Kαλα ακομα ασχολειστε με το ''θρυλικο'' Ελληνικο πρωταθλημα?
Printable View
Kαλα ακομα ασχολειστε με το ''θρυλικο'' Ελληνικο πρωταθλημα?
Super league και αηδιες, I say να μετονομαστει σε Μαρινακης league.
Ηδη υπαρχει ο Μωραλης προεδρος, στην ΕΠΟ ειναι θεμα χρονου να οριστει Σαρρης η Γκαγκατσης για hardcore καταστασεις, υπαρχουν β ομαδες (Πανιωνιος, Πλατανιας, Κερκυρα, Λεβαδειακος, Ατρομητος) για να μονταρει την ομαδα ο Ζαρντιμ και να την εχει φρεσκια για την Ευρωπη και φυσικα να ψηνονται οι ελπιδοφοροι ποδοσφαιριστες μας, τους διαιτητες/εποπτες/παρατηρητες/ καθαριστριες ενταξει τους οριζουμε οποτε και οπου...τι λειπει? Α εχουμε και 3-4 ομαδες για να μην λενε οι κακες γλωσσες οτι το διοργανωνουμε για την παρτι μας, ολα κομπλε. Να παρει και την κεντρικη διαχειριση των τηλεοπτικων ο Μαρινακης για να μπει επιτελους ενα νοικοκυριο στις ΠΑΕ. Και οταν γινει το δικαστηριο του Βαγγελα (αυτο που κατηγορειται για στημενο αγωνα μωρε το τυπικο) να πανε ολες οι ομαδες με πλακατ και συνθηματα για να μπει επιτελους ενα τελος σε αυτη τη σκευωρια.
Αρχισατε τη γκρινια παλι, ε;;;; Ηλπιζα οτι φετος θα ξεκινησετε λιγο αργοτερα, τουλαχιστον. :P
Τι το βλέπετε τότε ρε παιδιά? Και χαλιέστε τσάμπα? Στραφείτε στα ξένα πρωταθλήματα και όταν με το καλό φύγει ο Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό ξαναβλέπετε ποδόσφαιρο.. Εάν έρθει τίμιος πρόεδρος...
Δεν υπάρχει άλλη λύση προφανώς ;)
Hταν γκρινια πριν απο 10-15 χρονια,μετα ακολουθησε η οργη και σημερα η αδιαφορια και απεχθεια γι αυτη τη φαρσοκωμωδια που παρακολουθουμε τοσα χρονια.
I_HAVE_A_NAME_ ετσι λεγαμε και για τον Κοκκαλη και ηρθε χειροτερος.Δεν δινεις ελπιδα,sorry:p
Eκτος απο αυτο,ειναι τραγικα δυσκολο να αφησεις αυτο που αγαπας.Στην Ελλαδα ειμαστε,Ελληνικο ποδοσφαιρο πρωτα απ'ολα θελουμε να δουμε.
Τι ωραια να βραζετε στο ζουμι σας... Χα χα χα... :P :P
PDS το σχόλιο μου προφανώς και ήταν ειρωνικό :)
Αδιαφορία δεν την λες όταν μπαίνεις με το που τελειώνει ένας αγώνας σε ένα forum και βάζεις την κασετούλα :)
Τώρα αν εσύ δεν είδες το καθαρό τετ α τετ του Μήτρογλου που ο επόπτης έδωσε offside τι να σου πω.
Σημασία δεν έχει ότι το έχασε... Ότι και αν γίνει μετά την υπόδειξη για offside είναι σαν να μην έγινε ποτέ.
Το λάθος offside είναι λάθος offside. Όπως και σε ευκαιρία της Βέροιας έγινε το ίδιο πράγμα.
Αυτά γιατί δεν τα βλέπετε? Και περιμένετε με δίκαννο την μία απόφαση που θα ευνοήσει τον Ολυμπιακό?
Γιάννη για τις ταινίες δεν γνωρίζω δυστυχώς :(
¶κουσα τους σχολιαστές του Nova να λένε ότι στην συνέντευξη που του πήραν τους διευκρίνισε ότι λέγετε Μασάντο και όχι Μασάδο.
Προσωπικά δεν να μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο :D
Όταν ακούω "Μασάντο" που έρχεται στο μυαλό Αφρικανός αθλητής 100-200 μέτρων.....
Τέλος πάντων...
Βy the way... Πιο στημένο είναι του Κάρολ, παρά του Δασκαλάκη.....
Παντα θα κραζω αυτο το σωματειο,οταν μου δινεται η ευκαιρια(δλδ καθε ΣΚ:)).Ειναι ο λογος που σιχαθηκα το Ελληνικο ποδοσφαιρο και οι παραγοντες του δεν με αφηνουν να χαρω το χομπι μου.Οποτε παντα θα υπαρχει οργη και οχι αδιαφορια οσον αφορα την συγκεκριμενη κατασταση.Για σενα μπορει να ειναι κασετα.Δεκτο.
