Μια χαρά έπαιξε ο μακαρίτης τον ρόλο του αλλά δεν ξέρω εγώ όταν ακούω Joker στο μυαλό μου έρχεται αμέσως ο Νίκολσον το σκέφτομαι και με μακιγιάζ και χωρίς μακιγιάζ και νομίζω είναι ίδιος.:p
Μια χαρά έπαιξε ο μακαρίτης τον ρόλο του αλλά δεν ξέρω εγώ όταν ακούω Joker στο μυαλό μου έρχεται αμέσως ο Νίκολσον το σκέφτομαι και με μακιγιάζ και χωρίς μακιγιάζ και νομίζω είναι ίδιος.:p
Kαλα ναι εννοειται Νικο...ο Νικολσον εχει ενα προσωπο και ενα χαμογελο , που πραγματικα απορεις γιατι του εβαλαν το παραμορφωμενο γελιο στο Μπατμαν του Μπαρτον.
Και μονο το φυσικο του χαμογελο και η εκφραστικοτητα του αρκουσαν για να ειναι ο Τζοκερ οπως πολυ σωστα ειπες πιο πανω...
Ο Valk το εθεσε παρα πολυ σωστα πριν λιγα post. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης Ledger-Nicholson, απλουστατα γιατι, ουσιαστικα, δεν επαιζαν τον ιδιο ρολο. Και εξηγουμαι... Οσοι ειναι fan των comics (οχι μονο του Batman) θα ξερουν οτι, ποτε ενας ηρωας δεν "εδρασε" κατω απο την πενα ενος μονο σκιτσογραφου ή ενος μονο σεναριογραφου (κατι τετοιο δε θα γινοταν αλλωστε). Ο οποιοσδηποτε super ηρωας εχει αλλαξει μορφες, συμπεριφορες (βλεπε Dark Knight του Frank Miller οπου ο Batman τους εχει σιχαθει ολους και πλεον σκοτωνει...) και γενικοτερα δεχεται διαφορετικες καταβολες, αναλογα παντα με τον δημιουργο του. Οι Batman/Joker του Μπαρτον δεν ειναι οι ιδιοι χαρακτηρες με του Νολαν. Προσεξτε οτι ο Joker αποκλινει πολυ απο την πραγματικη του ιστορια. Δεν δημιουργηθηκε με τον τροπο που περιγραφεται στην ταινια (που μαλιστα ο ιδιος αποδιδει τη μορφη του με δυο διαφορετικες ιστοριες και κανει αποπειρα να την περιγραψει και τριτη, αλλα....). Ειναι καθαρα θεμα του πως οραματιζεται ο καθε δημιουργος τον κακο και πως τη νεμεση του, τον Batman.
Θα συμφωνησω και με τον Ixor που ειπε οτι η ταινια θα επρεπε να ειναι περισσοτερο Gothic. Αν και αυτο απτεται σε ολα οσα ειπα παραπανω, ισως να το προτιμουσα και γω. Αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικη προτιμηση του καθενος. Εγω παντως, αν και θεωρω το Batman του '89 και το Batman Returns κορυφαιες ταινιες, χαρηκα που τα Batman Begins και Dark Knight μου εδωσαν κατι διαφορετικο που μου αρεσε εξισου.
Μην δείτε το Sweene Tod Είναι (Η) Μ@Λ@ΚΊ@ Σε ταινία κολημένη
EDIT:Σοβαρά σήμερα θα χτυπήσω άνθρωπο με τιν κ0λ0ταινία που μου έιπαν να πάρω έχω τρελά νεύρα σπατάλησα 1,50 ευρώ και 1 ώρα και 50 λεπτά απο το folding@home για να δώ αυτή την αηδία
Συμφωνώ ότι το σενάριο ήταν διεστραμμένο και εμετικό, αλλά η ταινία έχει εξαίρετους ηθοποιούς, σκηνοθεσία, ερμηνείες και ωραία μουσική. Αλλά ούτε εμένα μου άρεσε γιατί ήταν η αηδία προσωποποιημένη.
Είναι πολύ ειδική ταινία, για την ακρίβεια είναι μιουζικαλ.
