Έχω μερικές απορίες για παραγγελία από play-asia έχουμε κανένα thread εδώ που να μπορώ να ρωτήσω ?
Printable View
Έχω μερικές απορίες για παραγγελία από play-asia έχουμε κανένα thread εδώ που να μπορώ να ρωτήσω ?
κανε μια αναζητηση.
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=3687
Μάλιστα στην Ελλάδα πλέον εκτός από όνομα, ομάδα και κόμμα θα πρέπει να λέμε και τι ποδοσφαιράκι παίζουμε... Υγιείς συζήτηση δεν γίνεται, επειδή κάποια άτομα υποστηρίζουν το ένα ή το άλλο ότι και να γίνει. Μετά βέβαια αρχίζουν οι προσωπικές προσβολές και πάει περίπατο το thread.
Οταν πας στην σελιδα με τα last rep 's και υπαρχει ενα μαυρο σηματακι, αυτο τι σημαινει;
Ότι αυτός που στο έδωσε (ητε θετικό ητε αρνητικό) δεν είναι αρκετό καιρό στο φόρουμ ώστε να μετρηθεί...
lol irony...
Thanks, απλως μπηκε σε αυτο το post μου (http://www.ps3forums.gr/vb/showpost....&postcount=724) και δεν καταλαβα τι ειναι αυτο το μαυρο σημματακι.
^^μαλλον +rep ειναι απο καποιον που θα ηθελε να γραψει το ιδιο με εσενα, αλλα δεν μπηκε στον κοπο, αφου το εγραψες εσυ ;)
Απορια
προσπαθω να κανω post εναν πινακα σε word file που εχω φτιαξει σε ενα thread αλλα μου βγαζει αλαμπουρνεζικα τι κανω ? μηπως σε excel θα τον παρει το forum ???
Δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις κάτι, δεν είμαι σίγουρος αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο το φόρουμ, ούτε καν με bbcode tables που δοκίμασα (ή μέσω mods & hacks). Οπότε θα σου πρότεινα είτε τον κάνεις pdf και το επισυνάπτεις, είτε το κάνεις printscr και paste σαν εικόνα σε κάποιο πρόγραμμα θέασης εικόνων και μετά το ανεβάζεις είτε σαν συνημμένο, είτε μέσω παρόχου υπηρεσίας όπως το imageshack.
Δωρεάν προγράμματα
για pdf από οποιοδήποτε πρόγραμμα: pdfcreator
για images: irfanview
εκει που λεει insert image και ζηταει διευθυνση δεν μπορω να μετατρεψω το word file σε image και να το περασω ??? η εστω να επισυναψω το word file και να το κανω only view για τους αλλους ετσι ωστε να το χειριζομαι μονο εγω ???
Τι εννοείς να χειρίζεσαι την εικόνα? Από τη στιγμή που θα μπει στο ποστ δεν μπορεί να την πειράξει κανείς. Μόνο εσύ, να την αντικαταστήσεις με άλλη. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Βαθμολογίες για κάποιο τουρνούα Fifa-Pro? Καλύτερα συγκέντρωνε τα αποτελέσματα στο τέλος κάθε μέρας στο pc σου, στο word, κάνε τα εικόνα, και άλλαζε την εικόνα κάθε βράδυ. Αν τα επισυνάπτεις δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να εμφανιστεί σαν εικόνα στο ποστ. Εγώ συνήθως τα ανεβάζω στο imageshack πχ και τα βάζω σαν λινκ.
http://img40.imageshack.us/img40/3609/samplekd.png
Εγώ θα το έκανα κάπως έτσι. Μόλις την κάνεις upload διαλέγεις το direct link στο imageshack και το βάζεις στην επιλογή για εικόνα που έχει το φόρουμ. Όπως γράφεις το ποστ, είναι το κίτρινο εικονίδιο που έχει από πανω, δίπλα στα bold κλπ.
για σας παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε.Εχθες το βραδυ εγιναν καποιες διακοπες ρευματος λογο της βροχης.μολις εγινε η πρωτη διακοπη εκλεισα τον γενικο του δωματιου μου που βρισκοταν το ps3 .το πρωι μπηκα εκανα sign in kanonika αλλα το απογευμα μου εβγαλε connection with the playstation network timed out.εκανα connecton test και μου εβγαλε στο playstation network failed. η συνδεση που ειχα με το πσ3 ηταν wireless γι'αυτο δοκιμαδα με ethernet αλλα οuτε και αυτο εκανε κατι . please μπορει να μ βοηθησει καποιος?
Μια σημείωση, εδώ γράφουμε για προβλήματα-απορίες-παράπονα σχετικά με τη σελίδα και όχι με την κονσόλα :D
Γιατι δεν μπορώ να διμηουργήσω νέο Θέμα στις αγγελείες?Έχω ενεργοποιήσει τον λογαριασμό μου,στέλνω και μου στέλνουν μυνήματα αλλά μέχρι εκέι.
Γιατί δεν έχεις διαβάσει τους κανόνες του forum.