(Προσωπικα την μεριδα των οπαδων του ΟΣΦΠ που δεχονται ολο αυτο και ψαχνουν για δικαιολογιες την θεωρω το ιδιο υπευθυνη με τον καθε Μαρινακη)
Μεχρι να δω το παιχνιδι με την Μαδεργουελ, δεν ηξερα καν τι θεσεις παιζουν οι παιχτες που πηραμε και αυτο συμβαινει για πρωτη φορα απο τοτε που ασχοληθηκα σοβαρα με το ποδοσφαιρο.
Αυτο ναι εγω το ονομαζω αδιαφορια και απεχθεια.Δυστυχως ομως το μικροβιο,υπαρχει,ειναι δυσκολο να το πολεμησεις και επειδη εισαι ποδοσφαιροφιλος,νομιζω οτι μπορεις να καταλαβεις οτι οσο ευκολο ειναι να προτρεπεις καποιον να παψει να ασχολειται με αυτο, τοσο δυσκολο ειναι να γινει.
Χαιρομαι που αργα και σταθερα σταματαω να ασχολουμαι με το Μαρινακισταν λιγκ και επισης θεωρω προοδο το γεγονος οτι δεν εκνευριζομαι οσο παλιοτερα(ειμαι πολυ ηρεμος τωρα που κανω αυτο το ποστ).
ΥΓ.Τον αγωνα δεν το ειδα και δυσκολα θα δω παιχνιδι του Ολυμπιακου φετος.Προεχει η ψυχικη μου υγεια.
Δηλαδή σπεύδεις να κράξεις ένα ακόμη ματς του Ολυμπιακού χωρίς καν να το έχεις δει?
Επειδή υπήρξε μία απόφαση που ευνόησε την ομάδα που τόσο μισείς? Και αν υπήρξαν άλλες 2-3 που την αδίκησαν? Ούτε αυτό φαντάζομαι ότι σε ενδιαφέρει καθόλου..
Ακριβώς είμαι ποδοσφαιρόφιλος. Και τα 39 να μου αφαιρέσει η FIFA για στημένα χέστηκα. Γι'αυτό χάρηκα την Βέροια που έπαιξε πολύ ωραία μπαλίτσα σήμερα.
Γιατί είμαι ποδοσφαιρόφιλος. Όχι "τροπαιολάγνος" ;)
Ενταξει το offside δεν ηταν και δεν λεει κανεις το αντιθετο.Αλλα αφου ολοι ειστε αντικειμενικοι γιατι δεν λετε αν ηταν πεναλντυ υπερ μας στο 62?εσεις που λετε για ολα και πανω απο ολα θελετε καθαρση,γιατι παντα γκρινιαζετε σε ματς του ολυμπιακου για λαθη.Σε αλλα ματς δεν εχω δει κανεναν να γραφει κατεβατα για το τι φταιει.
Αν μοιαζω επιθετικος,δεν το θελα :a068:
Ο Πάμπλο Κοντρέρας ,ο οποίος αγωνίστηκε σήμερα βασικός με την φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στην Βέροια ,παίζει να μην ήταν κανονική η συμμετοχή του. Ο λόγος; Στο τελευταίο του ματς με την Κόλο Κόλο είχε δει την κόκκινη κάρτα και στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ αναφέρεται πως οι ποινές μεταφέρονται απο οποιοδήποτε πρωτάθλημα!
Πιο συγκεκριμένα ,ο Κοντρέρας στο τελευταίο του ματς με την Κόλο Κόλο είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα στο 49' για ματς του πρωταθλήματος (δείτε εδώ την καρτέλα του συγκεκριμένου αγώνα). Επόμενο επίσημο ματς της Κόλο Κόλο ήταν προγραμματισμένο για τις 19/8 ,αλλά μια μέρα πριν ο Χιλιανός αμυντικός είχε ανακοινωθεί απο την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Και για να σας θυμίσω ένα αντίστοιχο περιστατικό ,ο Κώστας Κατσουράνης δεν είχε συμμετάσχει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη το 2009 ,λόγω της συμπλήρωσης 10 καρτών στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και της υποχρέωσης του να μεταφέρει την ποινή στο ελληνικό πρωτάθλημα! (δείτε εδώ σχετικό δημοσίευμα)
Προφανώς κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το πρωτάθλημα της Χιλης. Φαντάζομαι...
Όπως και να χει ,ή η Βέροια ή ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξουν το θέμα και αν ισχύει αυτή η παράβαση ,τότε να κυνηγήσει την υπόθεση και να χάσει το ματς ο Ολυμπιακός στα χαρτιά. Όπως είχε κάνει δηλαδή και ο Σωκράτης Κόκκαλης με την υπόθεση Βάλνερ το 2008 και είχε πάρει στα χαρτιά το πρωτάθλημα απο την ¶εκ.
στις Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2012[
I_HAVE_A_NAME
Αν και οταν ξαναδιαβασεις τα ποστ μου θα διαπιστωσεις οτι δεν αναφερθηκα ποτε στο σημερινο παιχνιδι,δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το δω για να εχω αποψη.
Διαβασα πραγματα στα οποια συμφωνουν ολοι και μονος σου εγραψες και παραπανω.Αυτο μου αρκει.
