σε εκεινον. Ξερω πολυ καλα που βρισκονται τα posts παρολα αυτα αμα τελικα χρειαστω τη βοηθεια σου δεν θα παραλειψω. Μηπως τωρα καταλαβες γιατι το ανεφερα;
Οταν αποφασισεις να απαντησεις στο προηγουμενο post μου (σχετικα με τη μη παρεμβαση σου στα posts του PDS στο νημα του Ολυμπιακου) θα σου απαντησω και εγω με τη σειρα μου στο ερωτημα που σας βασανιζει. Ξερω οτι "καιγεσαι" μαζι με τον συναδελφο σου να ακουσετε την απαντηση μου και δε θα σας κρατησω αλλο στην αναμονη. Μη μου κανεις μονο τον πολιτικο που οταν του κανουν ερωτησεις που τον δυσκολευουν "ξεγλιστραει" με ασχετες απαντησεις.
Καθαρα και ξαστερα παρε θεση:
1) Επρεπε να παρεμβεις ή οχι για να σταματησουν τα ασχετα με το νημα posts του PDS ναι ή οχι;
2) Επρεπε να του γινει καποια επιπληξη ή ισως & τιμωρια ναι ή οχι;
Simple as that.
Πριν απαντησεις να σου θυμισω παλαιοτερο post μελους (Nek_Food) στο οποιο ειχε αναφερει να μην υπαρχει ανεχεια σε τετοιου ειδους posts με αναλογη τιμωρια ακομα και σε παλια μελη.
Ελπιζω αυτο το hint να βοηθησει την απαντηση σου.
Η ντροπη ειναι ολη δικη σας που υποστηριζετε ο ενας τον αλλον λογω φιλιας & συμφεροντος να μην πληγει το status της ομαδας των mods (gods:frusty:). Τετοιοι που ειστε μερικοι απο εσας να την χαιρεστε την ομαδα σας και εις ανωτερα. Αν κατεβαινατε σε πρωταθλημα για mods θα περνατε και βραβεια για την "αλληλοκαλυψη στην αμυνα σας" και defensive MVP εσυ ο ιδιος.
Αν νομιζετε οτι ειστε στο απυροβλητο και εχετε το αλαθητο του Παπα γελιεστε. Τουλαχιστον να εχετε τα κοτσια να παραδεχεστε οτι και εσεις κανετε λαθη και οχι να λετε για ντροπες και παρομοιες κορωνες.
Αλλα ξεχναω ο αφελης συνεχεια οτι ειστε οι μοναδικοι mods και πρεπει να υποκλιθουμε στη μεγαλοσυνη σας. Οτι λετε εσεις ειναι σοφο και δικαιο, ενω εγω ειμαι απλα ενα ταπεινο μελος που παραφερθην και πρεπει να μπω σε "ταξη".
Πριν καιρο επελεξα να μην το συνεχισω παροτι ποσταρες ξανα & ξανα... Βλεπω οτι δεν σου φτασανε τα δακρυβρεχτα posts που εκανες για να συγκινηθουμε απο το ποσο σε πειραξε τοτε η απαντηση μου.
Μην με προκαλεις αλλο γιατι εαν την πρωτη φορα ηταν too much αυτα που διαβασες την επομενη φορα που θα σου απαντησω ψαχνε πετρες να κρυφτεις.
Spoiler!
Οσον αφορα τα μελη που αποχωρησαν, εαν η ποσοτητα ειναι καλυτερη της ποιοτητας αργα ή γρηγορα δεν θα ειστε καλυτερα (σε αναλογια συνολου βεβαιως βεβαιως).
Τουλαχιστον εσυ PDS αναγνωρισες οτι υπαρχουν και μελη που πρεπει να τα σεβονται για την αποψη τους. Εστω και ετσι αυτη σου η απαντηση δειχνει οτι αναμεσα στους mods υπαρχουν και καποιοι που μπορουν να σηκωθουν απο την καρεκλα τους και να δουν λιγο παρακατω.
Eιλικρινα jk_blue_tiger δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος mod που νιωθει οτι εχει καρεκλα.
Προσωπικα ξεχναω οτι ειμαι mod,νιωθω και ειμαι απλο μελος,οπως ημουν και την πρωτη μερα που δημιουργηθηκε αυτο το φορουμ (και γι αυτο ισως παρασυρομαι μερικες φορες,οπως στο συγκεκριμενο θεμα),απλα με καποιες αρμοδιοτητες παραπανω,.
Ποτε δεν ημουν λατρης της επιτηρησης,αλλα περισσοτερο βοηθουσα στο οργανωτικο κομματι του φορουμ και αυτο εκανα και πριν γινω mod.Μαλλον δεν τα παω καλα με το πρωτο.
Ειδικα τωρα για τα αθλητικα threads οπως εγραψα και πριν ειχα και εχω αλλη αποψη για τo πως θα ηθελα εγω να λειτουργουν.Προφανως επειδη δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη,εκανα μια προταση παραπανω που θα επιτρεπει να υπαρχουν οι συζητησεις καφενειακου επιπεδου ,αλλα και συζητησεις καθαρα για μπαλα.
Τωρα για τον hakoo.Προφανως και δεν θα μπορουσε να παρεμβει ο ιδιος,αλλα μαλλον ο admin.Απο την αλλη δeν ξερω,μπορει να συμφωνει και αυτος με την αποψη μου για αυτα τα threads.Παρόλο που ειμαστε κλικα δεν γνωριζω την αποψη του.:p
Tεσπα ας μεινουμε στο τωρα.Αυτο μπορει να αλλαξει και να ειναι ολοι ικανοποιημενοι.
jk_blue_tiger , αν με κατηγορουσες μονο για κακο moderating, για καρεκλες, για υπεροψια, φυσικα και θα το συζητουσα (δεν ξερω αν κανω καλα τον moderator, παντως να συζηταω ξερω και το εχω αποδειξει), θα υπηρχε μια βαση. Απο τη στιγμη ομως που συνεχιζεις το ιδιο βιολι χωρις να ζητας συγνωμη με τις γελοιοτητες που λες, οπως καταλαβαινεις ειμαστε εντελως αλλου σε επιπεδο διαλογου και ως εκ τουτου συζητηση δεν γινεται. Ο,τι λαθος κι αν εχω κανει σαν moderator, που προφανως εχω κανει παρα πολλα, δεν δινει σε σενα το δικαιωμα να μου λες οτι τα παιρνω. Αν αδυνατεις να το καταλαβεις αυτο, ποσο ακυρο και αδικο ειναι για καποιους να τους προσβαλλεις με τετοιο χυδαιο τροπο στο βωμο μιας butthurt συμπεριφορας η ενος παραπονου που πιθανον να εχεις, προβλημα δικο σου φιλε μου. Συνεχισε να παριστανεις τον dark avenger και να καταγγελεις την κλικα, no probs. Κομμενα βεβαια αν εχεις την καλοσυνη τα περι χρηματων και μαγαζιων γιατι με αυτα εγω εχω μαθει να μην παιζω και δεν επιτρεπω σε κανεναν και για κανενα λογο να με συκοφαντει λεγοντας τετοιες χοντραδες. Εννοειται οτι αν το συνεχισεις το συγκεκριμενο θετω χαλαρα και ευκολα θεμα παραμονης μου ως mod.
Για τα αθλητικα κι εγω πιστευω οτι κατι πρεπει να αλλαξει, η ιδεα με την συμπτυξη καποιων topics ειναι καλη.
Προσωπικα και εντελως να εφευγε το section δεν θα ημουν αντιθετος.