Originally Posted by
Slay
Λοιπον αρχικα ειναι αληθη οσα ισχυριζεται ο wolf για οικιοθελη αποχωρηση του για λογους ευθιξιας και κατοπιν μετα απο δευτερη προσκληση μου επανηλθε.
Οποτε θεμα ξηλωματος δεν ισχυει, το οτι καποιος μπορει να μου κανει παραπονο για εναν Mod δεν λεει απο μονο του τιποτα, και αφου ρωτας αλλος ενας μονο εχει κανει παραπονο για τον wolf, να σας θυμισω οτι εγω για ΜΕΝΑ εχω ακουει πολυ περισσοτερα παραπονα, ειδικα μετα απο 2-3 τελευταια bans που επεσαν, μηπως να αποχωρησω και εγω?
Επειδη αρχιζω να υποπτευομαι οτι ειναι κοντρα επι προσωπικου, θα ηθελα να μου πεις αναλυτικα τι ακριβως προβλημα εχεις με τον wolf.
Υ.Γ. Η ιδεα του για το poll δεν ειναι σοβαρη, και δε πιστευω οτι το εννουσε, αλλωστε εδω δεν ειναι η εκκλησια του δημου να βγαζουμε τους εκπροσωπους μας, μπορει να σας ακουω , να προσπαθω να ανταπεξελθω στις προσδοκιες σας και στις επιθυμιες σας αλλα μην ξεχνατε το εξης.....
Δεν ειμαι ο εκλεγμενος αρχηγος σας, στην καλυτερη των περιπτωσεων ειμαι ενας καλος μοναρχης.
Υ.Γ.2 Το παραπανω το εγραψα γιατι μου αρεσουν οι καθαρες κουβεντες και μου αρεσει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους.