M'εχει πιάσει υστερικό γέλιο! Χαχαχαχα!
Printable View
Πω πω κακός που είσαι πρωί - πρωί...
Ίσα ίσα είμαι πολύ καλός και βοηθάω τα νέα μέλη.
και να ban-αριστεις παλιοτρολ?? :P :P
Όχι το γατακιιιιιιιιιι......... :P
Ας πειραξει το γατι.... ξερω που παρακρει την μηχανη του καθε πρωι απο εκει περναω... λαμπαδα θα του την κανω.... ΛΑΜΠΑΔΑ!! :D
Καλημέρα , θα ήθελα να ζητήσω να διαγραφεί το διπλό ποστ που έκανα στο thread του Trophy List ( Gran Turismo ) και είναι αυτό ---> http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...544#post334544
επίσης , θα ήθελα αν είναι εύκολο στο πρώτο ποστ να φύγουν απο το βίντεο που έχω βάλει τα youtube tabs..
Ευχαριστώ και συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
προφανως και λες οτι θελεις,εχω την εντυπωση φιλε μου..
ουδεποτε αναφερθηκα σε ονομα και το σχολιο μου ηταν σε γενικο επιπεδο..
διαβαζε λιγο καλυτερα τα σχολια θα ελεγα.
επισης ο δασκαλος κραταει την ιδια γραμμη για ολους τους μαθητες,δεν εχει αλλους ψηλοτερα και αλλους χαμηλοτερα..
το εχω παρατηρησει παρα πολλες φορες εδω μεσα, αλλους τους στηριζετε μεχρι αηδιας (φταινε δε φταινε) και σε αλλους δεν μπαινετε καν στον κοπο ...
οποτε...?????
ο καθενας ας κανει την αυτοκριτικη του φιλε....
και επειδη και εγω εχω κουραστει με την ολη υποθεση ,ας φροντισουν αυτοι που την σκαλιζουν να την σταματησουν.ειτε ειναι απλα μελοι ειτε διαχειριστες..
Δεν υπαρχουν ουτε δασκαλοι, ουτε μαθητες. Εκτος αν αισθανεσαι την αναγκη να λειτουργεις υπο ενα τετοιο καθεστως το οποιο ειναι δικο σου θεμα. Κοινοτητα ειμαστε απο μελη με ισα δικαιωματα αλλα και υποχρεωσεις.
Ενα post με αναλογο περιεχομενο ειχε προηγηθει, αυτο του tiger. Αν τωρα θελεις να παιξουμε την κολοκυθια πολυ ευχαριστως απλα θα σε δυσαρεστησω μιας και το παιχνιδακι αυτο επαψε να ειναι αστειο για μενα καπου εκει γυρω στο δημοτικο.
Και επαναλαμβανω, οι κοντρες (εντος και εκτος εισαγωγικων) το μονο που κανουν ειναι να ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ αφορητα μια κοινοτητα.
ok μαστερ συστεμ,
το καταλαβα το παιχνιδι πλεον
ευχαριστω πολυ
Καλημέρα! Προσπαθώ να ποστάρω (new reply) στο feedback αγγελιών αλλά λαμβάνω αυτό το μήνυμα.
ndnikola, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Κάνω κάτι λάθος?
- Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
- If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλώς ήλθες! Για να μπορέσεις να δεις αυτό το section πρέπει να έχεις πάνω απο 20 ποστ στο φορουμ σύμφωνα με τους κανόνες!
Quote:
Περιορισμοι για νεους χρηστες
Για την δημιουργια νεου θεματος απαιτουνται πλεον 50 posts και δυο εβδομαδες παραμονης στο forum
Για να μπορει να κανει post σε υπαρχον θεμα των αγγελιων χρειαζονται 20 posts και μια εβδομαδα παραμονης στο forum.
αν μπορειτε το θεμα NBA JAM να το κανετε NBA JAM:FIRE EDITION και να βαλετε κ PSN θα ηταν τελειο