Καλημερα!! Σημερα θα γινει χαμος και χωρις προπονηση θα σκισουμεεεεε!!!
Printable View
Καλημερα!! Σημερα θα γινει χαμος και χωρις προπονηση θα σκισουμεεεεε!!!
Καλημέρα.Καλο αγωνα σε ολους και προσοχη στη πρωτη στροφη.
Καλημέρα.
Σήμερα, δυστυχώς θα έχω επισκέψεις αργά....
Ελπίζω να ξεμπερδέψω και να συμμετέχω κανονικά... fingers crossed
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα ! ....... αυτοσυγκρατηση στην πρώτη στροφή για να μην βρεθούμε η στείλουμε κάποιον στα χώματα !....για εκείνους που δεν είχαν χρόνο να πω πως χρειάζετε τρεια! (pit-stop)και μια αλλαγή γόμας! .......μην μπαίνεται στα (pit)! με μεγάλη! ταχύτητα και να κοιτάτε! και τα καύσιμα ! .........καλό :d055: αγώνα σε όλους !
Καλησπερα...Καλο αγωνα σε ολους,ψυχραιμια ειδικα στην πρωτη στροφη και προσοχη στα λαθοι.
Brother παμε γερα!!!
Kαλησπερα κι από εμενα. Προς το παρον είμαι με δεκατα ,αλλα λογικα θα δωσω το παρον το βραδυ. Σε περιπτωση που επιδεινωθει η κατασταση, δεν θα μπορεσω να μπω.
Ξεκουραση τωρα μπας υποχωρησει ο πυρετος. Τα λεμε το βραδυ (λογικα...)
Καλη επιτυχια σε ολους!
kalo agona se olous!! tha ginoune poles maxes!!
omada opos katsi min mou anxonese!! Hornets are on the way!!!
Και εγω παιδια μπορει να μην προλαβω το βραδυ 9:30 θα τελειωσω και μεχρι να γυρισω σπιτι προλαβαινω οριακα 10 με 10:15 να μπω. Αν μπορεσετε να το καθυστερησετε 10 λεπτακια καλως διαφορετικα θα τα πουμε στον επομενο αγωνα.
Καλησπερα και απο εμενα,παρακολουθω απο τη αρχη το πρωταθλημα σας και χαιρομαι που το εχετε δει ζεστα!!Δεν ειμαι κατοχος ακομη του GT6 αλλα μεχρι την αλλη εβδομαδα θα εχει ερθει στα χερια μου!!!μπραβο σε ολους!!!ελπιζω στο επομενο να ειμαι κι εγω παρον!!!Να πω και κατι ακομα,επειδη ασχολουμαι με το photoshop θα μπορουσα να κανω τα σηματακια σας καπως πio HD!!!
Και το δικο μας logo
ευχαριστω τα παιδια που ασχοληθηκαν να μας φτιαξουν logo αλλα τελικα εφτιαξα εγω ενα προχειρα για τις αναγκες του πρωταθληματος
Πολύ ωραίο Κυριάκο!
Αλλά το δικό μας κεντρίζει το
ενδιαφέρον ιφ γιου κατς μαι ποιντ! :P
gia sou stelio kalo irthes file :D to nousas me ta logo pezoune dikeomata sti mesi.. hahahahahahahahahhahaha
Καλός αγώνας, λάθος στρατηγική. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεύει το bug των ελαστικών. Εγώ έβαλα "μία από όλα", ξεκίνησα με RM, άλλαξα σε RS και τελείωσα τον αγώνα με RH.
Απορία: Στο replay φαίνονται οι αλλαγές ελαστικών; Γιατί φαινόταν σαν να μην άλλαξε κανείς από RS.
Γιώργο για το replay έχεις δίκιο, και το ανέφερε και ο Γιάννης..
Όντως δε φαίνονται οι αλλαγές ελαστικών, όχι όλων τουλάχιστον.. μάλλον φαίνεται μόνο αυτού που "είναι" το replay... ας πούμε σε μένα φαίνεται η δική μου αλλαγή, αλλά όχι και των υπολοίπων...
