Να πας στον κωτσόβολο να τις ανοίξεις όλες μία μία και όσες ειναι china να τους τις στείλεις πίσω να μας φέρουν Japan. Ακούς εκεί...
Η τρέλα έχει πιάσει κόκκινο όπως καταλαβαίνετε. :p
Printable View
Να πας στον κωτσόβολο να τις ανοίξεις όλες μία μία και όσες ειναι china να τους τις στείλεις πίσω να μας φέρουν Japan. Ακούς εκεί...
Η τρέλα έχει πιάσει κόκκινο όπως καταλαβαίνετε. :p
Οι κονσολες που εχετε παραλαβει ειναι made in ?
εγω το μελαγο bundle ειναι made in china
Ρε παιδιά πριν 10(!) Λεπτα μου ήρθε email απο public οτι το ps4 μου είναι έτοιμο προς παραλαβή και μπορω να περασω τωρα στο mall Αγίου Δημητρίου να παραλαβω!! Ειναι δυνατον?Μεταμεσονυκτια παραλαβη?εχει ερθει σε κανενα αλλο? Αυτη βέβαια ειναι η δεύτερη προ παραγγελία(καβατζα) που την εχω παραχώρηση σε ενα φιλο απο εδω..
Άντε παιδιά καλές παραλαβές ήρθε η μέρα, όλα να πάνε καλά όσοι πάτε για παραλαβή από τα καταστήματα βγάλτε και κάνα βιντεακι να δούμε πια πόσος πανικός θα γίνει.
http://www.kotsovolos.gr/site/gaming...s/consoles/ps4
Τα 2 πρωτα ειναι διαθεσιμα και για αποστολη και για παραλαβη απο καταστημα. Το μεσημερι που κοιταξα ηταν κατοπιν παραγγελιας.
Καλές παραλαβές σε όλα τα παιδιά απο σήμερα! PS4 DAY!!!!
Κοιτα που πεσαν όλοι νωρίς για ύπνο για να παραλάβουν αύριο .... :p
Καλές παραλαβές σε όλους και καλό κάψιμο.
Εάν έχεις συνδέσει το account σου με το FB εσύ λογικά εσύ θα βλέπεις το FB avatar σου και το πραγματικό σου όνομα (εάν υποθέσουμε ότι στο FB έχεις το πραγματικό σου όνομα)
Οι φίλοι σου όμως θα πρέπει να σου στείλουν ειδικό request για τα αληθινά σου στοιχεία και να αποδεχτείς εσύ για να σε δούνε έτσι ;)
Πάω για ύπνο ... εσείς αύριο θα χαίρεστε τα PS4 αλλά για εμένα είναι μέρα δύσκολη.
θα ξυπνησω σε 4 ωρες περιπου για δουλεια ,και ακομα δεν εχω κοιμηθει επειδη αραζω στο forum ..
Α ρε ps4 , μας εκαψες !!!! :c030:
Καλες παραλαβες να εχουμε σημερα μαγκες !!
To post σβηστηκε, παιδια δεν ειναι section αγγελιων εδω.
Δεν έχω facebook και δοκιμάσαμε το ειδικό request για τα αληθινά στοιχεία με δυο συμφορουμίτες που αυτοί έχουνε,
το αποτέλεσμα είναι να με βλέπουνε με το ονοματεπώνυμό μου το πραγματικό ή τέλος πάντων ότι έχει δηλώσει ο καθένας στον PSN λογαριασμό του
και αντί για φωτογραφία εξακολουθεί να υπάρχει το PSN avatar.
Να παω να παραλαβω τωρα;;;; Δε μπορω να περιμενω λεμεεεεε
καλημερα,τι ωρα λετε να ανοιγει το public? να παω απο τωρα να δω τι παιζει?...
:a094:
ΥΓ. 9 ανοιγει αλλα εμενα μου ειπαν μετα τις 11 να παω. Το λεω και για τους υπολοιπους μην πανε νωρις νωρις τσαμπα
Καλα ρε παιδια γιατί σβήσατε το post μου που ειχα γραψει 11 το βράδυ χθες? Δεν ελεγα ψεμματα! Τετοια ωρα (23:00) μου ειχε έρθει μηνυμα χθες στα email μου! Τωρα αν απο public ειχανε κανένα αυτοματοποιημενο σύστημα που έστελνε τετοια ωρα τι να πω! Πάντως δεν εγραφα κατι κακο..την αλήθεια!
Οπως και να εχει με το ζορι κοιμήθηκα μεχρι τωρα! 3 ωριτσες μείνανε. .
Δεν περναει η ωρα με τιποτα... Αλλες 3 ωριτσες για να μπουκαρω στο mediamarkt!!!!
Καλημέρααααα Βλέπω δεν είμαι ο μόνος που είναι ξύπνιος. Πως πάει η αναμονή;
Είμαι σίγουρος οτι πολλοί δεν κοιμούνται! Αντε και σήμερα δεν δουλεύω θα εχω ολη την ημέρα μπροστά μου να λιώνω! !
Σημερα η αναμονη ειναι γλυκια......... γιατι ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!!!:pao: