Σιγα σιγα γινεται... Οκ.
Printable View
Σιγα σιγα γινεται... Οκ.
Δεν μπορω να κανω activate ουτε απο τις συσκευες ουτε απο το itunes...ελπιζω οτι ειναι προβλημα των servers και θα λυθει συντομα
Όχι, εντάξει, εχει ξεκινήσει και το iPhone. Με το ipad ειμαι εντάξει, απλα με ενοχλεί που στον safari μετέφεραν τους σελιδοδείκτες δεξιά. Ειμαι αριστεροχειρας και με βόλευε που ηταν αριστερά.
Α δεν τον χρησιμοποιω.Έχω βάλει τον chrome
Εχω βαλει εδω και καμια εβδομαδα την GM εκδοση του iOS 7 και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το λειτουργικο, αλλα οχι απο την εμφανισει φυσικα.
Μπορω να πω οτι ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο πριν, ωραια τα εφε που του εχουν βαλει. Αλλα εμφανισιακα για εμενα υστερει παρα πολυ. Εχουν αρχισει και τα updates τωρα απο τις εφαρμογες και ολα γινονται φλατ! Μπλιαχ...
Πιστευω οτι και η μπαταρια εχεις καπως βελτιωθει απο πριν.
Αυτα...
Ρε παιδιά, μια ερώτηση...
Το ipad δεν εχει weather application;;;;;; Γιατι δε μπορω να τη βρω πουθενά;;;;;;
A, ναι... Τωρα θυμήθηκα οτι δεν εχει. Ο,τι να 'ναι....
Υπομονή ρε παιδια. Ας μην πέφτουμε με τα μούτρα. Και αυριο μερα ειναι! :Ρ εγω απολαμβάνω για τελευταια βραδιά το iOS 6! Το πρωι θα αναβαθμίσω με το καλο.
Ποτε θα ησυχασουμε απο αυτο το itunes?....ποση ωρα προσπαθω να βαλω τα apps μου, συνεχεια cancel sync κανει, κολλαει, τι ειναι αυτο το πραγμα καθε φορα...
iTunes και PC είναι ένα "θέμα". Σα να πας να ταιριάξεις σοκολάτα με.....μουστάρδα. Έχει τα θεματάκια της αυτή η μίξη καμιά φορά.
Σε Mac όμως, όλα δουλεύουν (αν ξέρεις να τα χειριστείς that's it) ρολόι.
Καλό θα ήταν πάντως, να αποδεσμευθεί το iPhone από το iTunes.
^^^^ Εγώ έχω καταργήσει το sync με iTunes για τα apps εδω και καιρό και δεν τα έχω πια στο laptop μου. Όταν κάνω restore ή αγοράζω νέα συσκευή, απλά κάνω restore previous backup απο το iCloud και τέλος. Ασε που όταν κανείς restore, δεν περιμένεις να στα κατεβάσει όλα. Ξεκινά με το restoreτων δεδομένων, και μετα σου δένει τον έλεγχο και σιγά σιγά επαναφέρει όλα τα apps στις θέσεις τους.
Σχετικά με το iOS 7, το έχω μια βδομάδα και μου αρέσει όλο και πιο πολύ. Νομίζω ότι μετά απο λίγο όλες οι παλιές εφαρμογές δείχνουν... απλά παλιές.
Πολυ ωραία η αυτόματη αναβάθμιση των εφαρμογών (τις αναβαθμίζει αυτόματα και όταν είναι έτοιμες σου βάζει απλά ενα notification για να σε ειδοποιήσει. Για τους ψείρες, αν πας στο App Store, σου δείχνει και την λίστα των τελευταίων αναβαθμισμένων για να ξέρεις τι άλλαξε στις εφαρμογές.
Άλλη φοβερή νέα δυνατότητα για μενα είναι το background app refresh, με το οποίο, όσες εφαρμογές το υποστηρίζουν, αυτόματα κάθε τόσο ξυπνάνε απο το λειτουργικό και ανανεώνουν τα δεδομένα τους. Πολυ χρήσιμο για μένα, γιατι ξυπνάς το πρωί, άρπα ζεις το κινητό και φεύγεις και όλα έχουν κατέβει απο πριν. Πχ podcasts κλπ
Τελείως εννοώ.
Εμενα χτες μου πέταγε συνέχεια error. Κατάφερα μετά από πολλα να αναβαθμισω το ρημαδο itunes και μετά πάλι error για το 7. Σιχτιριασα και πήγα για ύπνο. Σήμερα στις 9 το βράδυ θα ξανά προσπαθησω.
Σταλθηκε με περιστερι απο το Tapalalk 3.
Ναι την νέα έχω, έτσι και αλλιώς νομίζω ότι δεν μπορείς να βάλεις το ios7 αν δεν έχεις την τελευταία έκδοση.
Πρωτες εντυπώσεις...
Όμορφο ui, φρέσκο, καθαρό αλλά και στυλατο, μπορώ να πω ότι και τα εικονίδια δεν με χαλανε και χρήσιμες οι νέες λειτουργίες που έλειπαν στα προηγούμενα iOS. Ωραία και τα νέα εφέ όπως το wallpaper που κινείται, τα dynamic walls, το άνοιγμα των apps, το multitasking, η lockscreen κτλ
Ομως...lag...πολύ lag...Τουλάχιστον από το iOS είχα μάθει να περιμένω μια smooth εμπειρία χωρίς κόλληματα και καθυστερήσεις. Στο ipod5g μου το πρόβλημα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και το όποιο lag είναι ας πούμε ανεκτό, στο iPad3 όμως...μου δίνεται η εντύπωση ότι χθες κατέβασα μια beta έκδοση...μπόλικο lag και κόλληματα αλλά και δυσλειτουργίες που είναι ανεξήγητες. Πχ, πάω να επιλέξω ένα wall και κολλάει για καμία 10αρια δευτερόλεπτα μέχρι να μπει. Επίσης το scaling δεν δουλεύει, απλά δεν δουλεύει...στο άνοιγμα και κλείσιμο των apps εμφανές lag, ενώ χθες κάποια στιγμή το ipad κόλλησε για τα καλά, η κάθε λειτουργία που είχα επιλέξει εμφανιζόταν μετά από καμία 15αρια δευτερόλεπτα, χρειάστηκε πάνω από ένα λεπτό μεχρι να επανέλθει μόνο του και να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά. Τέτοια θέματα δεν είχα παλιότερα, ακόμα και με το φορτωμένο jailbroken ios6 ipad3 μου. Και για αυτό το λόγο, παρά τη θετική εντύπωση που μου έκανε η νέα εμφάνιση δεν μπορώ παρά να είμαι απογοητευμένος. Ελπίζω ότι σύντομα η apple θα βγάλει update, γιατί όπως είπα, νομίζω ότι έχω κατεβάσει μια beta έκδοση που δεν θα έπρεπε να έχει βγει χθες...
Στο iPad κι εγώ δεν έχω θέμα, στο iPhone 4 ομως σαφώς και υπάρχει "lag", αλλα όχι τραγικό. Παλευεται δηλαδη.
Αυτά τα κινούμενα wallpapers, τα γραφικά στον καιρό, κλπ κλπ, δε τα εχει το 4, ε;;; :(