Στο PS blog έχει ενδιαφέροντα tidbits στα σχόλια:
http://blog.eu.playstation.com/2013/...comment-380939
Κατά 99% έρχεται το UC3 (χλωμό να εννοεί το AC3).
Επίσης, τα ετήσια Vita games θα αλλάξουν τον Νοέμβριο, μιας και τότε μπήκαν στην IGC.
Printable View
Στο PS blog έχει ενδιαφέροντα tidbits στα σχόλια:
http://blog.eu.playstation.com/2013/...comment-380939
Κατά 99% έρχεται το UC3 (χλωμό να εννοεί το AC3).
Επίσης, τα ετήσια Vita games θα αλλάξουν τον Νοέμβριο, μιας και τότε μπήκαν στην IGC.
Ε ναι... 90 % το UC3..
εγώ πάντως έκανα υπομονή τόσο καιρό με την 8άρα που έχω μέχρι να πέσει η τιμή της 32άρας που ήθελα , (έχω να κατεβάσω κάτι μήνες games στο vita από το plus μιας και δεν χωράει τπτ άλλο) ,
αλλά υπέκυψα τελικά με 54λίρες από amazon...
όσον αφορά την download list , και να μην έχεις χώρο όταν το βάλεις να κατέβει υπάρχει κανονικά στην λίστα μετά ακόμα και να το διακόψεις , βασικά εγώ από το ps3 βάζω όλα τα ps vita games του plus στη λίστα έτσι με αυτόν τον τρόπο ,
ΜΑΚΑΡΙ το AC
χλωμο το βλεπω το AC3 μακαρι ομως!!!!!!!!!!
Δύσκολα θα είναι το AC3, γιατί είναι 3rd-party και περιμένουμε 3 exclusives για τα ετήσια games.
Σωστό, exclusives θα είναι τα 3 νέα ετήσια games στην IGC.
το σινε μορα και το βελοσιτι ειναι δυο παρα πολυ διασκεδαστικα παιχνιδια!
με ωραιο γαμεπλει.
δε το περιμενα...
Να πω και εγω τη γνωμη μου;Θα με πειτε γκρινιαρη αλλα τους τελευταιους μηνες δεν εχω μεινει και τοσο ικανοποιημενος με το ps plus,σε σχεση με τους πρωτους.και εξηγουμαι:
οσο πανε και ανεβαινουν τα GB που χρειαζομαστε καθε μηνα
Ειχα αγορασει το ps3 slim με 120gb και αναγκαστηκα λογο πλας να αγορασω νεο σκληρο 320GB.
και ελεγα οτι θα φτασουν, αλλα οχι...
Uncharted 3 αν μπει στο ετησιο update ειναι 45Gb και αν δεν κανω λαθος θελει τα διπλασια διαθεσιμα μεχρι να γινει το install
hitman 17 gb,ratchet & clank all for one 16 gb κλπ
Που θελω να καταληξω;οκ ολα καλα με τα παιχνιδια αλλα σαν να αρχισαν τα διαμαντακια που καποιοι λεμε Psn games καποιοι λεμε indie games.τους τελευταιους 3 μηνες αν βαλουμε και Ιουνιο,το μονο παιχνιδι Psn(και μικρο σε μεγεθος) ειναι το the cave.
Το psn εχει πραγματικα παμπολα παιχνιδια διαμαντια που θα μπορουσαν να μπουν στο πλας χωρις να πιανουν δεκαδες gb,κατι που εκαναν τους προηγουμενους μηνες οπου το 1 απο τα 3 ηταν "indie game"
Επισης προσωπικα θα ηθελα περισσοτερη ποικιλια στο περιεχομενο
Ας πουμε ολο τον Ιουνιο θα εχουμε rpg.Το ξερω οτι στο σχετικο Poll βγηκε πρωτο σαν κατηγορια αλλα θα μπορουσαν να τα μοιρασουν.
Racing δεν εχουμε δει εδω και ενα χρονο(αν εξερεσουμε το μετριο f1 all-stars).Ευελπιστω σε lbp karting στο μελλον!
Αυτα τα ολιγα απο μενα
Το να μην σ' αρέσει το PS+ επειδή δίνουν παιχνίδια μεγάλου μεγέθους είναι σαν να λες ότι δεν σ' αρέσει η τάδε προσφορά πιτσαρίας "all you can eat" επειδή έχεις μικρό στομάχι. :P
Προσωπικά προτιμώ τα Blu-Ray games από τα minis που έδιναν παλιότερα...
Φιλική συμβουλή: για PS+ οτιδήποτε κάτω από 1TB είναι πεταμένα λεφτά. Έχω PS+ από τον Οκτώβριο του 2010, πήρα 1TB HDD τον Ιούνιο του 2012 (μόλις ανακοίνωσαν την IGC στην E3) και έχω ακόμα περίπου 340GB free. Πιστεύω θα την βγάλω άνετα για αρκετό καιρό ακόμα...
κοιτα να δεις, για ατομα (σαν εμενα) που ειτε για λογους νοοτροπιας ειτε λογω οικονομικης αδυναμιας δεν εχουν την δυνατοτητα να παιζουν τα καινουργια παιχνιδια με το που βγαινουν.....το να μπαινουν παιχνιδια οπως το Hitman ή το batman που εχουνν βγει πολυ προσφατα ειναι μεγαλο "συν" (plus δηλαδη)
Αλλοι βεβαια αυτα τα εχουν παιξει/αγορασει ηδη και περιμενουν κατι πιο "ψαγμενο"......το καταλαβαινω.
Εμενα ας πουμε μου εκατσε κουτι ο Ιουνιος διοτι και κανενα απο τα τρια παιχνιδια δεν ειχα παιξει και ηταν στο μυαλο μου και τα τρια!
Δεν ειπα δεν μαρεσει το ps plus ειπα οτι τους τελευταιους μηνες δεν μαρεσει που μπαινουν ολο και πιο μεγαλα(σε gb) παιχνιδια.
Δεν εχει ολος ο κοσμος ps3 με 1ΤB σκληρο δισκο ξερεις....
Οσο για αυτο που λες οτι παιχνιδια κατω το 1gb ειναι πεταμενα λεφτα,ειναι καθαρα γνωμη σου και διαφωνω 100%.
Αναφορικα μερικα διαμαντακια που εχουν μπει ή θα μπορουσαν να μπουν στο ps+:
castle crashers,nba jam on fire,outland,fat princess,limbo,braid,the unfinished swan,journey,plants vs zombies Και πολλα πολλα ακομα
Και σου ξαναλέω ότι το μέγεθος δεν είναι σοβαρός λόγος για να κρίνεις τα παιχνίδια. Θες να κρίνεις το Uncharted 3 γιατί δεν είναι του γούστου σου και σου την σπάνε τα 10ωρα linear campaign (π.χ. είσαι fan των RPG & open-world); Σεβαστό.
Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Υπάρχουν και αυτοί με τα launch PS3 (20GB/60GB).
Ούτε εγώ είχα πάντα 1TB σκληρό ξέρεις. Προνόησα να πάρω μόλις ανακοινώθηκε η IGC, γιατί *ήξερα* τι με περιμένει... τι να κάνουμε, κάποιοι είναι πιο προνοητικοί.
Να διάβαζες και καλύτερα τι έγραψα και μετά ας διαφωνούσες όσο ήθελες φίλε μου...
Είναι προφανές ότι αναφέρομαι σε σκληρούς δίσκους, όχι παιχνίδια. Αυτό το πράγμα που μερικοί μπερδεύετε τα terabyte με τα gigabyte δεν το καταλαβαίνω.Quote:
Originally Posted by psx3
Για να λήξει η διαφωνία, είναι προφανές ότι προτιμάς το παλιό PS+ που έδινε indies και όχι Blu-Ray games. Η πλειοψηφία όμως προτιμάει το νέο PS+ με την IGC που δίνει Blu-Ray games, κι ας χρειαστεί να δώσει μια φορά λιγότερα από €70 (το κόστος ενός retail game) για 1TB HDD:
http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi/f/252963/2-5.html?keyphrase=1TB
Παιδιά , όσον αφορά το θέμα της χωρητικότητας καταλαβαίνω οτι κάποιος μπορει να μην χει μεγάλο δίσκο, αλλα μην ξεχνάτε οτι μπορειτε να ξεκινήσετε να κατεβάσετε κατι , να το ακύρωσετε και να το έχετε μόνιμα στη download list σας ( για οσο είστε συνδρομητές , που φαντάζομαι ολοι μας θα παραμένουμε οσο η υπηρεσία μένει ετσι ) και να το κατεβάσετε αφου τελειωσετε με κάποιο αλλο παιχνίδι και το σβησετε.
Υπαρχει βεβαια και η περίπτωση που κάποιος δε θελει να σβήνει και να κατεβάζει παιχνίδια συνέχεια..σε αυτη την περίπτωση με ενα μικρό ποσο ( 50-70 ευρώ ), παίρνετε ενα δίσκο απο 320 γιγα εώς και 1 τερα και καθαριζετε χωρις να σκέφτεστε τι συμβαίνει καθε φορα με τη μνήμη της κονσόλας..