Ναι αλλά υπάρχουν και πολύ ωραία μιούζικαλ με ωραίο σενάριο. Αυτό ήταν η διαστροφή προσωποποιημένη :giggle:
Doomsday: Αν σας αρέσουν οι κομμένες σάρκες και το αίμα μην παραλείψετε να το δείτε. Δεν διεκδικεί δάφνες έπους η ταινία αλλά για τους αιμοβόρους brutal ΣΕΡΝΙΚΟΥΣ όπως εγώ :jiggy: είναι ότι πρέπει. Αφήστε που η πρωταγωνίστρια είναι way way way 2 secksy σε σημείο που μου ερχόταν να αρπάξω ένα gravity gun από το hλ2 και να χωθώ στην tv να πετσοκόβουμε κοσμάκη μαζί με το μωρό :P. Fuck the script gief us BLOOD \m/.
OMG λεσβία είναι το συγκεκριμένο κομμάτι? Ντάξει το καταλαβαίνω, στην Αμερική με τους φλούφληδες αναμενόμενο είναι.......ας έρθει Αθήνα και θα γίνει γυναίκα στο πιτς φιτίλι (εκτός από brutal αιμοβόρα σερνικά είμαστε και μεγάλοι εραστές, αμ πως :D).
Ε καλά. Θα έπρεπε εσύ που ξέρεις τόσα και κόβει το μάτι σου να την καταλάβαινες την κοπέλα από τη Λέσβο :giggle:
Λοιπον , μολις ειδα το Dark City.Πραγματικα πολυ καλη ταινια!Με εντυπωσιασε το ολο σκηνικο καθως επισης και η σκηνογραφια.
Ακομα και τωρα 11 χρονια μετα ειναι πρωτοτυπη ταινια , οποτε φανταζομαι τι θα ηταν τοτε που πρωτοκυκλοφορησε!
Επισης , ειμαι ερωτευμενος (εδω και καιρο) με την Jenniffer Connelly... :)
Εγω ειδα το Mamma mia. Πολυ καλο ενω στην αρχη μπηκα μεσα με δισταγμο γιατι εμαθα πως ειναι μιουζικαλ τυπου ταινια.
Παρολαυτα το ευχαριστηθηκα και το συνιστω παραυτα να το δειτε, τωρα ομως καλοκαιρι. Για χειμωνα δεν ειναι. Εμενα προσωπικα με ανεβασε ψυχολογικα, θες τα τραγουδια (παλια μπιτακια απο abba) θες τα σκηνικα, τα κουστουμια, ο γενικος χαβαλες που γινεται σε ενα ελληνικο νησι σε ενα ελληνικο καλοκαιρι, ισως επειδη ειναι και γυρισμενο Ελλαδα (οι εξωτερικες σκηνες εστω) μου αρεσε παρα πολυ.
Meryl streep και pierce brosnan παιζουν πολυ καλα οπως και ο Stellan Skarsgard (εκανε τον αρχηγο των σαξονων στον βασιληα αρθουρο για οποιον θυμαται) που προσωπικα δεν τον ειχα δει σε κωμωδια ειναι απιστευτα καλος και βγαζει πολυ γελιο. Η κοπελα που κανει την σοφια (sophie) θα μπορουσε να ειναι και αρχαια ελληνιδα θεα. :bowdown:
Γενικα η ταινια ειναι πολυ δροσερη (αυτο μου εβγαλε) και η ατμοσφαιρα της καλοκαιρινη οπως πρεπει να ειναι.
Μπράβο PS4. Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου. Μιούζικα - ξεμιούζικαλ, να πάτε να το δείτε με την κοπέλα σας ή με την παρέα σας. Χεχε!
I was looking forward to this! Ολοκαίνουργιο trailer για την επερχόμενη έκτη ταινία του Harry Potter, Harry Potter and the Half-Blood Prince.
[youtube]jwNpg_xj6ck[/youtube]
Νοέμβριο-Χριστούγεννα στους κινηματογράφους!
ασχετο αλλα αν και καθυστερημενα ειδα τελικα προχθες το indiana jones...συμπαθητικη ταινια αλλα υπερβολικη φαντασια βρε παιδι μου...επισης το el greco υστερα απο πολλες παροτρυνσεις καθισα να το δω αλλα στο ημιωρο εκλεισα το dvd...:p