αυτό με τις κατηγορίες που λέτε τι είναι;;
Printable View
αυτό με τις κατηγορίες που λέτε τι είναι;;
aham... δλδ όλοι οι παίκτες είναι σε κατηγορίες και ανεβαίνεις ανάλογα με τις νικές.. και πχ πως ξέρεις ότι μένουν 4 παιχνιδια που κρίνουν κατηγορια;
Αυτή η ΕΑ την τρέλα μου μέσα με κάθε patch φτιάχνει 2 πράγματα και χαλάει 5. Μετά το patch όλοι γκρινιάζουν οτι κολάει κάνει ράνει.. Κι εγώ σήμερα πήγα να μπω στο edit teams-formation και μου κόλλησε εντελώς η κονσόλα.. Κλείνω ανοίγω πάλι ακριβώς το ίδιο.. Άρα δεν είναι τυχαίο κάποια @@ έχουν κάνει..Όχι τίποτα άλλο δεν είναι καιρός και για βλάβες στο PS3!!
Εγω που δεν ειχα προβλημα με τα replay,μου δημιουργηθηκε μετα το τελευταιο Patch.Σε καθε replay δειχνει την σεντρα σαν εικονα ακινητη,χωρις παικτες.Μολις τελειωσει το replay,ολα συνεχιζουν κανονικα.
και εμενα παιδια χτες που επαιζα μου κολλησε στο συνολο 5-6 φορες,επισης δεν καταλαβαινω ποτε θα φτιαξουν το sync του ηχου στα ριπλει..
Τιποτα διορθοτικο για να το φτιαξουν δε θα βγαλουν?ηθελα να ηξερα εκει στην ΕΑ δεν τα δοκιμαζουν πρωτα?εγω παντος δεν το περασα αν δεν το φτιαξουν πρωτα.
Φιλε αυτα που ρωτας καλυτερα ψαξ' τα μονος σου μεσα απο πολλους αγωνες για να καταληξεις ποιο συστημα και ποιοι παιχτες σε βολευουν. Ειναι αναλογα με το πως παιζει ο καθενας. Αλλα μιας που ειπες passing game και αναπτυξη απο τα πλαγια σου προτεινα Arsenal επειδη κατεξοχην αυτος ειναι ο τροπος παιχνιδιου της! Πολυ καλο συστημα για αναπτυξη απο τα πλαγια ειναι το 4-4-2 σε ρομβο! Βαλε αριστερο μπακ τον Song και στη θεση του, αμυντικο χαφ, τον Diaby!
στις κατηγορίες που αναφέραμε πιο πάνω τα 10 παιχνίδια τα παίζεις εναντια στον υπολογιστή ή σε άλλους παίκτες;
Με αλλους παικτες φιλε μου.
Nα κανω και εγω καποιες ερωτησεις.
1)Η καμερα ''end to end'' μενει σταθερη βλεποντας μονο το ενα τερμα και στο δευτερο ημιχρονο?
2)Αν στο career mode παρουμε εναν παιχτη γνωστο και οχι καποιον που εχουμε φτιαξει,δεν θα ανεβαινουν τα χαρακτηριστικα του?Φανταζομαι πως ναι.
Παίδες, μια ερώτηση.. Γίνεται να παίζω με ένα φίλο από την κονσόλα μου 2vs2 online? Να βρούμε δλδ τυχαία ένα ζευγάρι όπως γίνεται στο 1vs1.
Ευχαριστώ.
1.Στο 2vs2 πολλές φορές μπορεί να μπει και 5ο άτομο...δεν γίνεται να φάει σουτάρισμα?
2.Καλά δεν μπορούσαν να φτιάξουν και ένα επιπλέον 2vs2...δλδ να μπαίνω σε ένα room με τον φίλο μου και αυτόματα να ψάχνει για ζευγάρια...όπως όταν παίζεις head to head μόνος σου.Πρέπει να φάω όλη την αργοπορία?...δλδ να μπω σε ένα απο τα 2vs2 room...να κάνω invite τον φίλο μου...να κάνω creat game ώστε μετά ο φίλος να κάνει join...και μετά για 2 λεπτά να περιμένουμε άλλα 2 άτομα...ουφ.Εκτος αν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος και χάνω εγώ κάτι...
Μια ερωτηση.Εκει που λεει projected 14 points στη 3η division στο headtohead season τι ειναι?Με 18 παω 2η με 12 μενω 3η αλλα λεει και projected 14..:scratch:
Εννοει τι προβλέψει δίνει ο υπολογιστής για τους τελικούς πόντους που θα πάρεις. Αυτο είναι ανάλογο της πορείας μέχρι εκείνη την στιγμη.
Πχ αν σε 5 ματς έχεις 7 πόντους τότε θα σου πει projected 14 points. Στο χέρι σου είναι να τα πας καλύτερα...
ναι οντως το παρατηρησα γιατι ενω μου ελεγε 14 μετα απο 2 αγωνες μου λεγε relegate :P
Αυτο με τους ποντους δεν το εχω καταλαβει.Οσο πιο καλα τα πας,μειωνονται οι ποντοι για ανοδο κατηγοριας?
se kathe katigoria exis na dosis 10 agones ke su vazi ena minimum orio ponton, an den perasis to minimum tote pas diavathmisi
an perasis to orio anodou (p.x. 16 pontus) anevenis mia katigoria pio pano
an perasis to minimum orio (px 10 vathmus) alla den perasis to orio anodou (16) ke paris 13 vathmus tote apla menis katigoria ke ksekina nea sezon
(se merikes periptosis den xriazete na peksis ke tus 10 agones tis sezon, an perasis to orio anodou gia paradigma se ksekina amesos nea sezon stin epomeni katigoria)
Καλησπερα.Εδω και μερικες μερες εχω αρχισει να παιζω manual και ομολογω οτι εχω ενθουσιαστει με τον πραγματικα αυθεντικο τροπο του παιχνιδιου.Aλλη φαση πραγματικα!Μερα με την μερα εξοικειωνομαι περισσοτερο και γουσταρω πραγματικα.Το μονο θεμα ειναι οτι στο search για το online δεν βρισκει ευκολα αντιπαλους γιατι εχω την επιλογη "manual" και οχι "any".
Θελω να ρωτησω κατι σε αυτους που ξερουν.Ειναι λιγο περιεργη ρωτηση αλλα ρωταω αν γινεται ενας παικτης που ας υποθεσουμε οτι ποδοσφαιρικα ειναι σε ιδιο επιπεδο με καποιον,να κερδισει ενα που παιζει με assisted.H πρεπει να ειναι μια κατηγορια πιο πανω σε γνωση και σε παιξιμο?Κατι αλλο.Οταν εννοουμε manual εννοουμε ΟΛΕΣ οι επιλογες manual απο τις ρυθμισεις του wireless controler settings η απλα καποιες?Εγω την επιλογη "maual" απλα την βαζω απο το "online setings" στην οθονη μετα που επιλεγω ομαδα αναμεσα σε "manual" και "any" και ετσι αυτοματα παιζω manual.