Δεν κρινω τα παιχνιδια για το μεγεθος.Κρινω την Sony που με τις τακτικες της αναγκαζει τους πελατες της να αγοραζουν νεους δισκους.Οταν εβαλα το πλας περσι τον ιουλιο τα δωρεαν παιχνιδια ηταν κοντα στα 5GB με 10GB το καθε ενα.Tους τελευταιους μηνες αυτο εχει αυξηθει σε 15 gb και πανω,και αν μιλαμε για την περιπτωση του uncharted 3, 45GB.
Ετσι οπως το παει η sony σε μερικους μηνες δεν θα σε φτανει ουτε το 1 Terra:p
Δεν ξερω σε ποιους "μερικους" αναφερεσε αλλα θα σου πω πολυ απλα: ανθρωποι ειμαστε λαθη κανουμε.
Αυτο που προτιμω ειναι αυτο που εκανε η sony τους πρωτους 8-9 μηνες(απο περσι τον Ιουλιο) οπου ειχε δυο retail και ενα indie game σε λογικες χωριτικοτητες..Δεν ειναι το παλιο ps+ αυτο.
Δεν ειναι οτι δεν μαρεσει το πλας ισα ισα εχω ποιξει παιχνιδαρες τους τελευταιους μηνες και εχω σκοπο να το συνεχισω για αρκετο καιρο ακομα,απλα πραγματικα υπαρχουν αμετρητα παιχνιδια retail και indie που δεν πιανουν δεκαδες GB,και μπορουν να βαλουν μεσα (και)αυτα.More is not always better...
Μικρες γκρινιες...:cool:
Peace! :)
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν οι σκληροί δίσκοι ήταν είδος πολυτελείας ή αν σε ανάγκαζε να πάρεις proprietary HDD στυλ XBOX360.
Το Infamous 2 το ξέχασες; 15GB παιχνίδι.
Το UC3 είναι ιδιαίτερη περίπτωση λόγω 3D & cutscenes και δεν νομίζω να το ξεπεράσει άλλο, ούτε καν το TLOU...
Προσωπικά για 1 χρόνο ακόμα (μέχρι τα μέσα του 2014) είμαι καλυμμένος πιστεύω. Μέχρι τότε θα έχει βγει το PS4 και μεγαλύτεροι σκληροί δίσκοι.
Εκεί που έχουμε όντως σοβαρό πρόβλημα χώρου είναι με το Vita...
Πίστεψε με ότι είναι κι άλλοι σαν κι εσένα που θέλουν περισσότερα indies και λιγότερα retail για διάφορους λόγους... εγώ και άλλοι προτιμούμε retail των 10-15GB με 10-20 ώρες campaign, παρά το Limbo των 100MB για 3 ώρες gameplay.
Λοιπόν, για εσένα 2 επιλογές υπάρχουν:
Η δύσκολη λύση: Μαζεύεστε και κάνετε κάποιο petition για να αλλάξετε την ρότα του PS+, αν είστε αρκετοί.
Η εύκολη λύση: δίνεις €70 και παίρνεις έναν HDD 1TB.
Η επιλογή δική σου...
Προσωπικά σε αυτήν την γενιά έχω σπαστεί απίστευτα με το XBOX360 και τον περιορισμό του DVD (κρίμα που δεν υιοθέτησε το HD-DVD). Τι εννοώ; Πολλά multiplatform περιορίζονται στα 7-8GB και δεν εκμεταλλεύονται την επιπλέον χωρητικότητα του Blu-Ray.
Μάλιστα είχαν ακουστεί και κάποιες φήμες παλιότερα ότι η MS επέβαλλε αυτόν τον περιορισμό στα PS3 games. Ευτυχώς αυτό σιγα-σιγά αλλάζει (βλ. Hitman)...
Για να μην «εκπλαγείς» πάλι, να σου πω προκαταβολικά ότι στην επόμενη γενιά θα γίνει στάνταρ το dual-layer Blu-Ray των 50GB (το υποστηρίζουν αμφότερα PS4 & XBOX720). Το Wii U υποστηρίζει μόνο single-layer Blu-Ray των 25GB.
Αυτά...
Το να μου την πεσουν ολοι που δεν προσκυναω το πλας ηταν κατι που το περιμενα αλλα δεν με πειραζει.
Οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ, ειναι απλα μερικες μικρες γκρινιες δικες μου.οχι οτι δεν μαρεσει συνολικα το πλας σαν υπηρεσια,ισα ισα την βρισκω πολυ δυνατη!
Δεν ζητησα απο κανεναν να συμφωνησει μαζι μου.Απλα ειπα την γνωμη μου.Αυτη ειναι ειτε αρεσει ειτε δεν αρεσει σε κανεναν.