Spoiler!
Eίμαι σίγουρος πως ο καθένας αν δει το replay του, θα φαίνεται η δική του αλλαγή αλλά όχι των υπολοίπων... Μου μυρίζει τη γνωστή απο το gt5 ακόμα ασυναρτησία με τα λάστιχα που φαίνονται ότι να 'ναι...
Όπως και να 'χει, είμαστε "ασφαλής", αφού στην περίπτωση μη αλλαγής γόμας κολλητά με τον τερματισμό σου προσθέτει την ποινή των 100"...
Σχετικά με το bug των ελαστικών...
Απλά.. Ότι βάλεις μετά από pitstop, είναι "αργότερο" και φθείρεται πιο γρήγορα, σε σύγκριση με το πρώτο σετ που φοράς μπαίνοντας στην πίστα!!
Τώρα το γιατί έβαλες και τις 3 γόμες... :blink: θα είχε ενδιαφέρον μια εξήγηση... :a050:
Σημερα θα κανετε κληρωση για τον καιρο του επομενου αγωνα; Τι ωρα περιπου;
Καλημέρες καλημέρες!! :)
Ωραίος αγώνας, και τι δεν είχε...
Ταχύτητα, στρατηγική, τακτική, απρόοπτα, αναποδιές, μάχες, ανατροπές... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!! :a023:
Πάνο άπιαστος, ωραίος! (Βάλε το νούμερό σου στο αυτοκίνητο, χθες έτρεχες χωρίς νούμερο).
Ομαδάρααα, μπράβο για τη 2η θέση ρε συ... οι παραπάνω βαθμοί σου κάλυψαν μερικώς τις δικές μου απώλειες...
Μανώλη ωραίος, όπως πάντα σταθερός και σταθερά γρήγορος!!
Μπράβο σε όλους, έγινε ένας ωραίος αγώνας!!
Μανώλη (red), πακέτο η σύγκρουσή μας, αλλά δε γινόταν να σ' αποφύγω ρε συ... δεν περίμενα καν ότι θα σε ξαναπετάξει μέσα... έφαγα και ποινή μετά.. κι οι δυο μας στα χωράφια... πακέτο...
Νικόλααααααα... αχ, πού θα μου πας ρε αλάνι... πού θα μου πας... ααααχχχ...
Για δεύτερη φορά (2 στα 2 δηλαδή) πακετώνομαι στην εκκίνηση, και πακετώνω και τον από πίσω μου... Αυτό που δεν ξέρω καν τι συμβαίνει, πρέπει να μην ξανασυμβεί!!!
Κατά τ' άλλα, φάνηκε από νωρίς ότι δεν ήταν η βραδιά μου.. στα κατατακτήρια δεν πήγα καλά, όχι όσο περίμενα και μπορούσα τουλάχιστον... η αρχή του αγώνα ήταν επεισοδιακή, τόσο ώστε να ξεμακρύνει αρκετά το πρωτοπόρο γκρουπ.. μετά ότι και να γινόταν, ήταν τουλάχιστον δύσκολο να επανακάμψω, όλοι όσοι ήσασταν μπροστά πηγαίνατε τάπα τελείως, αλλά και χωρίς λάθη...!!! Οπότε η 6η μου θέση ήταν μάλλον ότι καλύτερο μπορούσα να αποκομίσω από τον αγώνα...
Πάμε για τα επόμενα...
Εντός της ημέρας θα ενημερωθούν και τα πρώτα ποστ...
Καλημέρες!
Καλημερα.
Τρεις λεξεις χαρακτιριζουν τον χθεσινο μου αγωνα μαχες,μαχες,μαχες.:swordfight:
Απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο εγινε φοβερος αγωνας με πολλες στρατηγικες.Φοβερη μαχη στο τελος με Στρατο και Κωστα οποιος εμεινε απο λαστιχα και τον περασαμε στις ταιλευταιες στροφες.
Μπραβο Πανο για την νικη ησουν απιαστος,μπραβο σε ολους.
