εγω πεθανει στα γελια κοιταξτε που φτασαμε οι παναθηναικοι να κρεμονται απο τα λογια του σαλιαρελη σε λιγο θα κανει δηλωσεις και ο κωσκοτας,ο πατερας ειπε οτι δεν ειναι μπλεγμενος ο μαρινακης,αλληλοκαλυψη ή πικρη αληθεια?
Printable View
εγω πεθανει στα γελια κοιταξτε που φτασαμε οι παναθηναικοι να κρεμονται απο τα λογια του σαλιαρελη σε λιγο θα κανει δηλωσεις και ο κωσκοτας,ο πατερας ειπε οτι δεν ειναι μπλεγμενος ο μαρινακης,αλληλοκαλυψη ή πικρη αληθεια?
1ον κανεις δεν κρεμεται απο τα χειλη του σαλιαρελη
ο ανθρωπος ειπε την πικρη αληθεια τωρα αν εσας σας προσβαλε
δεν φταινε οι παναθηναικοι γιαυτο δικο σας προεδρος ηταν.
2ον ο πατερας δεν καλυψε τον μαρινακη ισα ισα που του την εχωσε.
"Είχα πάει στο Λονδίνο και γύρισα την Κυριακή. Είναι προφανές από τις συνομιλίες πως δεν έχω καμία σχέση με τα στημένα και το τζογο και επίσης κάποιες από αυτές δεν αφορούν το πρόσωπο μου αλλά κάποιων άλλων".
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι ο πρόεδρος ή ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας που ξέρετε"
edit
επειδη καποια σαιτ εχουν αλλους διαλογους τον συγκεκριμενο τον πηρα απο το sport24
σε καποια λενε οτι ο πατερας ειπε οτι ο μαρινακης δεν ειναι μπλεγμενος και σε αλλα
αυτο που εγραψα.
το γραφω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
φιλικα.
Μένιο ξέχασες να αναφέρεις τον Ολυμπιακό από τις ομάδες που θα πέσουν.......
Don't worry όμως με την ομάδα που έχεις στην Β' εθνική το πρωτάθλημα το έχεις σίγουρο, ακόμα και αν το παίξεις στα ίσα :))))))
ΘΡΗΝΕ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
Μπορεί να στηθεί ματς δίχως να έχει σχέση ο διαιτητής.Και από την δικογραφία προκύπτουν πολλά τέτοια.Για τον επηρεασμό μάλλον το διατύπωσα λάθος,υπάρχει ορισμός συγκεκριμένων διαιτητών......
Πάνο κοίτα η άκουπη ομάδα σου μη βρεθεί αυτή στην β(πράγμα που έπρεπε να είχε γίνει)
Κούπα πήρα 2 μήνες πριν......χωρίς να με ευνοήσει ο διαιτητής. ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!
Η δικιά μου ομάδα μπορεί να πέσει και στην 4η Εθνική λόγω χρεών.....no problemo. Η δικιά σου θα πέσει γιατί είναι μέσα ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ, γιατί στήνει πρωταθλήματα, κανονίζει διαιτητές κλπ. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Δεν περιμένω να την αντιληφθείς, δεν έχω καμία απαίτηση από ανθρώπους που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.
Ε ναι ρε μπράβο,την άλλη φορά να παίξεις με τον ακράτητο για να το σηκώσεις.Όταν αποδείξεις ότι έστησε πρωτάθλημα αγώνες και τα λοιπά να πέσει στην β και στην γ.Αλλά εδώ φαίνεται καθαρά ότι ΑΛΛΟΙ τα οικονομούσαν και κύριο μέλημα ήταν να τα έχουν καλά με τον δυνατό.Τίποτα άλλο.Η ομάδα σου κύριε στηνόταν και εσύ μου λες για αξίες?
