θα συμφωνησω και εγω με τους προλαλησαντες, φτηνες δικαιολογιες απο την sony για να καλυψει την ελλειψη datacenters του gaikai στην ευρωπη, η υποδομη στην ευρωπη στα σπιτια ειναι πολυ καλυτερη απο την αμερικανικη.
Printable View
θα συμφωνησω και εγω με τους προλαλησαντες, φτηνες δικαιολογιες απο την sony για να καλυψει την ελλειψη datacenters του gaikai στην ευρωπη, η υποδομη στην ευρωπη στα σπιτια ειναι πολυ καλυτερη απο την αμερικανικη.
'ΜURICA!
Eτσι απλα για να μην νομιζουν οτι κοροιδευουν τον κοσμο. Οχι οτι περιμενα cloud gaming και λοιπα αλλα δεν γινεται να ανακοινωνεις το ps4 και να κανεις σημαια την backwards compatability μεσω Gaikai και μετα γαργαρα επειδη δεν θελεις να τα στασεις για να φτιαξεις υποδομη. Και φυσικα ερχεται σε αντιθεση με τις ιδιες της τις πολιτικες οπως λεει ο psx3, ειναι απλα γελοιο βασικα.
Σιγουρη η αγορα της Ευρωπης οποτε who gives a fuck at Sony.
To One υποστηρίζει μέχρι 8 χειριστήρια, το PS4 μέχρι 4.
http://www.eurogamer.net/articles/20...ollers-at-once
Δεν είναι θέμα υποδομής παιδια....... Είναι θέμα σταθερής οικονομίας.... Θα ερθει κ Ευρώπη, αυτό είναι σίγουρο αλλα με την οικονομία που θέλουν να περάσουν οι τράπεζες σημερα, οι εταιρείες δεν ρίχνουν ευκολα χρήματα οπου να ναι......η Ευρώπη σήμερα δεν έχει σταθερη οικονομία κ με την κρίση που έστησαν τα πραγματα δεν είναι καλά.....το βλέπεται παντου......τα βηματα που κανουν ειναι πιο σταθερά κ προσεχτικά...... Γι αυτό ξεκινούν απο εκεί πιστεύω......
Kαποια απο αυτα
2010 FIFA World Cup
3 on 3 NHL Arcade (6 players)
All-Pro Football 2K8
Bomberman Ultra
Buzz!: Quiz TV (requires 2 dongles for 5-8 players; can also be used with the PS2 buzzers)
Buzz!: Quiz World (requires 2 dongles for 5-8 players; can also be used with the PS2 buzzers)
FIFA 08, FIFA 09, FIFA 10, FIFA 11, FIFA 12
FIFA Street 3
Hamsterball
Madden 12
NBA 2K7, NBA 2K8, NBA 2K9, NBA 2K10, NBA 2K11, NBA 2K12
NHL 08, NHL 09, NHL 10, NHL 11, NHL 12
NHL 2K8, NHL 2K9, NHL 2K10, NHL 2K11
PixelJunk Racers
Pro Evolution Soccer 2008, Pro Evolution Soccer 2009, Pro Evolution Soccer 2010, Pro Evolution Soccer 2011, Pro Evolution Soccer 2012
Sky Fighter
WWE SmackDown vs. Raw 2008, WWE SmackDown vs. Raw 2009, WWE Legends of WrestleMania, WWE SmackDown vs. Raw 2010, WWE SmackDown vs. Raw 2011, WWE '12 (6 players)
X-Men: Arcade (6 players)
Κυριως sports games.
Βασικα το ερωτημα ειναι αλλο, ποιος εχει 7 μοχλους??? Εγω εχω 5 (4 απο το πρωτο ps3 και 1 απο το slim) και υποτιθεται μαζευομαστε και παιζουμε κανα προ στο σπιτι (2v2) οποτε αραια και που χρησιμοποιω του 4 ξερω γω. Τι να τους κανω τους 7?
Γενικα το more than 4 players στο σπιτι δεν λειτουργει καθολου καλα σχεδον σε κανενα παιχνιδι, θεωρω οτι ειναι πιο πολυ αριθμος εντυπωσιασμου παρα κατι ουσιαστικο.
Συγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι είναι υπόδειγμα σταθερής οικονομίας οι ΗΠΑ με σχεδόν 17 τρις $ δημόσιο χρέος. Όσο και να τυπώνει η FED, αργά ή γρήγορα θα σκάσει κι αυτή η φούσκα.
Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι έχουν κρίση μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες όπως Γερμανία και Αγγλία (οι οποίες θα έχουν day 1 το PS4), τότε ο κόσμος μένει περισσότερο μέσα στο σπίτι και αυτό ευνοεί το home entertainment. Στην Ελλάδα ήδη συμβαίνει αυτό. Αντί να πάει στα μπουζούκια ο κόσμος, κάθεται σπίτι και βλέπει ταινίες, παίζει games, μπαίνει facebook κλπ.
Υποθέτω ότι δεν επαρκεί το bandwidth του Bluetooth (δεν θυμάμαι τι πρωτόκολλο έχει το Xbone). To PS3 υποστήριζε μέχρι 7 DS3, αλλά τα DS3 δεν είχαν θύρα για headset, ούτε μεγαφωνάκι.
Αν θυμάμαι καλά κιόλας, είχαν πει ότι αν συνδέσεις πάνω από 2 DS4, τότε η ποιότητα του ήχου πέφτει από τα 32 KHz στα 16 KHz...
Προσωπικά αυτό που θέλω να δω στην νέα γενιά είναι quad splitscreen. Δεν είναι δυνατόν να το υποστήριζε το Nintendo 64 (βλ. Golden Eye) και σήμερα να μην γίνεται... άσε που συμφέρει και την Sony, για να πουλήσει περισσότερα DS4.
Κάνεις λαθος όμως.... Δεν έχει να κανει με το τι κανει ο κόσμος ουτε με το τι χρωστά η Αμερική...... Το αμερικανικό δολαριο είναι κάτω απο το ευρώ...... Η διάφορα ειναι όμως πως με την πολιτικη που ακολουθεί η Αμερική καταφερνει να έχει πιο σταθερό νομισμα....απο την αλλη η Ευρώπη έχει ακριβως το αντίθετο αποτελεσμα...... Σίγουρα η Σόνυ κ η κάθε Σόνυ θα βγάλει κέρδος απο την Ευρώπη , αυτό είναι σίγουρο.... Απλα θα ηταν πολύ πιο ευκολο αν δεν υπήρχε το θέμα κρίσης στην Ευρώπη..... Μην ξεχνάς οτι η Αμερική χρωστά στον εαυτό της και μάλιστα με μια ακόμα " ειρηνική" επιθεση στην Συρία ας πούμε, καταφέρνει να κανει αυτό που θέλει....... Ασ μην μπούμε σε λεπτομέριες βγαινουμε εκτός θέματος.........
Το 2006 δεν υπήρχε κρίση. Μην τα ρίχνουμε όλα εκεί πέρα. Απλά η Ευρώπη είναι σιγουράκι από όταν βγήκε το πρώτο PlayStation (ούτε τότε υπήρχε κρίση).
ΥΓ: Η Αμερική χρωστά ένα μεγάλο μέρος του χρέους της στην Κίνα. Έτσι για την ιστορία.
Δεν το έχω παίξει το συγκεκριμένο (από ό,τι βλέπω βγήκε το 2007 και έκτοτε δεν είδαμε quad splitscreen σε άλλο παιχνίδι), αλλά ναι, θα ήθελα να είναι standard feature (offline/online & Co-op/Competitive) σε περισσότερα games.
Ακόμα πιστεύω θα μπορείς να μαζεύεσαι με φίλους, απλά με όχι τόσους πολλούς που θα μπορείτε να παίζετε όλοι μαζί. Κάποιοι θα πρέπει να βλέπουν και να παίξουν αργότερα.
TimeSplitters Rewind in Development For PS4
http://www.youtube.com/watch?v=VPZ8HkOj9t8
Μόλις ήρθε μήνυμα από τον Κωτσόβολο πως η παραγγελία για το Ps4 θα καθυστερληση λόγω αναβολής της παραλαβής από τον προμηθευτη.Για να δούμε τελικά τι θα κάνει και το Πλαίσιο που λέει ότι θα το έχει στις 29 Νοέμβρη