Χαιρομαι για το δευτερο που εγραψες.Καλως ή κακως ομως πρεπει να εισαι Ολυμπιακος(και απο αυτους που δεν χαλιουντε με αυτα που συμβαινουν) για να χαρεις το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα.Οι υπολοιποι,οπαδοι αλλων ομαδων που χαλιομαστε,αναγκαστικα το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να παιζουμε οντως την ιδια κασετα συνεχεια,εφοσον στο ιδιο εργο θεατες ειμαστε μια ζωη.
Δεν ειναι αναγκη να σας χαλαει το παραπονο των υπολοιπων,οπως δεν ειναι αναγκη να χαλαει και εμας το γεγονος οτι ευχαριστιεστε αυτο που βλεπετε τοσα χρονια.
Ο καθενας βλεπει το ποδοσφαιρο διαφορετικα και τελικα οπως και να χει παραμενει ποδοσφαιρο.Σαπιο για μενα ,αλλα ποδοσφαιρο που αλλοι μπορουν(και εχουν το δικαιωμα) να το χαρουν και αλλοι οχι.Αδικο? ε και?
(δεν μιλαω ειρωνικα,για να μην παρεξηγηθω)
Προσωπικά έπειτα από το offside και το "καλημέρα" στο πρωτάθλημα, έφυγα από το σπίτι του αδερφού μου όπου και το έβλεπα.Δεν υπήρχε λόγος.Αν στην εξέλιξη του ματς προηγούταν στο σκορ η Βέροια, θα γύριζε 100%.Τώρα αν αδικήθηκε ο ΟΣΦΠ ενώ προηγούταν, δεν ξέρω και δεν μ'ενδιαφέρει, καθώς ελάχιστη σημασία έχει.
Σε αυτο με τον Κοντρερας τωρα πια ο Παο απεκτησε δυναμικη διοικηση.Ας το ψαξει και αν βρει ακρη ας το δηλωσει.
Εσύ ρε Βαγγέλη αυτό κατάλαβες? Ότι ως "φίλος" του Ολυμπιακού μου αρέσει να παίρνω πρωταθλήματα στα χαρτιά, ή οπουδήποτε αλλού εκτός των 4 γραμμών του γηπέδου?
Απλώς σου εξηγώ ότι χέστηκα για τα πρωταθλήματα και μπορεί όποιος έχει αποδείξεις να τις προσκομίσει στην FIFA η οπουδήποτε αλλού επιλέξει και να μας στείλουν στα τάρταρα όπως έγινε με την Juventus στο πρόσφατο παρελθόν.
Δεν με νοιάζει αυτό. Και να το χάσουμε στα χαρτιά όπως λέει ο φίλος karlat δεν με ενδιαφέρει.Εάν έγινε παρατυπία με το καλό να μας πάρουν τους 3 βαθμούς..
Να δω και να μιλήσω για μπάλα με ενδιαφέρει.
Και σε αυτή μου την προσπάθεια ευτυχώς δεν φοράω κόκκινα γυαλιά...
Μα δεν εννοουσα ακριβως αυτο ρε συ.
Ειπα οτι εσυ μπορεις να ευχαριστηθεις το Ελληνικο ποδοσφαιρο(την Βεροια οπως ειπες,τον Ολυμπιακο κτλ) ακομα και σε αυτη τη κατασταση που ειναι και αυτο για μενα ειλικρινα δεν ειναι κακο.
Εγω για παραδειγμα δεν μπορω,με χαλαει,απο την μια το γουσταρω πολυ και θελω να βλεπω Ελληνικο ποδοσφαιρο και απο την αλλη με χαλαει οσο δεν φανταζεσαι.
Πιστευω οτι και εσυ αν υποστηριζες αλλη ομαδα θα μπορουσες να καταλαβεις τι ακριβως εννοω.
Το οτι ασχολεισαι δεν ειναι κακο,γιατι ο καθενας μπορει να παρει απο το Ελληνικο πρωταθλημα και γενικα απο το ποδοσφαιρο οτι αυτος θελει (διασκεδαση,λυπη,χαρα,αγωνια) και οτι τον ευχαριστει(σε οποια κατασταση και αν ειναι αυτο).Το ποδοσφαιρο πρωτα απ'ολα ειναι συναισθηματα.
Δεν μου αρεσει που δεν μπορω να εχω και εγω αυτη τη δυνατοτητα και τελικα υπερισχυει η οργη για πραγματα εκτος ποδοσφαιρου,αλλα τι να κανουμε.Δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να συμπασχει(δεν υποστηριζω απαραιτητα οτι με αυτον τον τροπο δεν καταλαβαινει).Αυτο λεω,εννοειται οχι ειρωνικα και μαλλον το παρεξηγησες.
Οκ καταλαβαίνω πως το έθεσες δεν χρειάζεται να το κουράζουμε. Κατανοώ την θέση σου όπως και συ πιστεύω κατανοείς την δική μου. Κάτι έχεις πάθει εσύ!
¶λλες φορές "τσακωνόμασταν" μe 15-20 ποστ ο καθένας! :D
Είσαι άρρωστος? :)