Βλέπεις τον Βαγγέλα σε συνομιλίες με όλη την μούργα. Ξέρεις κανέναν καθαρό να έχει παρτίδες με λαμόγια? Ξέρεις πολλές παρθένες να έχουν εβδομαδιαία πάρε δώσε με παρτουζιάρες? Άσε που θα μας βγείτε και θιγμένοι και από πάνω.....15 χρόνια βλέπουμε τι ρόλο βαράτε.
Και εσείς τι ρόλο βαράτε?Της απένταρης μάρθας βούρτση?
Πληροφορίες ότι στη δικογραφία εμπεριέχονται και διάλογοι για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (που έληξε 6-0), προκύπτουν από την εκπομπή "Δίκη στο Blue Sky".
http://www.sport24.gr/football/ellad...0.1127878.html
Ναι και τότε θα ξυπνήσεις,ή μάλλον θα ξυπνήσεις όταν απονεμηθούν στην άεκ χαχαχα........
Εγώ 2-3 να δικαιούμαι......κάποια πήρες και εσύ αξίζοντας τα 4-5, τα άλλα είναι του βάζελου.
Έτσι θα πρέπει να ήταν η κατανομή. Δεν πειράζει θα μας επιστραφούν μαζεμένα και θα γλιτώσουμε και τα έξοδα για τις φιέστες. Κοίτα να τα γυαλίσετε μόνο πριν τα επιστρέψετε γιατί τα έχουν αγγίξει πολύ βρώμικα χέρια αυτά τα κύπελλα.
Ολυμπιακός - ΟΦΗ, ντέρμπι ανόδου
το βλέπω, κανένας μπουκ να το παίξω;
Και εκεί που τα είχαν όλα οι γαύροι αποχωρούν και οι Αγγελόπουλου από το μπάσκετ !!!!
Λόγο οικονομικών καθαρά ή πικραμένοι με το "βλάκας" και την υποτίμηση του Μπουρούση ως κερασάκι σε σειρά ανάλογων νοοτροπιών προς το πρόσωπό τους.
Είπαν κάτι @@ριες για διαιτησία , αστείες δικαιολογίες όταν παίζουν απέναντι σε ομάδα που πήρε 3 ευρωπαϊκά τα τελευταία 5 χρόνια ενώ αυτοί κανένα, λες και είχαμε την όρεξη να κάνουμε παράγκα για 5 αγώνες play-off χωρίς κάν οικονομικό ενδιαφέρον αλλά μόνο ηθικό να δείξεις ποιος είναι καλύτερος ...άσε που για μια βολή η μια φάση θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει.
(ίσως ευνοεί για παράγκα στην Ευρώπη που την βάλαμε να ευνοήσει την Σιενα και έχασε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός να δείξει ότι ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς... )
Quote:
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!
"Γίνεται "χαμός" το τριήμερο και ξαφνικά βλέπουν μπλεγμένο παίκτη της ομάδας τους. Ήταν κάτι που τους ενόχλησε πολύ. Αν τελικά η απόφαση είναι οριστική, έχουν χρέος να δώσουν τις μετοχές εκεί που πρέπει", γράφει ο Π. Διαμαντόπουλος.
http://www.redplanet.gr/Editorial/pa...i.1127576.html
Παρατήρησα προσεκτικά όλα όσα γράφονται στο σάιτ, από την στιγμή που οι Αγγελόπουλοι εξέδωσαν την ανακοίνωση. Και τις δικές σας επισημάνσεις (θεωρώ ότι ο κόσμος έχει αλάνθαστο κριτήριο) και την πίκρα του Γκαραγκάνη και την προσταγή του Ψιλόπουλου να αλλάξουν απόφαση (φοβερό ε;) και το θρήνο του Περπερίδη που χάνει την κορυφαία για τον ίδιο διοίκηση στην ιστορία της ΚΑΕ (σίγουρα όχι σε τίτλους Γιώργο μου)…
Εγώ από τη μεριά μου, δεν θα κάνω –εδώ τουλάχιστον- το παραμικρό σχόλιο. Και αντίθετα με τις άλλες φορές, θα αναφερθώ επιγραμματικά και συγκεκριμένα! Την επομένη του πρωταθλήματος, τρεις εφημερίδες, είχαμε την είδηση ότι τα δυο αδέρφια σκέφτονται να φύγουν. Το "ΦΩΣ", το Γκολ και η Σπορτ Ντέι.
