Originally Posted by
Dragonpaul
Ας πω κι εγω δυο πραγματα, τα οποια ευελπιστω να καταλαβετε και Ολυμπιακοι και Παναθηναϊκοι, αλλα και οι οπαδοι αλλων ομαδων. Να καταλαβετε δηλαδη τον τροπο που θα τα πω, χωρις να εχω προθεση να γινω εριστικος. Επισης, ποσταρω στο thread του Παναθηναϊκου επειδη βλεπω εδω γινεται η περισσοτερη συζητηση.
Καταρχην, να ξεκαθαρισω τη θεση μου οσον αφορα στο αγωνιστικο κομματι. Ηλπιζα σημερα σε μια εμφατικη νικη για να τελειωνει το θεμα "πρωταθλημα", αλλα κυριως για να σταματησουν να μιλανε οι παναθηναϊκοι. Δυστυχως, οχι μονο δεν ηρθε η εμφατικη νικη, αλλα επρεπε να χασουμε. Οχι ισοπαλια! Να χασουμε! Δε με νοιαζει αν ο,τι εγινε, εγινε με προθεση ή απο λαθη. Αυτο που με νοιαζει ειναι πως ειδα την ομαδα μου να μην μπορει να κερδισει μια αλλη μεσα στο σπιτι της και μαλιστα με τη στηριξη χιλιαδων οπαδων της. Πιστεψτε με, ποτε δε στεναχωριεμαι οταν χανω απο μια ομαδα που επαιξε καλυτερα απο εμενα. Στεναχωριεμαι οταν παιζω εγω καλυτερα και απο ατυχια χανω. Επιπροσθετα, εχω μαθει στη ζωη μου να ιεραρχω τα προβληματα μου και το αθλητικο/οπαδικο κομματι το εχω ιεραρχησει πολυ χαμηλα. Οχι επειδη δεν αγαπω αρκετα το ποδοσφαιρο ή το μπασκετ, αλλα στη ζωη μου εχω θεσει αλλες προτεραιοτητες. Για εμενα, ενα παιχνιδι με απασχολει απο το 1ο εως το 90στο λεπτο, αντε και λιγο μετα. Μετα το ξεχναω, Ο,ΤΙ και αν εγινε.