Μπραβο Brother ακομα πρωτοι παμε γερα.
Σημερα θα γινει η κληρωση για τον καιρο λεπτομερειες θα ανακοινωθουν στον πινακα.
Σφήκα είναι Στέλιο! ;)
Αν και τα δικαιώματα ανήκουν στον Redweed
είμαι περίεργος να δω τι θα μας παρουσιάσεις!
Το απόγευμα, κατά τις 6:00, θα γίνει η κλήρωση του καιρού, στο psn.
Spoiler!
Ωραιος αγωνας ηταν (για εσας...) , αλλα εγω βαρεθηκα να κανω βολτες στην πιστα μονος μου. Ξεκινησα με ποινη , αφου ξεχασα το φρενο στην εκκίνηση και εφυγαν ολοι μπροστα μου.Ουτε μια φορα δεν βρεθηκα με καποιον σε κοντινο ρυθμο,ώστε να εχω καποια μονομαχια. Λιγο με τον redweed βρεθήκαμε καποια στιγμη, αλλα τα προσπεράσματα εγιναν μονο με εξοδους δικες του και αντιστοιχες δικες μου και αυτές πριν με πιεσει. Εγω μονο τον ακολουθουσα προσπαθώντας να μενω κοντα και να εκμεταλλευτω καποια εξοδο. Οσες φορες βγηκε , μετα από λιγο εκανα κι εγω καποια χαζομαρα .Το παραξενο είναι ότι δεν μου εφυγε το αμαξι σε στροφη, αλλα καταφερα να το χασω σε ευθεια!!! Τον geopan και τον leparanoik , δεν καταλαβα ποτε τους περασα. Ισως διαφορετικη στρατηγικη; :confuzed:
Εχασα το δευτερο πιτστοπ για ένα γυρο, αφου δεν προλαβα να στριψω και να μπω μεσα. Ετσι αναγκαστηκα να κανω ένα γυρο με πολύ φθαρμένα ελαστικα. Καπου εκει τελειωσαν όλα ! Το αποκορύφωμα ηταν ότι στο τελος αυτου του γυρου μου εκανε ένα ωραιοτατο τετ-α-κε ,ακριβως πριν μπω για αλλαγη. Από εκει και περα βγηκε ο Παριος: <<Πιο καλη η μοναξιαααααα, από σενα που δε φτανω...>>
Τελος καλο, όλα καλα λοιπον! Μπραβο teammate για τη νικη. Συνεχισε ετσι και οσο μπορω κι εγω , θα βαζω ποντους για το ομαδικο πρωταθλημα!
Η επομενη Δευτερα εινα Καθαρα Δευτερα. Τρεχουμε κανονικα; Θα εχει αλκοτέστ;
Παρασκευη θα ταξιδεψω για Θεσσαλονικη και θα επιστρεψω Δευτερα απόγευμα,οποτε λογικα θα μπορεσω να είμαι παλι στον αγωνα. Eλπιζω να μην παει κατι στραβα.
ps: Γιατι δεν μπορω να κανω edit ;
Aκυρο το ps. Tωρα μπορω! Ισως ηθελε 20 posts.
@Κώστας.
Πρέπει να κάνεις συγκεκριμένο αριθμό δημοσιεύσεων για να μπορείς να επεξεργαστής.
Μπράβο σε Παναγιώτη, Στράτο, Μανώλη αλλά και Κώστα που προδώθηκε απο την υπερβολική πίεση για ανακαμψη
Ωραιος αγωνας, μπραβο σε ολους!
Καλησπέρα σας ...μπράβο Πάνο ! δεν ξέρω για τα υπόλοιπα παιδιά ?..εγώ πάντως πρόλαβα και τον είδα στην εκκίνηση !! άντε και δύο τρεις στροφές ακόμα και μετά "μη τον είδατε τον Παναή "........μπράβο Μανώλη !..όπως πάντα είχαμε πολύ ωραίες μάχες μέχρι που ήρθε η "πόρτα " και άλλαξε το ρου της ιστορίας ...xaxa γεια σου Ομαδάρα Νίκο ...(dont worry) θα τελειώσουν οι αναποδιές και οι ατυχίες και "ΤΌΤΕ"!...ξέρεις εσύ ! θα μάθουν και υπόλοιποι !! μπράβο και σε όλα τα άλλα παιδιά για την προσπάθεια για καλό αγώνα :a023:!...όλοι συμβάλουν σε αυτό .
