Αγορά νέας TV (4K, HDR, HDMI 2.0x κτλ)
Quote:
Originally Posted by
Valkyre
Οχι Γιαννη δεν νομιζω οτι με καταλαβες καλα.
α) Δεν εννοω οτι το sharpness ειναι κατευθηντηρια οδος για το ποσο cutting edge ειναι ενα παιχνιδι τεχνολογικα. Καμμια σχεση. Και το Uncharted εχει soft look ακομα και για native 1080p παιχνιδι σε σχεση με αλλα 1080ρ παιχνιδια. Ειναι το post processing που ακολουθει η ομαδα αναπτυξης για να δωσει το υφος που θελει. Καμμια σχεση με το τι παπαδες κανει η μηχανη γραφικων απο πισω.
β) Οπως ειπα στο ποστ μου το RDR2 εχει επιτηδευμενα soft look και οχι crystal sharp οπως το Forza Horizon. Το εχει για ολους τους λογους που λες, τα ατμοσφαιρικα εφφε, το ΑΑ και ολα τα λοιπα.
γ) Προφανως και ειναι καλυτερο απο την εκδοση του Προ. Νομιζω αυτο δεν αμφισβητηθηκε ποτε απο κανεναν. Δεν το συζηταμε καν, και πιο sharp και ολα. Αλλα σε σχεση με αλλα native 4K games ειναι soft.
δ) Το 900ρ σχολιο δεν ηταν κυριολεκτικο προφανως, ειχε μια δοση υπερβολης. Αλλα επειδη πηγα σε φιλο και ειδα το RDR2 να τρεχει σε native 4K και ειδα και το Forza Horizon ε το sharpness του ενος με το αλλο απλα δεν εχει την παραμικρη επαφη. Αυτο δεν το λεω για να πω οτι δεν ειναι εντυπωσιακο το RDR2 αλλα απλα για να τονισω οτι το θεμα αναλυσης/4Κ και τα λοιπα ειναι ολιγον στον αερα γενικοτερα και οτι τα οποια προτερηματα δεν κανουν την διαφορα που το μαρκετινγκ σου λεει. Σου λενε δηλαδη 4 φορες 1080ρ. Ναι ειναι οντως 4 φορες 1080ρ. Αλλα επι της ουσιας, ποιος το βλεπει αυτο το 4 φορες καλυτερα επι του πρακτεου, λαμβανοντας υποψην την αποσταση θεασης?
Εγω παντα μιλωντας προσωπικα, που γυαλια δεν φοραω, εχω 20/20 οραση δεν εχω δει καμμια τραγικη βελτιωση. Υπαρχει διαφορα, αλλα για εμενα οχι τετοια που να δικαιολογει τον ντορο. Για να δω την μεγαλη διαφορα, πρεπει να παω τοσο κοντα στην 55 ιντσων οθονη μου, που δεν ειναι βολικο για εμενα για να παιζω παιχνιδια μιας και αρχιζω και κουναω γυρω γυρω το κεφαλι για να αποκτησω πληρη εικονα του τι βλεπω.
Ναι οπως το θετεις συμφωνω. Προσωπικα αν ηταν να εχω textures εφαμιλλα με τα ultra settings του pc και να μπορουσα να κανω customize το frame rate θα θυσιαζα φουλ την αναλυση.
Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος οτι θα τα δουμε αυτα στην κονσολα.
Βεβαια απο την επομενη γενια που αναποφεκτα θα μπει και η sony στο party του BC ισως παιζει μια μικρη πιθανοτητα αλλα δυστυχως η κοινοτητα το μονο που ζηταει ειναι το κεφαλι του αντιπαλου.
Να μπορω να λεω στον αλλο οτι παιζω καλυτερα τα games απο αυτον και ολα οκ ενα πραγμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Valkyre
απλα μετα υπαρχει ο κινδυνος να βγουν ολοι αυτοι που ψειριζουν την μαιμου και να λενε "α δεν ειναι native 4K, ντροπη, τα ματια μου, δεν μπορω να δω, απαραδεκτο" κλπ κλπ...
Ακριβως αυτο.... Θα γινει της π....... το καγκελο. Γ αυτο δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος. Παντως 4Κ 30 παιζει μια χαρα το x, δεν μου φαινεται καθολου παραλογο η νεα γενια να μπορει να παιξει 4Κ/60 με ultra textures και AA.
Οχι μονο δεν μου ακουγεται παραλογο αλλα θεωρητικα ειναι η φυσικη εξελιξη.
Αν δεν μπλεξουμε με τιποτα 8Κ checkerboarding και δωστου παλι τηλεορασεις κλπ. Χαχαχα..
Quote:
Originally Posted by
king2009
Αφήστε τις αναλύσεις είναι από τα τελευταία πράγματα που κοιτάμε. Τσεκάρετε μερικά screenshot δικά μου από υπολογιστή και πείτε μου πόσο 4K είναι πραγματικά οι κονσόλες.
Ομολογω οτι δεν εντυπωσιαστηκα φιλε μου.
Καλα χριστουγεννα με χαρα και υγεια.