οποιος απο τον 9ο ομιλο θελει να παιξει να στειλει μνμ .εγω μετα τις 10 θα ειμαι μεσα
Printable View
οποιος απο τον 9ο ομιλο θελει να παιξει να στειλει μνμ .εγω μετα τις 10 θα ειμαι μεσα
Εντάξει αν έχει κόκκινο ο δεύτερος δεν περιμένω τίποτα καλύτερο απλά απορούσα που σε μένα φαινόταν τέλειο........Όπως και να έχει αν ξέρεις ότι ο αντίπαλος δεν παίζει όπως παίζεις εσύ μόνο ευχάριστο game δεν γίνεται το αντίθετο μάλιστα.
Αν θες ακυρώνουμε το ματς και δεν παίζουμε καθόλου,δεν έχω κανένα πρόβλημα άλλοι παίζουν για να καυχιόνται τις επιδόσεις τους ακόμα και αν ο αντίπαλος βλέπει άλλα αντί άλλων.............
Πάντως ειδικά με κύπριους δεν έχω πάιξει ματς χωρίς lag (δεν ξέρω τι συμβαίνει πραγματικά.......)
Για το παιδί με τα 17 γκολ του δίνω και τα δικά μου μπας και φτάσει τα 30 να λέει ότι είναι πρώτος.Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω
8ος Όμιλος
Sir Drake - Jorge Dept
Fc Barcelona - Inter
2 - 5
Jorge Dept - Sir Drake
Inter - Man Un
2 - 2
Ωραία games με λίγο lag σε εμένα (playable). Καλή συνέχεια Sir Drake
e re glentia! ta kala ta persina jekinisate!......................................k arieristes!
Ευχαριστώ τα παιδιά για τα σχόλια (δεν αποσκοπούσα φυσικά στο να ακούσω καλά λόγια αλλά τα νοιώθω πραγματικά αυτά που έγραψα) και πιστέυω αυτά που έγραψα τα νοιώθουν πολλοί εδώ μέσα αλλά δεν τα έβγαλαν ακόμα ή τα κρατάνε και θα ξεσπάσουν κάποια στιγμή.
Θα πρότεινα όλοι να δίνουμε τα χρώματα των σημάτων των αγώνων μας σε κάθε όμιλο (πριν γίνουν οι αγώνες) να ξέρουμε τι μας περιμένει (π.χ κίτρινο-κόκκινο).Να δούμε ποιοί είναι κίτρινο-κίτρινο μόνο για να κάνουμε μια εκτίμηση της σύνδεσης του καθενός.Αν συνεχίζουμε στο ίδιο βιολί στο τέλος θα πέσουν χοντρά βρισίδια σίγουρα και είναι κρίμα.........
Βρε ηρεμηστε!!!!!!!!!!!!
Την πλακιτσα μας να περναει η ωρα μας κανουμε.Τι λετε τωρα???Χαβαλες.......
1ος Ομιλος
roxito-redismagic 5-1
redismagic-roxito 3-3.
gia to proto mats to skor einai plasmatiko perisotero se diafora tou enos goal na kerdiza kathos o filos htan atyxos.To deutero htan ola ta lefta isofarisa sto 88.kali sunexeia redismagik
4os
artant-msnes7 4-3
¨Οπως το περίμενα το lag ήταν είς βάρος μου τώρα (δεν ξέρω αν είχε επίσης και ο φίλος γιατί στο πρώτο ματς δεν είχα καθόλου)
Πάντως καλό ματς και αν δεν υπήρχε το Lag θα ήταν απόλαυση σκέτη.Κρίμα.....
3ος ομιλος
Sotix (liver) - Kyrtzo (Man Un) 4-2
Kyrtzo (inter) - Sotix (Milan) 2-2
4 paixnidia me kitrino kai oi dyo kai pigan ola mia xara! katholou lag toulaxiston apo tin meria mou.
