Καλώς τον! Που είσαι εσυ;
Λοιπον, το είδε ο κοινός μας γνωστός και μου ειπε ότι ειναι καλο. Μετα το πρώτο ανεβαίνει... Με εχει πρήξει να το δω.
Printable View
Καλώς τον! Που είσαι εσυ;
Λοιπον, το είδε ο κοινός μας γνωστός και μου ειπε ότι ειναι καλο. Μετα το πρώτο ανεβαίνει... Με εχει πρήξει να το δω.
πάντως σε κλιμα σεξ και βια το banshee είναι πολυ καλό, και απίστευα διασκεδαστικό.
απο τις καλές που βγήκαν φέτος.
Για το How I Met your Mother...
Spoiler!
Εντάξει, εγώ το έβαλα καλού κακού...
Grimm και Hawaii 5-0 μας άφησαν για φέτος και τα δυο με τα τελευταία επεισόδια, που σε κάνει να θες να πας στο Σεπτέμβριο αύριο αν γίνεται hehe
Βλεπει κανεις εδω House of Cards?
Το ξεκινησα και μου φαινεται τοπ! Kevin Spacey στα καλυτερα του!
Πολύ καλή σειρά και ο Κέβιν Σπέισι σίγουρα την ανεβάζει ένα επίπεδο ακόμα. Περιμένω και τη δεύτερη σαιζόν για την οποία από ότι έχω διαβάσει έχουν ήδη συμφωνήσει.
Arrested Development
Ειμαι σχεδόν στα μισά του δεύτερου κύκλου. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια πολυ καλή σειρά. Σε καμία περίπτωση δε τη συγκρινω με Friends, αλλα, ούτως ή άλλως, έχουν πολύ διαφορετική φιλοσοφία. Το AD βασίζεται πολυ στην ιστορία του, αλλα κυρίως στον κάθε ένα χαρακτήρα ξεχωριστά. Δεν υπάρχει ούτε μίσος αδιάφορος χαρακτήρας και η σειρά εχει πολλούς. Δε ξέρεις ποιον να πρωτοξεχωρισεις. Γενικά τη σειρά δε θα την έλεγα "πανέξυπνη", όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, αλλα σίγουρα έξυπνη με ιδιαίτερο τροπο. Πιο πνευματώδες χιούμορ απο τις συνηθισμένες sitcoms που δε βασίζεται σε στιγμιαίες ατάκες. Η δεύτερη εποχή που ειμαι τωρα καλύτερη της πρώτης και περιμένω πως και πως να τελειώσω και τις τρεις να δω τα νέα επεισόδια. Πιο πολύ ειμαι περίεργος να δω πως έχουν αλλάξει όλοι μετά απο τόσα χρόνια.
Εχει δει κανείς το Arrow; Λέω να το ξεκινήσω, αλλα να πάρω μια γνώμη πρώτα.
Προσωπικα το εχω αφησει απο τα Χριστουγεννα. Ισως το ξαναρχισω καααποια στιγμη αλλα πραγματικα, υπαρχουν πολυ καλυτερες σειρες που προεχουν.
Thnx! Θα το τσεκαρω και βλέπουμε.
Κι εγώ το Arrow είδα καμιά 10αρια επεισόδια και το ψιλοάφησα.. Δεν είναι και άσχημο αλλά όπως είπε και ο Λεωνίδας είναι φάση Smallville.. Με την δράση μπλέκει και συναισθηματικά, γκομενιλίκια και τέτοια.. Ετσι κι ετσι!!
Πάντως παίδες σε όποιον αρέσουν post-apocalyptic φάσεις ,ανατροπες κτλ να δει το Revolution! Το έχω ξαναπει. Εχω δει μέχρι στιγμής 17 επεισόδια και μετράει αρκετά.. Εχει ανατροπες και περίεργη ιστορία απο πίσω που περιμένεις να δεις τι γίνεται.. Παιδάκι του Lost μου μοιάζει!
Το Revolution το έκοψα μετά τα πρώτα επεισόδια... αν και μου έχουν πει ότι φτιάχνει λιγάκι μετά την διακοπή. Και το περίμενα απ' όταν είχε ανακοινωθεί, μιας και ήταν του δημιουργού του Supernatural (και showrunner των 5 πρώτων σεζόν του, των καλύτερων δηλαδή).
In other news, όποιος έχει όρεξη να μάθει και να διαβάσει διάφορα πραγματάκια, αφιέρωμα για τα φετινά Emmy, με αναλύσεις, κρίσεις και προβλέψεις για όλες τις μεγάλες κατηγορίες:
Βραβεία Emmy 2013: Προγνωστικά και ειδήσεις πριν τις υποψηφιότητες
Ρε σεις, οκ, το AD γίνεται όλο και πιο γαματο!!!!!!! Το s02e12 απλα τα έσπασε!!!!!!!!!!! Ο Μπαστερ ειναι ο καλυτερος μου!!!! Τέλος!!!!!!