Η αλήθεια είναι, ότι ναι, είχε αρχίσει να… ζυμώνεται στο μυαλό τους, η συγκεκριμένη ιδέα. Και η αιτία ήταν όλα αυτά που έγραψαν στην ανακοίνωσή τους τώρα. Πολύ εύστοχα λοιπόν, θα πείτε "μα τότε, γιατί δεν έφυγαν όταν αηδίασαν και το έπραξαν τώρα;".
Η απάντηση είναι απλή: Τότε, ήταν μια πάρα πολύ σοβαρή σκέψη. Λίγοι την πήραν στα σοβαρά. Θυμάμαι, ότι όταν γράψαμε την πληροφορία, έσπευσαν κάποια σάιτ, να την διαψεύσουν δίχως να ‘χουν επιχείρημα. Απλά, έτσι, για να το κάνουν…
Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, είχαν στραβώσει άσχημα, αυτό δεν αλλάζει. Όμως πάλευαν μέσα τους. Και είχαν ως πρώτο όπλο για να μείνουν το πείσμα, ότι δε γίνεται να εγκαταλείψεις ως αποτυχημένος, κάτι στο οποίο έχει βάλει του κόσμου τα λεφτά.
Τα πράγματα λοιπόν, είναι πολύ απλά. Και όποιος πάει να… ψαχτεί περισσότερο, τρώει τα μούτρα του. Γιατί αν κάθεσαι και εξετάζεις τα δέντρα φιλαράκια μου, στο τέλος δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι μέσα σε ένα δάσος.
Το "σύστημα" ναι, δεν γουστάρει τους Αγγελόπουλους, αλλά και μια βολή αν είχε μπει, τώρα θα ‘ταν πρωταθλητές. Άλλη συζήτηση αυτή…
Υπάρχουν ωστόσο και άλλοι λόγοι. Και πολύ σημαντικοί. Τα οικονομικά στον τόπο μας δεν είναι και τα καλύτερα. Κάθε μεταγραφή εκτινάσσεται λόγω της εφορίας και ο Ολυμπιακός πλησιάζοντας παίκτες, τους έβλεπε να ζητάνε, περισσότερα κι απ’ ότι η Βαλενσιέν από τον Μαρινάκη (που λέει ο λόγος).
Επίσης, η προσπάθεια να πέσουν κάποια χρήματα από τους έχοντας συμβόλαιο παίκτες, δεν είχε καρπούς.
Και φτάνουμε και στην περιβόητη ιστορία με τα "στημένα". Ενώ λοιπόν γίνεται "χαμός" το τελευταίο τριήμερο, ξαφνικά βλέπουν μπλεγμένο (απλά μπλεγμένο) παίκτη της ομάδας τους. Ήταν κάτι που τους ενόχλησε πάρα πολύ.
Οι Αγγελόπουλοι, μπορεί να ‘χουν βρεθεί απ’ όλους μας στο… εδώλιο του κατηγορουμένου για την "γυρισμένη πλάτη τους" προς το παρασκήνιο, όμως έχουν μια φιλοσοφία που κανείς δεν δικαιούται να αμφισβητεί. Λατρεύουν το άθλημα και μόνο αυτό, σιχαίνονται παντός είδους μπόχα. Κι επειδή τώρα τελευταία, βρωμάει πολύ, είπαν να φύγουν!
Βέβαια, αν τελικά η απόφαση είναι οριστική, έχουν και χρέος να δώσουν τις μετοχές εκεί που θα πιάσουν τόπο. Διαφορετικά, θα ‘χουν ρίξει ασπίδα, προδίδοντας αυτό που αγαπάνε…
πρεπει να επεσε αυπνια ,,, ακου εκει να ξενυχτυσω μαλωνοντας για τις ομαδες .