PRO EVO katapliktiki douleia stathera etsi na goustaroume!!!!!!
re pedia tha pi kanis ti ginete epitelus na kserume? vlepo poles sizitisis gia to online tu pro 09 tora teleftea opos episis vlepo ke poles sizitisis sto shout box gia to protathlima, tha sinexisti kanonika ? tha figun kapioi? ti ginete epitelus ?:P
ego pisteyo oti ftaiei h syndesh toy kathenos.....ego sta osa paixnidia exo paiksei to 75% toylaxiston eixan elaxisto eos katholoy lag apo thn pleyra moy......gia to protathlima me kyrtzo sta 2 paixnidia sxedon anyparkto lag me kermit ta idia me sotix epishs ....mono me gepe13 eixa apo thn pleyra moy ligo lag....o gepe moy eipe oti aytos eixe arketo....
ps. feygo ektos athinon shmera gia ksekoyrash k apotherapeia ths omadas...h synexeia apo deytera
αν νομίζει ο καθένας ότι με το να κερδίσει θα πάρει κανένα έπαθλο τσακωμοί θα υπάρχουν.έπαιζε ο αδερφός μου με mad-than και στην πρώτη φάση έκανε lag την περιοχή και έφαγε γκολ.μετά από λίγο έστρωσαν τα πράγματα με το lag και τελικά έχασε (απόλυτα δίκαια) 3-0.Τι πάει να πει,πρέπει να τσακωνόμαστε για ένα γκολ;που ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ έχασε με αυτό το σκορ.Αλλά και 1-0 να έχανε με αυτό το γκολ να κάνει τη διαφορά τι έγινε;ξέρεις εκ των προτέρων ότι μπορεί να συμβεί.δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι τσιτώνουν και τσακώνονται
Καλημέρα σε όλους. Δυστυχώς έτσι όπως είναι η κατάσταση δε μπορεί να συνεχιστεί κανένα Πρωτάθλημα. Αρκεί κάποιος να διαβάσει τις τελευταίες 3 σελίδες. Θα δει 50 post με σχόλια για το lag, αντιδικίες, εκνευρισμούς κτλ και 5 post με αποτελέσματα.
Λυπάμαι ειλικρινά για όσους στεναχωρώ όπως επίσης αισθάνομαι και άσχημα αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτή τη διοργάνωση.
Διάβασα πολλά, για άλλους που αυτό-αποθεώνονται για τα αποτελέσματα τους, για άλλους που τους κράζουν γιατί τα πέτυχαν με lag, για άλλους που προς τιμήν τους αλληλοσυγχέρονται επειδή κατάφεραν να τελειώσουν ένα ματς που δεν παίζεται κτλ.
Τελικά ξέρετε ποιά είναι η πραγματικότητα? Δε φταίει κανένας από εμάς. Ο καθένας έχει το χαρακτήρα του και ο καθένας έχει τον τρόπο του να απολαύσει αυτό το παιχνίδι που για πολλούς μας είναι τρόπος ζωής. Αυτός που φταίει είναι αυτή η εταιρεία ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΚΑΖΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. Μην ακούω ότι φταίει η σύνδεση του καθενός λες και μπαίνει ο ίδιος και χαλάει τα καλώδια ή οτιδήποτε. Γιατί τόσα άλλα games προσφέρουν σε όλους την ΙΔΙΑ εμπειρία online gaming? Γιατί στο fifa ή στο 2K9 δε συζητούν τι γραμμή έχει ο ένας ή ο άλλος? Όλοι όσοι συμμετέχουν στο τουρνουά το ίδιο θέλουν. Να παίξουν και να το χαρούν. Άσχετο αν ορισμένων ο τρόπος είναι λίγότερο ή περισσότερο αποδεκτός από το σύνολο των υπολοίπων. Αυτή είναι όλη η αλήθεια.
Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από όλους αλλά ξανατονίζω πως υπό αυτές τις συνθήκες μου είναι αδύνατον να συνεχίσω τον τουρνουά. Όποιος νιώθει ότι έχει τη διάθεση να το συνεχίσει θα έχει από μένα ότι βοήθεια χρειαστεί.
Σας ευχαριστώ