Καλησπερα.
Ανανεωθηκε ο πινακας ανακοινωσεων με την κληρωση καιρου για τον ερχομενο αγωνα.
Αυτο ειναι το αυθεντικο http://i588.photobucket.com/albums/s...ps552a448c.png
και αυτο ειναι η δικη μου εκδοχη..http://i588.photobucket.com/albums/s...pse6927dfa.png
Μπράβο! Πολύ ωραία η δουλειά σου Στέλιο!
Για να δούμε την άποψη του ιδιοκτήτη!
Τα πρώτα ποστ έχουν ενημερωθεί!! Αύριο θα ανέβουν και τα στιγμιότυπα.!
Δεν πρόλαβα να μπω στην πίστα ακόμη αλλά οι καιρικές συνθήκες προοιωνίζουν πολύ δύσκολο και κουραστικό αγώνα για όλους...
Ελπίζω να μπορέσω να κάνω λίγη προπόνηση σήμερα, το set up πρέπει να τελειοποιηθεί...
Καλημέρα! :)
Προστέθηκαν και τα στιγμιότυπα από τη Suzuka.!
Για περάστε από την πρώτη σελίδα, για περάστε... :ranger:
Καλά ρε!:a015rt:
Εμένα ούτε μία φωτογραφία...;:scratch:
Ούτε μία ΜΟΝΟ φωτογραφία..;:bang:
Έστω με photoshop...;:weights::e055gf:
Ντροπή και όνειδος!...:bang:
:c030::makefun::ice::e040fdd::a055::whistle::a036:
Spoiler!
Μετα και τον 2ο αγωνα δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος που αμφισβητει το οτι η τελευταια θεση ειναι καπαρωμενη απο μενα ... (sorry george) ... οταν ο ελευθερος σου χρονος ειναι αρκετα περιορισμενος και οι εμπειριες πανω στο game ελαχιστες , δεν εχεις την απαιτηση να πρωταγωνιστεις ... αν εχεις ομως την διαθεση για να αγωνιστεις και να βαλεις τον εαυτο σου στη διαδικασια να γινεις καλυτερος , τοτε νομιζω οτι εχεις ηδη κερδισει ... στον 1ο αγωνα με βοηθησε καποιο απο τα παιδια (υπαρχει πραγματικα καλη διαθεση για βοηθεια σε οτι χρειαστηκε να ρωτησω πανω σε θεματα που αφορουν το game) και μπηκα στην πιστα με ρυθμισεις αρκετα καλες ... στον 2ο αγωνα μπηκα με τις ρυθμισεις του 1ου με οτι συνεπαγεται ... τεσπα δεν με πειραζει πραγματικα και δεν με απασχολει σε ποια θεση θα τερματισω ... αρκει να τερματισω και να βρισκομαι στην πιστα (ενταξει βγαινω και καμια 50νταρια φορες εκτος) ... η παρεα ειναι πολυ καλη και αυτο αρκει ...
Η τιμη για το "Προοδος χρονου" του επομενο αγωνα;
24, Άλεξ. 24ωρος είναι.
Σε όλες τις πίστες που υπάρχει πρόοδος χρόνου, η πρόοδος θα είναι στο 3, η 1 ώρα αγώνα δηλαδή θα είναι 3 ώρες στην πίστα. Έτσι ήταν και στο Silverstone, όπου ξεκινήσαμε 13:00 και τελειώσαμε ~16:00..
Στους 24ωρους, όπως στο Spa, η πρόοδος θα είναι 24, στην 1 ώρα θα κλείσουμε 24ωρο...
το επομενο ποτε ξεκιναει περιπου?