Ολοι εινια μπλεγμενοι αλλοι πολλοι αλλοι λιγο προτενω παυση και διακοπη του πρωταθληματος για 1 χρονο να δουμε μετα αν θα τους περισευουν λεφτα
Το θεμα μαγκες ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VS ΠΑΟ!!! Ποιος το γαμαει το ποδοσφαιρο αν ειναι ολοκληρο σαπιο! ΠΑΟ VS ΟΣΦΠ αυτη ειναι η ουσια!
/s
χαχαχαχα
Αθωος ειναι... απλα ηθελε να σωσει τα παραρτηματα,να αποκτησει καινουρια απο την β' και να προστατευσει αυτους που μας σφαξανε στο ντερμπι...
Συνεχιστε να πουλατε τρελα!:a050:
Σε μια συζητηση καποτε...Quote:
Originally Posted by Πατερας
Οχι τωρα μετα απο αυτα που εχουν βγει στην φορα.
Στην αλλη συζητηση βεβαια με τον Μακη λεει οτι μια αλλη κασετα καιει Μαρινακη(τον ηδη καμμενο δλδ,οποτε φαντασου τι θα περιεχει...)-πιλαβιο
Πεντακαθαρος ο Μαρινακης και συρραφη η κασετες.:a050:
Επαναλαμβανω:Τουλαχιστον μεταξυ μας να μην κοροιδευομαστε...
χθες στον Τριανταφυλοπουλο ξαναεβαλε τις κασετες με τα χειροτερη αισχη της παραγκας του Κοκκαλη.Να παρακαλας να πεσετε β' τωρα,να μας δωσετε τουλαχιστον αυτη την κουπα και να μην ανοιξουν ποτε εκεινοι οι φακελοι...
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.Quote:
Aκριβώς ευτυχώς όχι για όλους αλλά για κάποιους και αυτό γιατί έχουν απωθημένα τόσα χρόνια.
Για καποιους που τους κλεβουν τοσα χρονια ειναι διαφορετικα τα πραγματα.Δεν ξεμπερδευουμε με ενα απλο ''μαζι τα φαγαμε''.Οταν εχεις φαει το 99% ή το 100%.
Ο Ρολος πλεον τις ομαδα ς σου ειναι να ακολουθει τα βηματα του Παναθηανικου ειτε σου αρεσει ειτε οχι.
Τουλαχιστον σαν Αρθο 44 δεν πρεπει να μιλας για υποβιβασμους..
Δωσε πρωτα πισω το πρωταθλημα το 1991 με το καπνογόνο τις σκεπαστης και κοψτε τις λαμογιες με τα σβησμενα φωτα στην Φιλαδελφια το 1993 και μετα να ιλησουμε για κατανομη..
na ta zhthseis apo ton prohn attikarxh poy einai k ypallhlos ths omadas soy
Εκτός από γαύροι είστε και ανιστόρητοι. Που έχετε το θράσος να μιλάτε για 44 όταν η πρώτη ΠΑΕ που σωθηκε από χρέη ήταν η ομάδα σας. Και μην ακούσω τις χαζομαρες οτι ο κοκός τα πλήρωσε.....τα μίσα σβηστικαν και τα αλλα μίσα σε άπειρες δόσεις. Όλα χρέη προς Δημόσιο.....
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ανοιξα νεο thread,οποτε συνεχιζουμε εδω.
Ο τιτλος κλεμμενος απο το Gazzeta.:p
ρε παιδια μονο που ο κουγιας παρουσιαζεται ως ο "καλος" της υποθεσης...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!
Τώρα τη κολοκυθιά θα παίξουμε; Εγώ είμαι της άποψης ότι χρέη δεν πρέπει να σβήνονται και ότι νομοθετήματα του στιλ άρθρα 44 για εξυγίανση ΑΕ είναι κομμένα και ραμμένα για απατεώνες.
