Παιδια εκει που ημουν στο μενου σε καποια φαση παγωνουν ολα!Κολλησε.Γιατι?Το ειχα ουτε ωρα ανοικτο,δεν ειχε ζεσταθει.Ειναι καινουριο το PS3.Ουτε ενος μηνα.Λετε να επαθε κατι?
Printable View
Παιδια εκει που ημουν στο μενου σε καποια φαση παγωνουν ολα!Κολλησε.Γιατι?Το ειχα ουτε ωρα ανοικτο,δεν ειχε ζεσταθει.Ειναι καινουριο το PS3.Ουτε ενος μηνα.Λετε να επαθε κατι?
μπααα συμβαινει,
εκτως και αν αρχισει να το παθαινει συχνα
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Πρωτη φορα το εκανε παντως Φιλιππε.
Γιαννη ελπιζω να μην χρειαστει την αλλη φορα να το γραψω στο τεχνικο section :P
Μην ανησυχεις και μενα το παθαινει που και που...
Δεν ήξερα που να το βάλω για να το δουν όλοι και το βάζω εδώ http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp μετατροπέας greeklish σε Ελληνικά!!
Έτσι όσοι γραφουν από κονσόλα η υπολογιστή με αγγλικά(jimpsy)μπορούν να γραφουν εδώ το κείμενο τους και μετά να το κάνουν copy/paste στο forum!!Ειδικά στα μεγάλα κείμενα είναι ότι πρέπει για να μην κουράζεται και ο αναγνώστης να διαβάζει..
P.S.Αυτό το κείμενο είναι γραμμένο με τον μετατροπέα!!
Παίδες εμένα κάτι έχει γίνει με το account μου και δεν το ανανεώνει στα posts..Για παράδειγμα, τώρα πχ που θα κάνω αυτό το post τα Posts μου θα γίνουν 13, ενώ στα άλλα Posts που είχα κάνει δεν θα δείχνει 13 αλλά 12 ή 11 ξέρω γω..Σαν να μην τα ανανεώνει το account μου..Τι συμβαίνει? :/
^ LOL
Απλα καποιος σου εσβηνε τα post επειδη spamareis =P
Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση!
Θα ήταν ωραίο και πρακτικό ταυτόχρονα, αν όταν κυκλοφορούσε ένα παιχνίδι ανοιγόταν ένα νέο thread του παιχνιδιού αυτού με τις βασικές πληροφορίες κτλ. στο πρώτο ποστ (άλα neogaf). Έτσι ώστε να συζητάμε εκεί μέσα αποκλειστικά για το παιχνίδι και μονό και το παλιό thread να κλειδώνεται.
Το λέω αυτό γιατί από τη στιγμή που θα δημιουργηθεί ένα thread για ένα τίτλο, μέσα περιέχει του κόσμου τις φήμες, πληροφορίες άχρηστες, κτλ.
Μπορώ αν θέλετε κιόλας να αναλάβω εγώ αυτή τη δουλειά.
Μπορείτε να πάρετε ένα παράδειγμα από τα thread του Gran turismo και από το God of War 3.
ειναι λιγο κακο γιατι παει στραφει το παλιο thread...
Aποστολη εμενα μου αρεσει η ιδεα να εχουμε ενα official thread που να ειναι καπως πιο προσεγμενο, με πληροφοριες στο πρωτο post ala neogaf, απλα εκει γινεται λογω του ογκου των χρηστων. Μεχρι να βγει ενα παιχνιδι ειναι τοσοι πολλοι οι χρηστες που εχουν ηδη δημιουργηθει παρα πολλα threads με χιλιαδες posts. Επομενως εκει πραγματικα χρειαζεται το official thread για να μην επικρατει χαος. Εδω περα ο ογκος χρηστων δεν ειναι τοσο μεγαλος οποτε συμφωνω απολυτα με το "ωραιο" που λες, αλλα το "πρακτικο" ενταξει δεν ειναι κατι που δεν υπαρχει και στα υπαρχοντα threads.
