Στο Account Management/Services.
Printable View
Στο Account Management/Services.
κριμα και ηθελα να παιξω το rayman...τα αλλα ή τα εχω ή δεν με ενδιαφερουν...κριμα για μενα ο ιουνιος δεν ειναι οτι καλυτερος
Ευχαριστω παιδια, απαραδεκτη παντως ειναι η Sony που σε χρεωνει χωρις να σε ρωταει αν θελεις να ανανεωσεις την συνδρομη και που πρεπει να σπασεις το κεφαλι σου για το που ειναι η καταλληλη ρυθμιση για να απενεργοποιησεις την αυτοματη ανανεωση.
Έχει συγκεκριμένη επιλογή γι αυτό η οποία δεν είναι τικαρισμένη πρέπει εσύ να την τικάρεις, οπότε μάλλον το πάτησες καταλάθος.
Όχι, by default είναι ενεργοποιημένη. Επίσης, σε κάθε αγορά νέας συνδρομής, τότε ξαναενεργοποιείται και θέλει πάλι disable. Απλά ο πολύς κόσμος δεν διαβάζει τα ψιλά γράμματα κι εκεί «πατάνε» όλες οι εταιρίες.
Ακόμα θυμάμαι έναν φίλο μου που ήταν 1 χρόνο στο PS+ και δεν ήξερε ότι τα παιχνίδια λήγουν στο τέλος της συνδρομής...
Nαι η επιλογη αυτοματη ειναι και εγω την επαθα.
Και kingdoms of Amalur? Λιποθυμώ....
Aντικειμενικα το KoA είναι οτι πιο generic εχω δει σε Rpg Game, τρις χειροτερο απο το Dragon's Dogma. Και το σεναριο το εχει γραψει και ο Salvatore...
Το μονο καλο ειναι το συστημα μαχης.
Η download list υπαρχει μονο στο store οταν παταμε δεξια κατω το κυκλακι με το''...''?
Γμτ θελω καρτα!Ριξε τις τιμες ρε sony..
Nαι ^^. Για τις τιμες οντως δεν το εχω καταλαβει γιατι ειναι στα υψη.
Εγώ πάντως θα το χτυπούσα κάποια στιγμή οπότε με γλύτωσε για άλλη μια φορά
Εχετε δει την διαφήμιση που μια τυπισα αγοράζει καφέ απο σούπερ μάρκετ και επειδή εχει τόσο χαμηλή τιμή μουτζουρώνει την κάμερα γιατι νομίζει πως τους κλέβει; Ε κάπως έτσι είναι και το plus πλέον .... Δεν βρήσκω έστω και μισό λόγο να μην γίνει κάποιος συνδρομητής...
Πάντως είμαι πολυ περίεργος να δώ πως θα εξελιχθεί το plus και όταν κυκλοφορήσει το ps4....
Nαι χθες μπηκε απλα σημειωσα οτι δεν φευγει ακομα το Thomas Was Alone.
Eντωμεταξυ εχω την εντυπωση οτι και στο Ps3 οταν παμε να κατεβασουμε παιχνιδι και δεν γινεται λογο χωρου,μπαινει στην download list.
Nαι στη DL λιστα μπαινει κανονικα το παιχνιδι αν δεν εχεις ελευθερο χωρο.
H download λίστα στην ουσία είναι το ιστορικό αγορών.
Ελπιζω παντως να μην κλασει εμας τους κατοχους του ps3.
To λεω διοτι προσωπικα δεν σκοπευω να αγορασω εξ'αρχης το ps4, πανω στην τουρλα του Σαββατου και θα περιμενω καποια στιγμη που θα εχει πεσει σημαντικα η τιμη του (ασε που εχω και παιχνιδια ps3 για καναδυο χρονια!)