Το 2004 ήμουν υπέρ της πτώσης της ομάδας μου στην Δ' Εθνική, για πολλούς και διάφορους λόγους. Από εκεί και πέρα τα χρέη που χαρίστηκαν στην ΑΕΚ αφορούν ιδιωτικό χρέος όχι οφειλές προς το Δημόσιο. Ζημιωμένες βγήκαν η Netmed, η Enic και κάποιοι άλλοι ιδιώτες. Όχι το δημόσιο, ΌΧΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ.
Αντίθετα στον καρκίνο του Ελληνικού αθλητισμού, χαρίστηκε το 50% των χρεών του ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, τα άλλα μισά ναι εξοφλήθηκαν από τον απατεώνα σε άπειρες ΑΤΟΚΕΣ δόσεις, σε χρονικές περιόδους που ο πληθωρισμός κάλπαζε (πληρώσατε δηλαδή πολύ λιγότερο από το 50%). Ξεχνάς δηλώσεις Μητσοτάκη "αποφασίσαμε από κοινού με τον κύριο Κοκοκο να σώσουμε τον Ολυμπιακό", ξεχνάς ότι απέκτησες γήπεδο με ΜΑΥΡΕΣ διαδικασίες εις βάρος της ΑΕΚ, ξεχνάς τα "ο ολυμπιακός και το αιγάλεω", ξεχνάς την "παιδεία" της ριζούπολης, ξεχνάς ότι επί σειρά ετών δεν σε άφηναν να χάσεις βαθμό και ομαδάρες με πολλά κιλά @@ όπως ο βάζελος στις αρχές της δεκαετίας έμειναν άτιτλοι επειδή έπαιρνες κάθε τίτλο με προεδρικά διατάγματα, ξεχνάς ενστάσεις και πρωταθλήματα στα χαρτιά, ξεχνάς πως χτίστηκε η "καρδιά του πρωταθλητή" με λεφτά των παναθηναικών, με λεφτά των αεκτζήδων, με λεφτά των μπαοκτζήδων. Αυτοί είστε!!! Μια ομάδα που δεν ξέρει τι σημαίνει τσίπα, που δεν ξέρει τι σημαίνει τιμή. Όλος ο κόσμος γελάει μαζί σας τα 15 τελευταία χρόνια και εσείς στρουθοκαμηλίζετε......Έλεος πια!!!!
εγω ενα ξερω ολοι βγαλανε εκτος απο εμας
Κανείς δεν έδενε ... ο Πάο έδωσε λεφτά και πάλευε να φτιάξει την ομάδα που πήρε 3 ευρωπαϊκά σε 5 χρόνια , δεν είχε ανάγκη τους 5 αγώνες των play-off για να κάτσει να στήσει διαιτητές . Δεν είχαμε κανένα όφελος.
Οι γαύροι είχαν ανάγκη να δείξουν ότι έχουν καλύτερη ομάδα από εμάς και αφού κατάλαβαν ότι δεν τα καταφέρνουν αποχαιρέτησαν με μια ψευτοδικαιολογία να γλυτώσουν έστω τα λεφτά τους.
Θεική δήλωση του προέδρου της ηλιούπολης.....
"Δεν έχω δει στημένο!!!!!!"
Αληθεια διαβασες τι ειπε ή ειδες τα πρωτοσελιδα?
Η μαλλον διαβασες το ποστ μου που εγραψα τι ειπε?
Αλλα ακομα και να μη διαβαζες τπτ ,ειναι ανοητο να επιμενεις μετα απο αυτα που εχουν βγει.Αλλαξε ομαδα αν δεν το αντεχεις...
Oσο για τους φορουμοδικαστες.
Spoiler!
Θα μπορουσα να συνεχισω,ειδικα αν ψαξω παλιοτερα ποστ αλλα οκ βαριεμαι.
Οπως αποδεικνυεται πεσατε μεσα σε ολα...:a045:
o Πιλαβιος κοκκινος?πανε δες το βιντεο της ευρωλιγκα που σηκωνεται και πανυγηριζει ουρλιαζοντας και μετα ελα να μου πεις οτι ειναι κοκκινος.