καλησπερα
ειμαι καινουργειος στη κοινοτητα αυτου του φορουμ αλλα και προσφατα απεκτησα ps3
εχω μια μεγαλη απορια και δεν ξερω αν πρεπει να φτιαξω νεο θεμα η να κανω την ερωτηση μου εδω
*θελω να προβω στην αγορα του παιχνιδιου bleach soul resurrection(nis america version),ομως θελω να ρωτησω απο καποιον που ηδη το αγορασε αν ειναι available το japanese voice over οπως στο naruto ultimate ninja παιχνιδι
( αν πρεπει να κανω νεο θεμα παρακαλω πειτε το μου,γιατι θελω ν μου λυθει η απορια το συντομοτερο ωστε να αγορασω το παιχνιδι :) )
Φιλε καλωςηρθες, αλλα καλυτερα να ροτησεις στο αναλογο thread για να εχεις πιθανοτητες να σου απαντησουν. Τσεκαρε εδω http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...ghlight=bleach
Επισης, ροτα τον Tnf...ειναι master(LOL - πιστευω καταλαβατε που κολλαει το lol) σε αυτα. :D
Εγώ συμφωνώ με τον φίλο Αποστόλη του στυλ ένα pre-release που καιγόμαστε προ της επίσημης κυκλοφορίας και ένα μετά την κυκλοφορία - ει δυνατόν full review από κάποιον ώστε να συνεχίζεται εκεί η συζήτηση και όχι να έχουμε δύο θέματα ταυτόχρονα όπως παρατηρείται με πολλά games σήμερα. Εάν δεν είναι να γραφτεί κάποιο review άμεσα, μπορεί να "δεσμεύεται" ένα κενό post στην αρχή από όποιον έχει πει ότι το αναλαμβάνει ώστε να προστεθεί αργότερα ή κάτι ανάλογο. Θεωρώ ότι από την στιγμή που γίνεται review ένα παιχνίδι θα πρέπει να κλειδώνεται η συζήτηση στο θέμα που υπήρχε προ της επίσημης κυκλοφορίας και προφανώς θα έχει γίνει ο μαύρος χαμός από πληροφορίες/φήμες/σχόλια/ημερομηνίες κυκλοφορίας/υποθέσεις/εκτιμήσεις/κλπ άσχετα που όλοι ξέρουμε ότι πάντα υπάρχουν.
^ Ακριβως αυτο λεω και εγω. Οτι προσπαθω να παρακολουθησω μια συζητηση αποκλειστικα και μονο για το παιχνιδι, και δε μπορω, γιατι καπου ενδιαμεσα θα υπαρχει κατι που θα μου κοψει τη ροη του κειμενου. Αν μπορει να γινει θα ηταν ενα πολυ ωραιο feauture! LOL :P Εξαλλου το παλιο θα κλειδωνεται. Επισης δε νομιζω οτι υπαρχει και θεμα "χωρου" η κατι τετοιο... Εχουμε αφθονο χωρο εδω μεσα :D
Δεν ξέρω για χώρο... εγώ εδώ πίσω έχω αρχίσει πάντως να στριμώχνομαι, αν είναι να το φτιάξουν εκεί μπροστά που είστε άνετοι από ότι λες. :P
Τι θα γίνει με το troll/blizard?
Καλησπερα παιδες. Να ρωτησω προσπαθω να ανεβασω ενα βιντεο απο youtube σε καποιο post μου αλλα δεν μου το βγαζει σε μικρο παραθυρο για preview (οπως παντα)...το προβλημα το εχω σημερα, πραγματικα δοκιμασα τα παντα αλλα τπτ. Κ ειδα οτι το εχουν κ καποια αλλα παιδια το ιδιο προβλημα. Εχουμε καποια ενημερωση τι φταιει κ δεν μπορουμε;
Ευχαριστω!