ελα βρε φιλε..........?αφου ολο ελεγες [τι χαλια σημα εχω και δεν εισουν ο μονος]
για χαβαλε παιζουμε δεν υπαρχει καποιος τιτλος απλα περναμε καλα με το sisaxis στο χερι to bluetooth στο αυτι και τι cod4 στο ps3 και παμε τρενααααααααααα
Printable View
που ειστε βρε CLANιαριδες μου, αντε 1 ωρα περιμενω
τι λεει το βραδι μετα τις 23.00 θα κανουμε τπτ?
EΓΩ ΠANTΩΣ ΣHMEPA ΘA EIMAI MEΣA AΠO TIΣ 20:00 MEXPI OΣO TPABHΞEI.TA ΛEME MEΣA [GR].
tha se dw tha se dw :P
fraga gia mpouzoukia den paizoun opote...
opws leei h gnwsth paroimia...to savvato h mpouzoukia h call of duty!(yparxei yparxei)
mhn to syzhtas re den paizei problhma.
no hard feelings :)
τι λεει σημερα θα μαζευτουμε? αντε γιατι εχουμε μεινει πισω απο φυσικη κατασταση μου φαινεται...
gavredr μετα τις 8:30 ειμαι μεσα :P
η ομαδα σημερα δεν φορτσαρε ιδιαιτερα διοτι καποιος (ξερει αυτος...:p) τραυματιστηκε εν ωρα μαχης και δεν απεδωσε τα αναμενομενα...ιδου η παρακατω εικονα ως αποδειξη προς αποφυγη παραξηγησεων...
XΘEΣ HTAN ENAΣ EΦIAΛTHΣ ΓIA MENA AΠO NΩPIΣ 20:00 KAI MEXPI TIΣ 22:45 OΛA ΠHΓAINAN KAΛA,TEΛEIO ΣHMA KAI ΠOΛΛOI ΠEΘAMENOI ANTIΠAΛOI.META OMΩΣ O ΘEIOΣ OTE AΠOΦAΣIΣE ΠΩΣ ΣKOTΩΣA ΠOΛΛOYΣ,KAI ΔEN ME AΦHNE NA ΠAIΞΩ(ΣNIΦ ΣNIΦ).OΛO ME ΠETAΓE EΞΩ KAI ME AΠOΣYNΔEE.ΓI AYTO KAI EΓΩ TOY EPIΞA MIA MOYTZA KAI EΦYΓA.!!!:@
kala ksigithikes :P
emena ton anthony kai ton mortal den mas phge kala xthes.mas psilobiasane :P
paides h istoria me to online sto COD4 den palevetai allo.eleos pia me ton OTE kai tis grammes tou.en eth 2008 na sernomaste me tis syndeseis mas,thn stigmh pou oi ksenoi pane sfaira.einai xaraktiristiko to paradeigma oti opote exw mpei se omada me ksenous o to shma tous se polles periptwseis einai teleio.kai otan mazevomaste ta ellhnopoula na mhn mporoume na paixoume mia maxh ths prokophs.gia na mhn anaferw tis aposyndeseis kai ta ksafnika petagmata apo to lobby.giafto kyrioi tou OTE teleiwnete epitelous me tis ergasies sas,kai afhste mas na xaroume to internet kai to online gaming!!!!! :rant::rant::rant: (TA EIPA KAI KSESPASA) lolololololol!!!!!!!!!!!
:rofl::rofl::rofl:etsi einai Giorgh tha epefte poly ksilo :fryingpan:
Η αληθεια ειναι οτι τελευταια το σημα ειναι απογοητευτικο. Το lag παιρνει και δινει, και οπως και να το κανουμε οταν εχεις 2 κιτρινες γραμμουλες ή μια κοκκινη δεν γινεται να κοντραρεις τις 3-4 πρασινες. Αδειαζω ολοκληρο RPD και δεν ανοιγει ρουθουνι.
Δηλαδη θα πρεπει να περιμενω να κλειδωσουμε δωματιο 12 ελληνες για να πεις οτι μπορεις να παιξεις καλα? Ελεος! Ασε τις διακοπες που μου κανει το λιγοτερο, μια φορα καθε ωρα.
tha ginei tpt simera?
εγω παντως επειδη γενικα ειμαι πτωμα και δεν θα κανω τπτ σημερις λεω να μπω...αντε να ακολουθησουν και αλλοι...εχουμε σκουριασει μου φαινεται..